Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, confesiuni exclusive. Ce spune cântăreața despre nuntă!

EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, confesiuni exclusive. Ce spune cântăreața despre nuntă!

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 07.09.2022 la 22:56 Actualizat pe 09.09.2022 la 09:25

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în plin proces de divorț de trei ani de zile, iar aceștia nici până astăzi nu au ajuns să se separare, iar lucrurile nu sunt deloc atât de simple. Cântăreața susține că ar vrea ca fiecare să meargă pe drumul său și consideră că atunci relațiile dintre ei nu ar mai fi atât de tensionate. Mai mult de atât, reporterii Spynews.ro au mai aflat de la cântăreața și că aceasta nu exclude o viitoare nuntă și mărturisește că regretă că nu e mai deschisă cu bărbații care chiar ar merita-o cu adevărat.

  • Claudia Pătrășcanu, declarații exclusive despre relația cu Gabi Bădălău
  • S-au întâlnit pentru a merge cu cei mici la școală
  • Ce spune artista despre o posibilă nuntă în viitor

Astăzi a fost o zi importantă și emoționantă pentru Claudia Pătrășcanu, dar și pentru Gabi Bădălău. Cei doi au mers împreună cu băieții lor în prima zi de școală, căci începerea anului școlar s-a amânat pentru micuți din cauza faptului că școala se afla încă în renovare.

Reporterii Spynews.ro au vorbit cu Claudia Pătrășcanu, astfel că am aflat de la cântăreața că cei mici au fost foarte fericiți astăzi când i-au avut pe amândoi părinții alături de ei, în ciuda faptului că între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se dă un război uriaș de trei ani de zile, din momentul în care s-au separat.

Confesiunile exclusive ale Claudiei Pătrășcanu. Reporterii Spynews.ro au aflat informații despre o posibilă nuntă

Claudia Pătrășcanu ne-a povestit că în ceea ce privește relația pe care o are cu tatăl copiilor, aceasta e sub semnul întrebării, însă când e vorba despre copii lor, încearcă mereu ca totul să fie bine și cei mici să fie fericiți.

”Noi am amânat puțin începerea școlii, nu a fost voința noastră, ci a celor de școală că au fost în renovare și am amânat puțin, am început astăzi, pe 7. Au fost emoții ca de fiecare dată.

Relația e cu semnul întrebării, dar în astfel de situații când vine vorba de cei mici, de școala lor, a fost o bucurie și pentru ei să ne aibă pe amândoi, să fim alături de ei astăzi. Bucuria din ochii lor e mai importantă decât relația pe care o avem noi. Au fost majoritatea părinților acolo, toți copiii sunt bucuroși”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu: ”Instanța nouă ne face rău”

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că din partea ei există înțelegere și s-ar înțelege cu toată lumea, însă e foarte greu dat fiind faptul că se află în instanță de trei ani cu Gabi Bădălău, iar acest divorț încă nu a fost pronunțat. Vedeta mărturisește că instanța nu le face deloc bine și că cel mai mult vor fi afectați copiii lor de acest lucru.

”Eu aș vrea să mă înțeleg cu toată lumea, dar e destul de dificil și greu din momentul în care suntem în instanță de trei ani de zile. Eu cred că dată instanța practic ne-ar ajuta, că un bine nu ne face, instanța nouă ne face un rău, dacă ne-ar ajuta puțin mai mult instanță, ca noi să divorțăm și să se înțeleagă anumite lucruri, cred că s-ar termina cu toată presiune și toate situațiile negative între noi. Că dacă o să continuăm așa ani buni, bine nu o să ne facă, ci nu nouă, copiilor”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Cântăreața mărturisește că dacă instanța va tot prelungi termenele de divorț, atunci nici problemele dintre ea și Gabi Bădălău nu se vor termina prea curând, iar băieții lor nu vor putea să aibă parte de o viață armonioasă și în liniște.

”Poate noi trecem peste toate situațiile acestea neplăcute, dar copiii nu trec și rămân niște urme. Eu cred că dacă instanța ne-ar ajuta în privința aceasta, să depășim aceste momente și situații mai crâncene, ne-ar face un bine, cu cât ne țin mai mult, ne face un rău. Următorul termen va fi în septembrie”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Că tot vorbim despre relația cu Gabi Bădălău, recent Claudia Pătrășcanu a postat și un mesaj pe pagina sa de Instagram, iar fanii au ținut imediat să spună că de fapt ar fi chiar la adresa fostei sale soacre: ”Dacă soacra zice că fata nu este bună… totul se destramă. Toate mamele de băieți să înțeleagă ceva acum. Dragi mămici, creșteți bărbați la ușă”

În exclusivitate pentru Spynews.ro, ea a lămurit și acest aspect și a mărturisit că sub nicio formă nu îi era adresat mesajul fostei sale soacre, ci era un citat ce i-a plăcut de la părintele Calistrat pe care cântăreața îl urmărește.

Ea susține că s-a regăsit în acest mesaj, deoarece va fi și ea soacră pe viitor și nu își dorește în niciun caz să fie vreo ”scorpie”.

”Sub nicio formă (n.r. nu a făcut referire la fosta soacră). Și eu sunt mamă, și eu voi fi soacră la rândul meu, era o pildă. Eu îl urmăresc foarte mult pe părintele Calistrat. Eu am redat practic din ceea ce a spus părintele Calistrat, din pildele dumnealui, cumva m-a regăsit și eu, că și eu voi fi soacră pe viitor, am și eu băieți, și cumva trebuie să le oferim copiilor încă de pe acum educația potrivită, astfel încât mai târziu să ajung să fiu o scorpie de soacră, nu-mi doresc lucrul acesta”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Nu exclude ideea de a se recăsători

Totodată, recent ea a mai publicat și o imagine cu o rochie de mireasă, iar cu toate că e încă soția lui Gabi Bădălău, fanii s-au întrebat dacă nu cumva cântăreața se gândește la o posibilă nuntă în viitor.

Ea a mărturisit pentru Spynews.ro că e o rochie care i-a plăcut foarte tare și pe care a vrut să o posteze, dar fără a se gândi la nuntă. Claudia Pătrășcanu susține că e prea din scurt să se gândească la așa ceva și susține că oricând ar putea să poarte rochia de mireasă, chiar și fără să se căsătorească.

”Era o rochie pe care am văzut-o și mi-a plăcut foarte tare și am vrut să o postez. Nu știu ce să zic (n.r. dacă ar mai purta rochia de mireasă). E din scurt să mă gândesc la o altă rochie de mireasă. O rochie de mireasă pot să port oricând, eu am fost mireasă. Știi că există că înainte să fi mireasă e un mit că să nu porți rochia de mireasă înainte, că aduce ghinion. E o prostie asta, preferam să port rochia de mireasă înainte, știi, ca după să n-am ghinion ( râde). Pot oricând să mă îmbrac în rochie de mireasă, în sirenă sau cum o fi ea”, a mai declarat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu susține că nu se grăbește pentru o posibilă nuntă pe viitor, dar nici nu exclude această variantă. Situația e destul de dificilă, căci chiar dacă e separată de Gabi Bădălău, legal e încă soția lui și e doamna Bădălău.

”Nu mă grăbesc în ceea ce privește acest aspect și cred că ar trebui să fiu înțeleasă din acest punct de vedere. Dar dacă va veni un moment, trebuie să-l hotărăsc eu și să-l simt cu adevărat. Dar nu mă grăbesc, stau bine așa cum sunt, încă sunt într-o situație de călătorie, să zic așa, în acte încă sunt căsătorită și n-aș avea cum să fac pasul acesta sub nicio formă”, a mai zis cântăreața pentru Spynews.ro.

Nu vrea să mai facă cununia religioasă în Biserică

În cazul în care va fi să fie și chiar va găsi persoana potrivită și cu care să se căsătorească, Claudia Pătrășcanu știe foarte bine și cum vrea să arate evenimentul important. Ea nu mai vrea să facă cununia religioasă în Biserică, ci își dorește să fie ceva în aer liber, doar cu persoanele apropiate și nu la noi în țară.

Ea ne-a dezvăluit că i-a plăcut foarte mult nunta făcută de Denisa de la Bambi cu soțul ei, în Nisa, și ar merge după același model în ceea ce privește o viitoare nuntă, însă momentan nu se pune problema de așa ceva, căci este singură!

”Depinde, în ce situație ( n.r. dacă s-ar recăsători) că prima oară am făcut, bine, când te căsătorești nu realizezi și nu îți dai seama că e o greșeală sau nu, pe viitor realizezi, dar m-am gândi de mai multe ori înainte de a face pasul acesta. Eu consider că nu m-aș mai căsători în biserică, asta pot să o spun. Aș face doar o cununie practic mică, restrânsă, nu la noi în țară, mi-a plăcut foarte tare și am rămas cu ideea pe care a avut-o Denisa Tănase de la Bambi. O nuntă restrânsă, undeva într-un loc frumos, dar nu în România, cu prieteni dragi și familie și cam atât, dacă ar fi să fie vreodată și să se întâmple, dar momentan nu este cazul să mă gândesc atât de departe”, a mai zis ea pentru Spynews.ro.

Regretă că nu e mai deschisă la o posibilă relație

Claudia Pătrășcanu ne-a spus că nici n-ar avea cu cine să se mărite în momentul de față și nici n-ar putea să o facă, asta pentru că e singură, iar în acte e soția lui Gabi Bădălău. Cu toate că are pretendenți, dat fiind faptul că e o femeie foarte frumoasă, artista susține că îi pare rău că nu poate fi mai deschisă și mai doritoare pentru o relație și pentru a avea un nou bărbat lângă ea.

Interpreta susține că lucrează la acest aspect și și-ar dori să poată fi mai deschisă față de cei care își doresc cu adevărat să-i fie alături.

”Nici n-am cu cine să mă mărit ( râde). Toate femeile avem pretendenți și suntem curtate, de multe ori îmi pare rău că nu pot să fiu mai deschisă și mai doritoare pentru a avea pe cineva lângă mine. De multe ori chiar îmi pare rău și lucrez la chestia asta, să fiu mai deschisă pentru oamenii care chiar merită cu adevărat. Chiar îmi doresc să fiu mai deschisă”, ne-a mai povestit cântăreața, în exclusivitate.

Citește și: Cum își petrece Claudia Pătrășcanu timpul, atunci când copii nu sunt acasă. În compania cui a fost surprinsă vedeta / PAPARAZZI

În articolul
EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, confesiuni exclusive. Ce spune cântăreața despre nuntă!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Mioara Roman ar fi împlinit 84 de ani! Ce mesaj a postat fiica sa, Oana Roman în memoria regretatei mame: ”Sper să sărbătorești în ceruri” / FOTO
Showbiz intern • la 18:02
Mioara Roman ar fi împlinit 84 de ani! Ce mesaj a postat fiica sa, Oana Roman în memoria regretatei mame: ”Sper să sărbătorești în ceruri” / FOTO
  • Mioara Roman ar fi împlinit 84 de ani!
  • Ce mesaj a postat fiica sa, Oana Roman în memoria regretatei mame
Știrile Antena Stars. Ploaie artificială sau schimbare climatică? Cum explică specialiștii cea mai abundentă ploaie din Dubai din ultimii 75 ani: „De obicei acolo...”
Emisiuni TV • la 17:58
Știrile Antena Stars. Ploaie artificială sau schimbare climatică? Cum explică specialiștii cea mai abundentă ploaie din Dubai din ultimii 75 ani: „De obicei acolo...”
  • Ploaie artificială sau schimbare climatică?
  • Cum explică specialiștii cea mai abundentă ploaie din Dubai din ultimii 75 ani
Alexandru Ciucu, reacție explozivă după ce s-a zvonit că și-ar fi ținut amanta ascunsă 11 ani! Cum se apară designerul aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu
Showbiz intern • la 17:13
Alexandru Ciucu, reacție explozivă după ce s-a zvonit că și-ar fi ținut amanta ascunsă 11 ani! Cum se apară designerul aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu
  • Alexandru Ciucu reacționează după ce s-a zvonit că ar fi avut o relație cu o altă femeie încă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu
  • Designerul este în proces de divorț cu artista
Oana Moșneagu, petrecerea burlăcițelor departe de România. Ce destinație a ales actrița / FOTO
Showbiz intern • la 17:05
Oana Moșneagu, petrecerea burlăcițelor departe de România. Ce destinație a ales actrița / FOTO
  • Oana Moșneagu, petrecerea burlăcițelor departe de România
  • Ce destinație a ales actrița
Petronel, românul mort în explozia din Italia, a fost condus pe ultimul drum. Soția lui, Laura, și gemenii celor doi nu și-au putut stăpâni lacrimile / FOTO
Stiri internationale • la 16:23
Petronel, românul mort în explozia din Italia, a fost condus pe ultimul drum. Soția lui, Laura, și gemenii celor doi nu și-au putut stăpâni lacrimile / FOTO
  • Petronel a fost înmormântat în Italia
  • Familia lui l-a condus pe ultimul drum
Știrile Antena Stars. Ce i-a transmis Alex Dobrescu lui Horațiu chiar înainte de a ajunge la el. Nimeni nu s-a așteptat să-l lovească: „Cu ocazia asta...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:54
Știrile Antena Stars. Ce i-a transmis Alex Dobrescu lui Horațiu chiar înainte de a ajunge la el. Nimeni nu s-a așteptat să-l lovească: „Cu ocazia asta...” / VIDEO
  • Mesajul transmis de Alex Dobrescu lui Horațiu chiar înainte de a ajunge la el
  • Reporterul Xtra Night Show a fost lovit de fostul iubit al Cristinei Cioran
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
recomandare pe observatornews.ro
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
recomandare pe as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
recomandare pe antena3.ro
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
recomandare pe playtech.ro
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
recomandare pe playtech.ro
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Se schimbă complet harta economică a României!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se schimbă complet harta economică a României!
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
recomandare pe Jurnalul.ro
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close