Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, declarații tranșante la adresa lui Gabi Bădălău. Nu acceptă ca cei doi copii să aibă domiciliul la tatăl lor: ”O aberație de-a lui. El nu are timp de ei, merge în vacanțe, în cluburi”

EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, declarații tranșante la adresa lui Gabi Bădălău. Nu acceptă ca cei doi copii să aibă domiciliul la tatăl lor: ”O aberație de-a lui. El nu are timp de ei, merge în vacanțe, în cluburi”

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 26.10.2022 la 23:32 Actualizat pe 26.10.2022 la 23:34

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat săptămâna trecută, asta după ce timp de mai mult de trei ani s-au judecat în instanță pentru a se separa oficial, dar și pentru custodia copiilor. Joia trecută, judecătorii au decis într-un final ca cei doi să fie oficial divorțați, însă urmează să se întâlnească pe 3 noiembrie la un nou termen, de această dată pentru a se judeca în ceea ce-i privesc pe băieții lor. Claudia Pătrășcanu face declarații tranșante la adresa fostului ei soț și susține că nu va fi în niciun caz posibil ca cei mici să aibă domiciliul la bărbat.

 • Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se judecă pentru domiciliul copiilor
 • Cântăreața nu acceptă ca cei mici să stea cu tatăl lor
 • Declarațiile tranșante ale artistei

Claudia Pătrășcanu face declarații tranșante, în exclusivitate pentru Spynews.ro, la adresa lui Gabi Bădălău, la doar o săptămână după ce în sfârșit a divorțat de bărbatul cu care are doi copii. Cântăreața și fiul de milionar urmează să se întâlnească peste câteva zile, pe 3 noiembrie, la judecătorie, acolo unde se va discuta despre custodia copiilor, pensia alimentară, dar și despre domiciliul unde băieții lor vor locui.

Până acum, Claudia Pătrășcanu a fost cea care a locuit cu copiii săi la Constanța, acolo unde s-a mutat după despărțirea de Gabi Bădălău, însă fiul de milionar și-ar dori ca cei mici să fie mai aproape de el, astfel că vrea ca instanța să le ofere acestora domiciliul la vila din Bolintin, acolo unde el locuiește.

Cântăreața nici nu vrea să audă de așa ceva și nu acceptă ca cei mici să locuiască cu tatăl lor, mai ales că susține că acesta nu are deloc grijă de băieți și tot timpul este plecat, chiar și atunci când îi ia la el în weekend.

”În instanță urmează să se vorbească despre custodia copiilor, domiciliul, pensia alimentară, la fel un lucru pe care Gabi l-a tot lungit cu acest domiciliu al copiilor, o altă aberație a lui. Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Vrea să facă mai mult rău decât deja le-a făcut copiilor? Mie mi se pare asta cu a lua copiii de lângă mamă o crimă, o crimă sufletească, iar un bărbat care știe că nu are timp de acești copii, nu petrece timp cu ei nici măcar în weekend-urile atunci când îi ia, când practic mama lui recunoaște că nu are timp pentru acești copii, el stă mai mult în cluburi, în vacanțe, are viața lui, cum ai putea tu să le faci rău unor copii care au un echilibru, o stabilitate, care își pun capul pe umărul mamei în fiecare seară”, ne-a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu ne-a povestit și un episod ce a avut loc recent, mai exact a ajuns la spital cu unul dintre băieți, iar Gabi Bădălău nu le-a fost alături în acele clipe în care cel mic era foarte speriat și avea probleme de sănătate.

”Uite, acum o săptămână am stat cu băiatul cel mare pe holurile Spitalului Județean din Constanța 4 ore. Am oftat împreună, am plâns împreună cu el că i s-a luat de două ori sânge, gândește-te că Gabi ca tată nu a stat niciodată, de la 0 luni, în spital cu copiii, iar mai nou, de trei ani de când sunt în Constanța cu copiii și au mai stat internați, el niciodată n-a venit. Mama e mamă, mama stă cu copilul când răcește, mama sta cu el în spital, mai sunt și tați, dar în situația noastră...”, a mai zis artista.

Claudia Pătrășcanu: ”El se răzbună, nu are nicio dorință de a sta cu copiii”

Cântăreața e foc și pară și mărturisește că tot ceea ce se întâmplă acum reprezintă o răzbunare pe care Gabi Bădălău o are la adresa ei, însă de fapt această răzbunare e asupra celor mici, dar nu își dă seama de ce face, așa cum ne-a precizat Claudia Pătrășcanu.

Artista susține că omul de afaceri nu are nicio dorință de-ai lua pe cei mici la Bolintin, ci își dorește ca prin stabilirea domiciliul copiilor la el să poată să-i arate că a reușit să-și ducă planul la bun sfârșit și să-i facă rău celei care le-a dat viață micuților.

”Atâta timp cât Gabi își dorește un domiciliu al copiilor, iar el nu are practic nicio dorință de a sta cu copiii nici măcar atunci când îi ia, de ce ai vrea să-i chinui, să nu mai stea cu mama?! Altă tevatură a lui și alt circ asta cu domiciliul. O dată iese pe post și spune că el dorește ca copiii să stea la mamă, altă dată spune că vrea domiciliul copiilor. Dezechilibrările astea ale lui și emoționale și de comportament pentru mine spun multe, iar eu nu cred că un judecător va putea să facă acest pas vreodată, să ia copiii de lângă o mamă ca mine”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Artista mărturisește că justiația trebuie să-i facă ei dreptate, căci copiii pot fi luați de lângă mamă doar în cazul în care se găsesc anumite nereguli, ceea ce la ea nu există. Cântăreața e cea care de trei ani le-a oferit copiilor săi educație, a avut grijă de aceștia și susține că dreptatea trebuie să fie de partea sa.

”Practic, la acest dosar nu există nimic care să ateste că eu nu sunt o mamă responsabilă, o mamă corectă, nu există. De ce ai vrea tu onorată instanță să iei copiii de lângă mamă și să-i dai unui tată care nici măcar 10 minute nu stă cu copiii, practic apare în poze și atât, îi lasă bunicilor și menajerelor. De ce vrei tu să faci asta, să chinui pe cine?! Să chinui doi copii, când Gabi ar putea să fie atât de înțelept, dar când ai răzbunare în suflet...practic, el nu se lasă până când nu se răzbună pe mine, dar el nu înțelege că răzbunarea asta nu e asupra mea, ci asupra copiilor și că nu mie îmi face răul suprem, deși și pe mine mă doare. Cum ar putea Gabi să doarmă pe pernă știind că ia acești doi copii de lângă mine ca mamă și știind că cei mici mereu îi zic lui că îi e dor de mine”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Vedeta precizează că cei mici îi duc de fiecare dată dorul atunci când merg acasă la Gabi Bădălău, iar insistențele afaceristului de-ai lua în permanență pe copii lângă el le-ar face foarte mult rău acestora.

”Copiii abia rezistă două zile acolo la Gabi, ei mereu vin și îmi spun că mi-a fost dor de tine. Mama e mamă, atunci asta sunt lucrurile pe care el nu le înțelege și de aceea ne și lungim atât. Eu cred că un judecător în situația de față, dacă ar fi cum aberează Gabi cu luatul copiilor și câte amenințări am primit pe această temă, un judecător poate să ia copiii de lângă o mamă doar dacă sunt găsite lucruri în neregulă, că altfel nu-mi explic”, a mai zis ea.

Ce le-a spus Gabi Bădălău copiilor! Bărbatul ar știi că instanța va stabili domiciliul la el

Claudia Pătrășcanu mai face o declarație șocantă, căci cântăreața susține că fostul ei soț le-a spus copiilor recent că urmează ca instanța să facă dreptate în cazul lui, astfel că cei mici trebuie să fie pregătiți să locuiască mai mult la el decât la mamă. Acest lucru a îngrozit-o pe artistă, iar ea mărturisește că așa ceva nu va putea fi posibil.

”Gabi cunoaște foarte multe dedesubturi de ceea ce se va întâmpla în instanță. De exemplu, acum când am luat copiii de la el în weekend, cei mici mi-au zis că << Mami, de ce tati ne-a zis că doamna judecător va da cu ciocanul în masă și că noi vom sta mai mult la tati>>. Eu am fost șocată de ce mi-au zis copiii, nu știu de ce Gabi nu conștientizează că copiii sunt mari și vin și vorbesc. Nu mă interesează ce știe Gabi, dar eu știu că se pot lua copiii de lângă mamă și să-i transferi la domiciliul tatălui după trei ani de domiciliu la mamă doar dacă sunt nereguli, iar eu cred că nu se va întâmpla lucrul acesta, că de trei ani de când sunt pe sălile acelea mă îndoiesc că se va întâmpla asta. Sunt și eu mamă și n-aș suporta ideea, lucrurile nu rămân chiar așa, cred că atunci România va știi ce nu a știut până acum”, a mai zis ea.

Vedeta mărturisește că în tot acest timp le-a fost alături celor mici și a stat lângă ei zi și noapte, iar niciodată nu a stat departe de copii, doar atunci când au trebuit să meargă la tatăl lor. Cântăreața precizează că Gabi Bădălău nu le acordă deloc atenție băieților săi și dacă ar vrea chiar să fie un tată exemplar, atunci ar trebui să renunțe la a mai merge în cluburi, vacanțe și a fi în continuare un băiat de oraș.

”Gabi nu știe cum se schimba un scutec, el nu știe cum se simte copilul cu două ace în venă. Ca să poți să ai grijă de copii și să fi responsabil, atunci trebuie să fi trup și suflet lângă copii. Gabi n-ar mai trebuit să aibă timp de nimic, nici de vacanțe, nici de cluburi, nici de desfrâu și dezmăț, asta înseamnă să fi părinte. Ei sunt mici acum și au nevoie de atenție, iubire, și de timp. Eu cred că în trei ani de zile tot publicul larg nu m-a văzut vreo desfrânată, nu m-a văzut cu nimeni, nu mi-am neglijat copiii, eu sunt în banca mea, asta sunt eu, sunt un om și mi-am dorit acești copii. Când ți dorești Dumnezeu îi dă cu un scop, să-i creștem frumos, să-i prețuim”, a mai precizat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu luptă până în pânzele albe pentru dreptate: ”Voi merge la CEDO”

Claudia Pătrășcanu vrea să lupte până în pânzele albe pentru a se face dreptate în cazul în care instanța va decide altceva decât ceea ce ea merită, adică domiciliul celor doi băieți la Gabi Bădălău.

”Eu n-am înțeles ce de atât de multă tevatură face băiatul asta cu domiciliul copiilor când practic mai au 2 ani, respectiv 4, și vor decide ei unde vor vrea să stea. Eu nu-i înțeleg crâncenarea și răzbunarea, nu-mi face mie rău. Pe copii n-ai cum să-i ți forțat niciodată, sunt convinsă că dacă vreo instanță ia niște copii de lângă un părinte, în situația mea, nu face bine, face un rău. Iar copiii vor crește, vor citi, se uită, știi cum fug înapoi, imediat! Apoi vor ajunge să-l urască pe celălalt părinte că de ce ai făcut asta. De aceea eu sunt un om foarte pașnic, liniștit și e posibil ca peste 4 ani copiii să aleagă ei, iar atunci ce vor alege ei pentru mine e lege, dar nu o instanță să ia copiii de lângă mamă și să-i dea unui tată, ca să ce? Tatăl nici nu are timp de ei, vrea doar să se răzbune pe mamă, că ce? Că nu l-am mai vrut? Nu l-am mai vrut! Ce să fac cu el?!”, a mai zis ea.

Vedeta își dorește însă ca lucrurile să se termine exact cum ar trebui, iar cei mici să poată să aibă o viață liniștită, să nu mai ajungă nimeni la tribunale și fiecare să-și vadă de viața lui. În cazul în care totuși va simți că băieții ei sunt dezavantajați în vreun anumit fel, atunci Claudia Pătrășcanu vrea să meargă la Comitetul European al Drepturilor Omului până când se va face dreptate.

”Vreau să se liniștească și el, el nu știe ce vrea, nu știe ce spune, e o persoană foarte influențabilă de familie, prieteni, prieteni nu știu, că nu are prea mulți, dar eu cred că justiția nu e chiar atât de crudă. Până la urma urmei cred că orice judecător care ține un dosar trei ani de zile atât de mult, cred că îl convingi cumva că nu există nimic la dosar. Eu voi merge până în pânzele albe, orice s-ar întâmpla, ceva ce știu că nu îi avantajează pe cei mici, voi merge mai departe, nu voi face apel, voi merge la Mama și Copilul, la CEDO, în cazul în care se va întâmpla ceva ce nu-i avantajează pe cei mici. Trebuie să merg până în pânzele albe!”, ne-a mai declarat Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și: Ce a făcut Claudia Pătrășcanu după ce oficial a rupt căsnicia cu Gabi Bădălău. Declarații exclusive!

În articolul
EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, declarații tranșante la adresa lui Gabi Bădălău. Nu acceptă ca cei doi copii să aibă domiciliul la tatăl lor: ”O aberație de-a lui. El nu are timp de ei, merge în vacanțe, în cluburi”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Denis Drăguș și soția lui, Vanessa, gest impresionant. Au botezat mai mulți copii cu dizabilități
Emisiuni TV • la 17:29
Denis Drăguș și soția lui, Vanessa, gest impresionant. Au botezat mai mulți copii cu dizabilități
 • Denis Drăguș și soția lui, Vanessa, gest impresionant
 • Au botezat mai mulți copii cu dizabilități
Românii care merg în vacanță în Bulgaria riscă amenzi de 500 de euro. Greșeala care îi face să plătească sume mari
Actualitate • la 17:19
Românii care merg în vacanță în Bulgaria riscă amenzi de 500 de euro. Greșeala care îi face să plătească sume mari
 • Românii care merg în vacanță în Bulgaria riscă amenzi de 500 de euro
 • Greșeala care îi face să plătească sume mari
Caz halucinant în Năvodari! Un bărbat a fost găsit mort într-o clădire abandonată
Stiri interne • la 16:52
Caz halucinant în Năvodari! Un bărbat a fost găsit mort într-o clădire abandonată
 • Bărbat găsit mort într-o clădire abandonată
 • Descoperire halucinantă
Acces Direct. Fiul Rodicăi intervine în scandalul dintre părinți. Dani își acuză mama că a uitat de copii, după ce și-a refăcut viața cu un alt bărbat
Emisiuni TV • la 16:47
Acces Direct. Fiul Rodicăi intervine în scandalul dintre părinți. Dani își acuză mama că a uitat de copii, după ce și-a refăcut viața cu un alt bărbat
 • Rodica îl acuză pe fostul soț că nu i-ar fi plătit pensia alimentară celui mai mic dintre copii
 • Dani, fiul lor cel mare, a intervenit
Săptămâna nunților cu stil! Familia Hagi a strălucit la Domeniul Știrbey, fotbalistul Drăguș, o nuntă într-un decor de poveste, Grecia a devenit tărâmul nunții Ancăi Lungu, iar India a fost cucerită de Iulia Vântur! Imagini spectaculoase
Showbiz intern • la 16:21
Săptămâna nunților cu stil! Familia Hagi a strălucit la Domeniul Știrbey, fotbalistul Drăguș, o nuntă într-un decor de poveste, Grecia a devenit tărâmul nunții Ancăi Lungu, iar India a fost cucerită de Iulia Vântur! Imagini spectaculoase
 • Familia Drăgușin și-au unit destinele la Ciolpani, în timp ce Anca Lungu a ținut să se mărite în secret
 • Ianis și Elena Hagi au avut o nuntă de vis la Domeniile Stirbey
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Stiri interne • la 16:08
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
 • Ce semn de circulație provoacă migrene șoferilor
 • Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Ideea inedită avută de Mircea. Şi-a transformat grădina dintr-o comună din Teleorman într-un colţ de Rai: "Mulți nu cred ca este în Romania"
recomandare pe observatornews.ro
Ideea inedită avută de Mircea. Şi-a transformat grădina dintr-o comună din Teleorman într-un colţ de Rai: "Mulți nu cred ca este în Romania"
Milionarul român de doar 28 de ani, filmat ca Ion Ţiriac! Apariţie de senzaţie, alături de iubită, după ce şi-a schimbat look-ul!
recomandare pe as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, filmat ca Ion Ţiriac! Apariţie de senzaţie, alături de iubită, după ce şi-a schimbat look-ul!
Cât costă o frigăruie la Mamaia. E prea de tot! Dar o porție de murături întrece orice limită!
Romania TV
Cât costă o frigăruie la Mamaia. E prea de tot! Dar o porție de murături întrece orice limită!
Cât a costat costumul lui Ianis Hagi. Nu e glumă. Rochia Simonei Halep a fost de 20 de ori mai mult / GALERIE FOTO
Romania TV
Cât a costat costumul lui Ianis Hagi. Nu e glumă. Rochia Simonei Halep a fost de 20 de ori mai mult / GALERIE FOTO
Horoscop 16 iulie 2024. Leii trag lozul câştigător, Racii îşi măresc familia
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 16 iulie 2024. Leii trag lozul câştigător, Racii îşi măresc familia
Grădina exotică a unui electrician din Teleorman a ajuns virală pe internet: Mircea a început să planteze palmieri și bananieri acum 16 ani
recomandare pe antena3.ro
Grădina exotică a unui electrician din Teleorman a ajuns virală pe internet: Mircea a început să planteze palmieri și bananieri acum 16 ani
Elena și Ianis Hagi s-au distrat până dimineață, la nunta de la Palatul Știrbey. Imagini exclusive cu invitații și tortul mirilor
recomandare pe antena3.ro
Elena și Ianis Hagi s-au distrat până dimineață, la nunta de la Palatul Știrbey. Imagini exclusive cu invitații și tortul mirilor
Cea mai sigură plajă din România. Aici turiștii sunt cel mai puțin expuși la pericole
recomandare pe playtech.ro
Cea mai sigură plajă din România. Aici turiștii sunt cel mai puțin expuși la pericole
Singura autostradă din lume care are 26 de benzi de circulație pe un singur sens. Este cu adevărat spectaculoasă
recomandare pe playtech.ro
Singura autostradă din lume care are 26 de benzi de circulație pe un singur sens. Este cu adevărat spectaculoasă
Luminița Becali, confesiuni din intimitate. Ce spune femeia despre soțul Gigi Becali
recomandare pe redactia.ro
Luminița Becali, confesiuni din intimitate. Ce spune femeia despre soțul Gigi Becali
Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. A aruncat cu zeci de mii de euro în lăutari. Imagini fabuloase cu patronul FCSB
recomandare pe redactia.ro
Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. A aruncat cu zeci de mii de euro în lăutari. Imagini fabuloase cu patronul FCSB
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
recomandare pe Ciao.ro
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!
recomandare pe shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în 7 cuvinte ce înseamnă pentru ea nunta cu fiul lui Gică Hagi!
recomandare pe ProSport.ro
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în 7 cuvinte ce înseamnă pentru ea nunta cu fiul lui Gică Hagi!
Babasha, într-o ipostază inedită pe platoul de filmare! „A fost un moment neașteptat
recomandare pe bzi.ro
Babasha, într-o ipostază inedită pe platoul de filmare! „A fost un moment neașteptat
CRBL și-a scos iubita tinerică la Neversea! Cum s-a putut comporta artistul
recomandare pe bzi.ro
CRBL și-a scos iubita tinerică la Neversea! Cum s-a putut comporta artistul
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Anunțul momentului de la BNR pentru toți românii cu credit în LEI
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul momentului de la BNR pentru toți românii cu credit în LEI
Județul Vâlcea a scăpat de proiectul care-l transforma în rezervație. Filmul lui Charlie Ottley nu a impresionat autoritățile locale
recomandare pe Jurnalul.ro
Județul Vâlcea a scăpat de proiectul care-l transforma în rezervație. Filmul lui Charlie Ottley nu a impresionat autoritățile locale
Cât costă ghetele pe care Delia le-a purtat pe scena de la Neversea 2024. Suma nu este deloc mică
recomandare pe a1.ro
Cât costă ghetele pe care Delia le-a purtat pe scena de la Neversea 2024. Suma nu este deloc mică
Close