Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, confesiuni exclusive. Ce spune cântăreața despre nuntă!

EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, confesiuni exclusive. Ce spune cântăreața despre nuntă!

De Razvan Paltin.
Publicat pe 07.09.2022 la 22:56 Actualizat pe 09.09.2022 la 09:25

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în plin proces de divorț de trei ani de zile, iar aceștia nici până astăzi nu au ajuns să se separare, iar lucrurile nu sunt deloc atât de simple. Cântăreața susține că ar vrea ca fiecare să meargă pe drumul său și consideră că atunci relațiile dintre ei nu ar mai fi atât de tensionate. Mai mult de atât, reporterii Spynews.ro au mai aflat de la cântăreața și că aceasta nu exclude o viitoare nuntă și mărturisește că regretă că nu e mai deschisă cu bărbații care chiar ar merita-o cu adevărat.

 • Claudia Pătrășcanu, declarații exclusive despre relația cu Gabi Bădălău
 • S-au întâlnit pentru a merge cu cei mici la școală
 • Ce spune artista despre o posibilă nuntă în viitor

Astăzi a fost o zi importantă și emoționantă pentru Claudia Pătrășcanu, dar și pentru Gabi Bădălău. Cei doi au mers împreună cu băieții lor în prima zi de școală, căci începerea anului școlar s-a amânat pentru micuți din cauza faptului că școala se afla încă în renovare.

Reporterii Spynews.ro au vorbit cu Claudia Pătrășcanu, astfel că am aflat de la cântăreața că cei mici au fost foarte fericiți astăzi când i-au avut pe amândoi părinții alături de ei, în ciuda faptului că între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se dă un război uriaș de trei ani de zile, din momentul în care s-au separat.

Confesiunile exclusive ale Claudiei Pătrășcanu. Reporterii Spynews.ro au aflat informații despre o posibilă nuntă

Claudia Pătrășcanu ne-a povestit că în ceea ce privește relația pe care o are cu tatăl copiilor, aceasta e sub semnul întrebării, însă când e vorba despre copii lor, încearcă mereu ca totul să fie bine și cei mici să fie fericiți.

”Noi am amânat puțin începerea școlii, nu a fost voința noastră, ci a celor de școală că au fost în renovare și am amânat puțin, am început astăzi, pe 7. Au fost emoții ca de fiecare dată.

Relația e cu semnul întrebării, dar în astfel de situații când vine vorba de cei mici, de școala lor, a fost o bucurie și pentru ei să ne aibă pe amândoi, să fim alături de ei astăzi. Bucuria din ochii lor e mai importantă decât relația pe care o avem noi. Au fost majoritatea părinților acolo, toți copiii sunt bucuroși”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu: ”Instanța nouă ne face rău”

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că din partea ei există înțelegere și s-ar înțelege cu toată lumea, însă e foarte greu dat fiind faptul că se află în instanță de trei ani cu Gabi Bădălău, iar acest divorț încă nu a fost pronunțat. Vedeta mărturisește că instanța nu le face deloc bine și că cel mai mult vor fi afectați copiii lor de acest lucru.

”Eu aș vrea să mă înțeleg cu toată lumea, dar e destul de dificil și greu din momentul în care suntem în instanță de trei ani de zile. Eu cred că dată instanța practic ne-ar ajuta, că un bine nu ne face, instanța nouă ne face un rău, dacă ne-ar ajuta puțin mai mult instanță, ca noi să divorțăm și să se înțeleagă anumite lucruri, cred că s-ar termina cu toată presiune și toate situațiile negative între noi. Că dacă o să continuăm așa ani buni, bine nu o să ne facă, ci nu nouă, copiilor”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Cântăreața mărturisește că dacă instanța va tot prelungi termenele de divorț, atunci nici problemele dintre ea și Gabi Bădălău nu se vor termina prea curând, iar băieții lor nu vor putea să aibă parte de o viață armonioasă și în liniște.

”Poate noi trecem peste toate situațiile acestea neplăcute, dar copiii nu trec și rămân niște urme. Eu cred că dacă instanța ne-ar ajuta în privința aceasta, să depășim aceste momente și situații mai crâncene, ne-ar face un bine, cu cât ne țin mai mult, ne face un rău. Următorul termen va fi în septembrie”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Că tot vorbim despre relația cu Gabi Bădălău, recent Claudia Pătrășcanu a postat și un mesaj pe pagina sa de Instagram, iar fanii au ținut imediat să spună că de fapt ar fi chiar la adresa fostei sale soacre: ”Dacă soacra zice că fata nu este bună… totul se destramă. Toate mamele de băieți să înțeleagă ceva acum. Dragi mămici, creșteți bărbați la ușă”

În exclusivitate pentru Spynews.ro, ea a lămurit și acest aspect și a mărturisit că sub nicio formă nu îi era adresat mesajul fostei sale soacre, ci era un citat ce i-a plăcut de la părintele Calistrat pe care cântăreața îl urmărește.

Ea susține că s-a regăsit în acest mesaj, deoarece va fi și ea soacră pe viitor și nu își dorește în niciun caz să fie vreo ”scorpie”.

”Sub nicio formă (n.r. nu a făcut referire la fosta soacră). Și eu sunt mamă, și eu voi fi soacră la rândul meu, era o pildă. Eu îl urmăresc foarte mult pe părintele Calistrat. Eu am redat practic din ceea ce a spus părintele Calistrat, din pildele dumnealui, cumva m-a regăsit și eu, că și eu voi fi soacră pe viitor, am și eu băieți, și cumva trebuie să le oferim copiilor încă de pe acum educația potrivită, astfel încât mai târziu să ajung să fiu o scorpie de soacră, nu-mi doresc lucrul acesta”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Nu exclude ideea de a se recăsători

Totodată, recent ea a mai publicat și o imagine cu o rochie de mireasă, iar cu toate că e încă soția lui Gabi Bădălău, fanii s-au întrebat dacă nu cumva cântăreața se gândește la o posibilă nuntă în viitor.

Ea a mărturisit pentru Spynews.ro că e o rochie care i-a plăcut foarte tare și pe care a vrut să o posteze, dar fără a se gândi la nuntă. Claudia Pătrășcanu susține că e prea din scurt să se gândească la așa ceva și susține că oricând ar putea să poarte rochia de mireasă, chiar și fără să se căsătorească.

”Era o rochie pe care am văzut-o și mi-a plăcut foarte tare și am vrut să o postez. Nu știu ce să zic (n.r. dacă ar mai purta rochia de mireasă). E din scurt să mă gândesc la o altă rochie de mireasă. O rochie de mireasă pot să port oricând, eu am fost mireasă. Știi că există că înainte să fi mireasă e un mit că să nu porți rochia de mireasă înainte, că aduce ghinion. E o prostie asta, preferam să port rochia de mireasă înainte, știi, ca după să n-am ghinion ( râde). Pot oricând să mă îmbrac în rochie de mireasă, în sirenă sau cum o fi ea”, a mai declarat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu susține că nu se grăbește pentru o posibilă nuntă pe viitor, dar nici nu exclude această variantă. Situația e destul de dificilă, căci chiar dacă e separată de Gabi Bădălău, legal e încă soția lui și e doamna Bădălău.

”Nu mă grăbesc în ceea ce privește acest aspect și cred că ar trebui să fiu înțeleasă din acest punct de vedere. Dar dacă va veni un moment, trebuie să-l hotărăsc eu și să-l simt cu adevărat. Dar nu mă grăbesc, stau bine așa cum sunt, încă sunt într-o situație de călătorie, să zic așa, în acte încă sunt căsătorită și n-aș avea cum să fac pasul acesta sub nicio formă”, a mai zis cântăreața pentru Spynews.ro.

Nu vrea să mai facă cununia religioasă în Biserică

În cazul în care va fi să fie și chiar va găsi persoana potrivită și cu care să se căsătorească, Claudia Pătrășcanu știe foarte bine și cum vrea să arate evenimentul important. Ea nu mai vrea să facă cununia religioasă în Biserică, ci își dorește să fie ceva în aer liber, doar cu persoanele apropiate și nu la noi în țară.

Ea ne-a dezvăluit că i-a plăcut foarte mult nunta făcută de Denisa de la Bambi cu soțul ei, în Nisa, și ar merge după același model în ceea ce privește o viitoare nuntă, însă momentan nu se pune problema de așa ceva, căci este singură!

”Depinde, în ce situație ( n.r. dacă s-ar recăsători) că prima oară am făcut, bine, când te căsătorești nu realizezi și nu îți dai seama că e o greșeală sau nu, pe viitor realizezi, dar m-am gândi de mai multe ori înainte de a face pasul acesta. Eu consider că nu m-aș mai căsători în biserică, asta pot să o spun. Aș face doar o cununie practic mică, restrânsă, nu la noi în țară, mi-a plăcut foarte tare și am rămas cu ideea pe care a avut-o Denisa Tănase de la Bambi. O nuntă restrânsă, undeva într-un loc frumos, dar nu în România, cu prieteni dragi și familie și cam atât, dacă ar fi să fie vreodată și să se întâmple, dar momentan nu este cazul să mă gândesc atât de departe”, a mai zis ea pentru Spynews.ro.

Regretă că nu e mai deschisă la o posibilă relație

Claudia Pătrășcanu ne-a spus că nici n-ar avea cu cine să se mărite în momentul de față și nici n-ar putea să o facă, asta pentru că e singură, iar în acte e soția lui Gabi Bădălău. Cu toate că are pretendenți, dat fiind faptul că e o femeie foarte frumoasă, artista susține că îi pare rău că nu poate fi mai deschisă și mai doritoare pentru o relație și pentru a avea un nou bărbat lângă ea.

Interpreta susține că lucrează la acest aspect și și-ar dori să poată fi mai deschisă față de cei care își doresc cu adevărat să-i fie alături.

”Nici n-am cu cine să mă mărit ( râde). Toate femeile avem pretendenți și suntem curtate, de multe ori îmi pare rău că nu pot să fiu mai deschisă și mai doritoare pentru a avea pe cineva lângă mine. De multe ori chiar îmi pare rău și lucrez la chestia asta, să fiu mai deschisă pentru oamenii care chiar merită cu adevărat. Chiar îmi doresc să fiu mai deschisă”, ne-a mai povestit cântăreața, în exclusivitate.

Citește și: Cum își petrece Claudia Pătrășcanu timpul, atunci când copii nu sunt acasă. În compania cui a fost surprinsă vedeta / PAPARAZZI

În articolul
EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, confesiuni exclusive. Ce spune cântăreața despre nuntă!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Părinții Georgianei Lobonț nu au fost de acord ca ea să se căsătorească: "S-au opus, dar dragostea a fost foarte mare..." Motivul pentru care au fost împotrivă / VIDEO
Emisiuni TV • la 14:42
Părinții Georgianei Lobonț nu au fost de acord ca ea să se căsătorească: "S-au opus, dar dragostea a fost foarte mare..." Motivul pentru care au fost împotrivă / VIDEO
 • Părinții Georgianei Lobonț nu au fost de acord ca ea să se căsătorească
 • Motivul pentru care au fost împotrivă
Rusia va anexa patru teritorii ale Ucrainei, în urma referendumului. Anunțul este oficial
Stiri internationale • la 14:38
Rusia va anexa patru teritorii ale Ucrainei, în urma referendumului. Anunțul este oficial
 • Rusia va anexa patru teritorii ale Ucrainei
 • Anunțul făcut de Vladimir Putin
Mama gemenilor morți din Ploiești și-a aflat sentința. Ce pedeapsă a primit în urma tragediei care a șocat România
Stiri interne • la 14:37
Mama gemenilor morți din Ploiești și-a aflat sentința. Ce pedeapsă a primit în urma tragediei care a șocat România
 • Mama gemenilor din Ploiești și-a aflat pedeapsa
 • Ce sentință a primit femeia
Nicoleta Nucă, declarații la Antena Stars, despre nuntă! Când și unde va avea loc marele eveniment: "Ne dorim ceva foarte..." / VIDEO
Emisiuni TV • la 14:01
Nicoleta Nucă, declarații la Antena Stars, despre nuntă! Când și unde va avea loc marele eveniment: "Ne dorim ceva foarte..." / VIDEO
 • Nicoleta Nucă, declarații la Antena Stars, despre nuntă
 • Când și unde va avea loc marele eveniment
Ingredientul special pentru cea mai bună iahnie de fasole. Rețeta bucătarilor
Retete • la 13:53
Ingredientul special pentru cea mai bună iahnie de fasole. Rețeta bucătarilor
 • Ingredientul secret pentru o iahnie de fasole delicioasă
 • Cea mai delicioasă rețetă
Elena Merișoreanu a făcut multe sacrificii pentru cariera ei. Care este cel mai mare regret al artistei: “Nu m-am bucurat de…”
Showbiz intern • la 13:52
Elena Merișoreanu a făcut multe sacrificii pentru cariera ei. Care este cel mai mare regret al artistei: “Nu m-am bucurat de…”
 • Elena Merișoreanu, despre sacrificiile pentru carieră
 • Care este cel mai mare regret al ei
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Cami, mama băiețelului înecat în piscina casei, la Găești, găsită spânzurată. "Era viaţa ei! Era copilaşul pe care şi l-a dorit"
recomandare pe as.ro
Ion Țiriac i-a pocit numele celui care a uimit toată lumea în ultimul an. Ce a putut ieși e rușinos pentru vedetă
Romania TV
VIDEO Anamaria Prodan a detonat BOMBA. Detaliul ŞOCANT şi noi imagini ŞOCANTE cu păruiala cu Reghe
Romania TV
Simona Gherghe, criză de nervi: „Nu ştiu cum sistemul poate să tolereze astfel de personaje”
recomandare pe antena3.ro
Fructul cu efect energizant care elimină senzaţia de foame şi întăreşte sistemul imunitar
recomandare pe antena3.ro
Mustul poate ucide. Când devine un pericol băutura toamnei
recomandare pe antena3.ro
Rabla 2022 și Rabla Plus 2022. Când începe, care sunt condițiile și cum te înscrii
recomandare pe playtech.ro
Iulia Albu, CUVINTE DURE la adresa Anamariei Prodan! Impresara se va enerva: 'Milionarii adevăraţi nu fac niciodată aşa ceva'
recomandare pe playtech.ro
Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi e una dintre cele mai cunoscute femei din România. Controversele nu o ocolesc!
recomandare pe redactia.ro
S-a întrecut orice limită! NOI imagini revoltătoare cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
recomandare pe redactia.ro
"Rusine sa-ti fie, Reghe!" Prima vedeta din Romania care a avut curajul sa se ia de Laurentiu Reghecampf
recomandare pe Ciao.ro
Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'
recomandare pe shtiu.ro
Ce teritorii ale Ucrainei au aparținut României? Ce ne-au dat americanii să renuntam definitiv la ele?
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cristina Șișcanu, în costum de baie. Ce au observat imediat cei care au văzut-o!
recomandare pe bzi.ro
Diana, prințesă de Wales, ultimele cuvinte. Ce a spus Diana imediat după accident și ce a vorbit ultima dată cu fiii săi. Fiul sau regreta si acum ultima conversatie..
recomandare pe romaniatv.net
Mesajele halucinante pe care preotul Visarion Alexa i le-a trimis unei enoriaşe: "Sunt ca plastilina în mâinile tale"
recomandare pe romaniatv.net
EXCLUSIV Noi stenograme incendiare cu preotul Alexa Visarion: Eram prea concentrat pe sânul ei, nu mai ştiu dacă am sărutat-o!
recomandare pe Jurnalul.ro
Virgil Popescu dă asigurări românilor că vor avea gaze în această iarnă. Compensarea carburanților se prelungește
recomandare pe a1.ro
Maria Roman a răspuns la întrebarea dacă se va căsători cu bărbatul alături de care are acum o relație. Toți au așteptat vestea