EXCLUSIV / Bombă în muzica populară! S-a căsătorit recent, dar „o arde” cu colegul de trupă! O celebră artistă de la noi, relație pe ascuns, după ce a spus marele „da”

Bombă în lumea muzicii populare românești! Când credeam că nu mai există „amantlâcuri”, doi artiști tineri, căsătoriți recent fiecare dintre ei și așezați la casa lor, pare că „o ard” unul cu altul, pe la spatele partenerilor de viață!

Sunt tineri, frumoși, proaspăt căsătoriți amândoi și au rupt Youtube-ul în două! El - a spus de curând marele „da” și s-a căsătorit cu cea care trebuia să-i fie iubire pentru toată viața, iar ea - tot de curând a ajuns în fața altarului alături de bărbatul care a cerut-o de soție în urmă cu aproape 2 ani, cu surle și trâmbițe. 

O artistă celebră de la noi „o arde” cu colegul de formație!

Povești frumoase de dragoste până acum, nu-i așa? Ei bine, realitatea este alta! Una dintre cele mai cunoscute și în vogă artiste de muzică populară de la noi, care este senzația Youtube-ulu și și o caracterizăm ca fiind tânără, talentată, dar mai ales...mărtitată, se iubește cu pare patos, dar mai ales în mare secret, cu un coleg de formație! Ce credeți: Tot căsătorit, și el! Se cam poartă în showbiz noțiunea de „amantlâc”, însă la cei doi, cu siguranță nimeni nu se aștepta!

Au rupt împreună Youtube-ul în 2 și sunt extrem de solicitați în diverse evenimente. Dar se pare că nu doar pe scenă formează o pereche superbă, ci și în viața reală. Atât el, cât și ea s-au căsătorit recent și amândoi par a avea o viață perfectă de familie. Cu toate acestea, pe adresa redacției spynews.ro au venit informații potrivit cărora cei doi se văd pe ascuns și acum ceva timp ar fi avut o relație de care nimeni n-a știut. Se pare că totul s-a încheiat cu un mare scandal, căci de la o vreme, cei doi nu se mai afișează pe scenă și nici nu mai vor ca numele lor să fie asociate în vreun fel. 

Mai mult, într-un timp, cei doi împânzeau rețelele de socializare cu fotografii cu ei, împreună, iar nimeni n-a băgat de seamă că în spatele imaginilor aparent banale există o apropiere...intimă! Mai mult, cei doi se alintau, în comentarii, cu „viața mea” și inimioarele erau nelipsite!

„Au avut o relație pe ascuns. Din câte știu, s-au certat foarte urât. Ea umbla pe ascuns cu el și din câte știu, el are iubită, chiar recent a făcut nunta” a declarat o sursă apropiată din anturajul celor doi cântăreți de muzică populară, pentru spynews.ro, în exclusivitate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro