EXCLUSIV! Anamaria Prodan, durere de nedescris! Ce a făcut la 12 noaptea, de ziua regretatei Ionela Prodan

+3 click pentru
galerie

Anamaria şi Ionela Prodan © Facebook

Astăzi Ionela Prodan ar fi împlinit vârsta de 71 de ani. Este prima aniversare când Anamaria Prodan nu are cum să îi mai facă urări, să o strângă în braţe şi să-i organizeze o petrecere. E tristă! E tristă şi a plâns în hohote la 12 noaptea, când era obişnuită să o sune pe mama ei.

În exclusivitate pentru spynews.ro, o persoană apropiată Anamariei Prodan a povestit cât de greu îi este impresarei. Nici acum nu realizează că mama ei a murit. În continuare ţine telefonul regretatei Ionela Prodan pe noptieră şi ascultă din când în când conversaţiile înregistrare cu ea. 

"Pentru ea nicio în zi nu îi vine să creadă că mama ei nu mai trăieşte. Îşi aduce aminte că de ziua ei se strângea întotdeauna toata familia la masă şi petreceau în familie, aveau momente speciale de bucurie, veselie şi voie bună. Mereu vorbeşte cu poza ei, nici acum după saşe luni nu realizează că nu mai trăieşte, probabil pentru că, deşi a fost o fată şi o femeie independentă, întotdeauna a fost foarte apropiată de mama ei, exact aşa cum este şi cu fiicele ei acum. În continuare ţine telefonul ei pe noptieră, are discuţii inregistrate pe Whatsapp, de multe ori dă play la acele convorbiri pentru a-i mai auzi vocea mamei sale. Azi noapte la ora 12, atunci când era obişnuită să îi spună la multi ani a plâns în hohote", a declarat în exclusivitate pentru spynews.ro o persoană apropiată Anamariei Prodan. 

La ultima aniversare a Ionelei Prodan, regretata artistă a cântat şi s-a distrat. Anul trecut i-a avut alături pe toţi cei dragi. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro