EXCLUSIV! Anunţul momentului în România! Minerva a dezvăluit ce ne aştepată în 2020

Celebra Minerva face anunţul momentului în România! Aceasta ne spune ce urmează să se întâmple în anul 2020, din punct de vedere astrologic. 

 Astăzi, la „Lumea nevăzută”, emisiune difuzată începând cu ora 15.45, la Antena Stars, Minerva dezvăluie faptul că anul viitor se anunţă schimbări majore în plan profesional, dar şi conflicte. 

“Se ştie că atunci când retrogradează Venus nu retrogradează Marte şi invers. Ele retrogradează alternativ, unul într-un an, altul în alt an. Ei bine, este al doilea an când Marte şi Venus retrogradează în acelaşi timp. Marte va retrograda toată luna aprilie-mai-25 iunie. El aduce conflicte”, susţine Minerva. 

“Marte retrograd e conflictual, pe când Venus pune sub lupă partea relaţională. Mai ales că, atenţie, ea va retrograda în gemeni. Gemenii sunt un semn mutabil, extrem de mişcător. Semnele Taur şi Gemeni, din 13 mai până pe 25 iunie. Venus răspunde de pasiune, de dragose şi de relaţii, asta sugerează că dragostea năvalnică şi relaţiile deja legate vor rezista sau nu testului timpului. Atunci, când Venus este retrogradă este pusă sub luă relaţia. Pe ce se fundamentează ea? Ne putem încrede în această relaţie pe care o avem? Ce a dus la fundamentarea acestei relaţii şi apoi ce a dus la încheierea ei. Nu este vorba despre comunicare, ci despre natura noastră senzuală şi sociabilă. Asta va intra în joc în această perioadă. Gemenii şi săgetătorii, racii şi capricornii şi nu în ultimul rând taurii şi balanţele vor simţi asta mai puternic. Taurii şi balanţele sunt stăpânite de Venus.

Apoi îl vom avea pe Marte retrograd, retrogradarea propriu-zisă va avea loc pe 9 septembrie şi va dura până pe 14 noiembrie, iar ciclul retrogradării se va închide pe 26 decembrie. Şi patimi şi orgolii se vor bate aici foarte mult. Nu neapărat în dragoste. Varii conflicte, ostilitate, mânie, aservitate, luarea de măsuri care necesită în mod deosebit gândirea. Marte este un impulsiv. Deci tot ce trebuie să facem în această perioadă cu marte retrograd este să fim foarte atenţi la fiecare acţiune pe care o facem, fiecare decizie pe care o luăm. 

Deci aceste lucruri să nu contravină, să nu-l lovească pe celălalt. Oricare ar fi situaţia, Marte ne oferă soluţia, şansa de a ne replia şi de aîncerca din nou să luăm provocările din viaţa noastră şi să le soluţionăm. Asta este partea bună a lui marte retrograd.

Va retrograda şi Mercur, tot de 3 ori cum suntem obişnuiţi. Cu Mercur retrograd, atenţie la comunicare pentru că asta este partea vizată. Un lucru foarte important legat de Mercur retrograd: nu Mercur provoacă pierderea fişierelor, nu Mercur provoacă blocarea calculatoarelor, ci noi pentru că apăsăm pe cine ştie ce tastă. Când Mercur intră în retrogradare, energia se interiorozează. Mercur este o planetă considerată a sociabilităţii pentru că reprezintă comunicarea, în esenţă. Ei bine, toat această comunicare coboară în noi. De fapt, este o discuţie cu noi înşine. Şi acolo trebuie să fim foarte atenţi. Modul în care exteriorizăm ceea ce gândim, ce simţim. Asta înseamnă Mercur retrograd, nu neapărat defecţiuni tehnice. Astea se întâmplă din cauza noastră”, e de părere cunoscută femeie. 

Asta nu e tot! Minerva dezvăluie că în 2020 vom avea şase eclipse: două de soare si patru de lună: 

“Prima eclipsă a anului va fi cea din 10 ianuarie, care este una parţială de lună. Apoi vom sări la 5 iunie, eclipsă parţială de lună. Aceatsă eclipsă este pereche cu eclipsa care a avut loc anul ăsta, la începutul lui august. Perechea eclipsei care va avea loc pe 26 decembrie este eclipsa inelară de soare din 21 iunie. Deci sunt 6 luni în care noi putem să simţim efectele. Când vorbim despre eclipsa de lună, ne raportăm la noi, la ceea ce simţim noi. Pentru că luna este arhiva noastră emoţională. Luna răspunde de partea afectivă, pe când soarele n aduce vitalitate, acţionează în exterior şi nu în interior cum face luna. O exteriorizare care se va produce în decembrie anul acesta cu influxuri care vor dura până pe 21 iunie anul viitor. Şase luni în care noi avem şansa să reparăm ceea ce am greşit, să vedem unde am greşit. Dar nu vorbesc la nivel individual, ci la nivel colectiv, global, unde sunt greşelile omenirii. Pe urmă vom mai avea o altă eclipsă parţială de lună pe 5 iulie. Deci ne va ţine cu sufletul la gură. Vom avea, efectiv, din două în două săptămâni: 5 iunie, 21 iunie, 5 iulie . Toate sunt eclipse parţiale, nu totale. Mai vine pe 30 noiembrie, deci în Săgetător. Şi mai avem o ultimă eclipsă, cea de-a 6-a, care va avea loc pe 14 decembrie”

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Primele imagini cu Florin Salam după ce a fost internat într-un spital din SUA! Celebrul manelist, momente uluitoare, la ceas de seară

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini spectaculoase cu Tania Budi la ceas de seară! Iată cum încearcă vedeta să scape de dorul iubitului tinerel

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro