EXCLUSIV! Am aflat care este marea slăbiciune a unui chef celebru! Iată ce îl înnebuneşte pe bucătar

Este un chef celebru, îl vezi de luni până joi la „Star Matinal” și are o pasiune la care nici nu te-ai gândi! Ajunge să arunci o singură privire înspre el și să te gândești ka orice altceva.

Ei bine, iată că Chef Andrei Olteanu, colegul din bucătărie al simpaticilor de la „Star Matinal”, este absolut înnebunit după pisici. Chiar el spune că toată viața lui a avut numai pisici, atât de multe încât nu le mai știe numărul! Chiar glumește că primul lui cuvânt sigur a fost „pisică”, nu mama sau tata.

Chef Olteanu chiar susține că nu este de acord cu oamenii care spun că atunci când ai un animal atunci când ți se naște un copil, atunci ar trebui să dai animalul pentru că lasă prea mult păr.

„Dacă ar fi copil și ar veni animalul, ce ai face, ai da afară copilul? Ce, gata, a venit animalul, dăm copilul afară, trebuie să crească în altă parte. Nu, asta mi se pare o prostie. Având în vedere că animalele sunt întreținute, sunt spălate, sunt controlate, merg la medic, nu ar fi o problemă. Și eu am crescut cu pisică și crede-mă, nu am nicio boală. Să crești lângă un animal dezvoltă anticorpi, crești altfel, crești sănătos”, a spus Chef Andrei Olteanu.

Are una dintre pisici tatuate pe mână și gât, chiar!

„Aici este motanul meu, Lachita. Da, poză asta este făcută acum vreo 6 ani, stătea pe umărul meu nervos și se uită așa. Și am zis că dacă o să-mi fac un tatuaj, am zis că asta o să fie. Și aici (pe gât) tot așa, am o pisică. Pe Lachita îl iubesc cel mai mult, el e simbolul casei, e războinicul”, mai spune Chef Olteanu.

Vedeţi interviul integral sâmbătă, începând cu ora 13.00, la “Stăpânii vedetelor”, pe Antena Stars!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro