Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după ce a fost jignită de blondină: ”Ea se manifestă prin bătăi, prin ieșiri necontrolate”

EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după ce a fost jignită de blondină: ”Ea se manifestă prin bătăi, prin ieșiri necontrolate”

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 23.01.2023 la 23:35 Actualizat pe 23.01.2023 la 23:35

În urma unui interviu acordat pentru Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a făcut-o pe Bianca Drăgușanu, actuala iubită a fostului ei soț, să tune și fulgere. Blondina a avut cuvinte tranșante la adresa cântăreței, însă acum aceasta vine cu replica. Iată ce spune Claudia Pătrășcanu după ce Bianca Drăgușanu a jignit-o.

  • Claudia Pătrășcanu, replică pentru Bianca Drăgușanu după ce a fost jignită de ea
  • Ce i-a transmis iubitei lui Gabi Bădălău
  • Cântăreața nu vrea să stea față-n față cu ea

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu și-au dat una alteia replici dure în urmă cu o săptămână, atunci când în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, cântăreața a decis să vorbească fără ocolișuri despre actuala iubită a fostului ei soț.

Auzind cele spuse, Bianca Drăgușanu nu a rămas mai prejos, astfel că blondina și-a scos toate armele din dotare și i-a dat o replică acidă Claudiei Pătrășcanu după cuvintele pe care le-a auzit la adresa sa.

Claudia Pătrășcanu îi dă replica Biancăi Drăgușanu nu ce a fost jignită de blondină

Ceea ce diva a avut de spus a ajuns bineînțeles la urechile Claudiei Pătrășcanu, iar în exclusivitate pentru Spynews.ro, fosta soție a lui Gabi Bădălău mărturisește că ea nu are nimic de împărțit cu Bianca Drăgușanu și fiecare trebuie să rămână în pătrățica ei.

”Nu vreau să intru în polemici cu omul acesta. Eu ce am avut de spus a fost legat de ceea ce ține de copiii mei, ce își doresc ei, ce simt ei și sunt singura care are dreptul să vorbească despre copiii mei, eventual și Gabi că e tatăl lor. Eu nu am nimic de împărțit cu această femeie, eu cred că ea trebuie să stea în pătrățica ei, eu în pătrățica mea. Eu sunt singurul om care vorbește despre copiii mei, despre ceea ce simt ei, eu nu am jignit-o, eu n-am zis absolut nimic. Nu știu de ce mă tot jignește, nici nu-mi pasă, vreau să stau departe”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cu toate că Bianca Drăgușanu a spus că de fapt Claudia Pătrășcanu ar fi geloasă pe ea pentru că s-a cuplat cu Gabi Bădălău, fostul ei soț, cântăreața susține că nu are motive de gelozie sau frustrare deoarece ea a decis să pună punct mariajului, nu invers.

”Nu Gabi s-a despărțit de mine în viața aceasta ca eu să fiu geloasă pe vreo femeie din viața lui sau să fiu frustrată, termenii aceștia nu-i înțeleg și nu au legătura cu mine. Eu m-am separat de Gabi, eu n-am mai vrut să am o relație cu Gabi, o căsnicie cu Gabi, nu el m-a lăsat pe mine, eu l-am lăsat pe Gabi”, a zis ea.

Claudia Pătrășcanu, despre Bianca Drăgușanu: ”Ea se agață de orice, caută circ”

Claudia Pătrășcanu susține că Bianca Drăgușanu încearcă de fiecare dată să caute scandal prin orice mijloace. Mai mult de atât, ea susține că spre deosebire de Bianca Drăgușanu, ea niciodată nu a avut confruntări cu vreo femeie din viața unui bărbat, iar ceea ce diva nu înțelege e faptul că ea și Gabi Bădălău vor avea tot timpul ceva de împărțit, căci sunt legați de cei doi copii.

”Eu știu ce caută ea, ea caută circ, eu nu caut circ, spre deosebire de ea. Cred că s-a și văzut că de fiecare dată în atâția ani toate ieșirile acestui om pe post sau mediatic au fost legate de bărbați sau de femeile din viața bărbaților. Eu n-am avut astfel de confruntări, astfel de situații niciodată. Eu nu m-am certat cu nicio femeie din viața unui bărbat în viața asta, nici n-am avut vreo intenție vreodată cu cineva din viața fostului soț, iar eu cu Gabi vom avea tot timpul ceva de împărțit, iar această femeie n-a înțeles acest lucru, noi tot timpul vor avea ceva de împărțit pentru că avem acești doi copii minunați care își doresc să ne înțelegem că suntem părinții lor, să ne spunem un bună ziua, fiecare își gestionează viața cum știe mai bine”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Tototdată, Claudia Pătrășcanu mai spune despre Bianca Drăgușanu că se agață de câte ceva pentru a mai face scandal, iar mai nou i-a făcut o invitație publică de a sta față-n față cu ea într-o emisiune TV pentru a-și expune ce problemă are fiecare cu cealaltă.

Claudia Pătrășcanu refuză categoric orice întâlnire cu Bianca Drăgușanu și spune că nu are de ce să stea lângă ea, după cât de mult a jignit-o în ultimii ani.

”Ea își gestionează viața prin presă, prin scandal, se agață de oricine, de căte ceva. Repet, n-am cum să am frustări vreodată sau gelozii pe cineva din viața cuiva, atâta timp cât eu n-am mai vrut să fiu cu persoana aceea, iar ce face ea pe la tv și zice că își dorește să se întâlnească cu mine pe la tv și să stăm fața în față, eu n-am să mă pun niciodată față-n față cu un om care pe mine m-a jignit, care m-a făcut în toate felurile, n-am nicio treabă cu ea, nu mă interesează”, mai spune Claudia Pătrășcanu.

Nu vrea să-și lase copiii lângă Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu susține că pe ea o interesează doar ceea ce ține de copiii ei și de ce persoane au aceștia în preajma lor. Ea mărturisește că o persoană ca Bianca Drăgușanu nu are ce căuta lângă cei doi băieți ai săi, căci mărturisește că deja copiii au văzut atitudinea vedetei față de tatăl lor.

Cântăreața precizează că băieții ei au văzut cum tatăl lor a fost înjurat de către Bianca Drăgușanu, iar din acest motiv nu vor să o cunoască.

”Pe mine mă interesează ce ține de copii, în prezența cui sunt copiii mei, educația lor, eu despre asta am vorbit, fiecare se manifestă cum consideră. Dacă ea știe să se manifeste prin bătăi, prin tot felul de ieșiri necontrolate, eu n-am cum să accept vreodată în viața asta să-mi văd copiii în preajma unui astfel de om, asta a fost problema mea, că doar o mamă sănătoasă la cap nu o să-și lase copiii să vadă cum cineva țipă la ei, cineva îi atinge, exclus așa ceva. Copiii mei au văzut cum tatăl lor a fost înjurat de ea, iar atunci copiii mei nu își doresc să o cunoască, nu vor să meargă în preajma ei, asta a fost situația”, mai spune Claudia Pătrășcanu.

Vedeta susține că niciodată cei doi copii ai săi nu ar putea avea o legătură cu o persoană care le-a jignit mama de-a lungul timpului.

”Ea e lezată, dar nu știu de ce, e lezată că mi-am spus părerea despre copiii mei, sunt singura care am dreptul să-mi spun părerea despre copiii mei și nu permit nimănui să vorbească despre ei. Prin asta arată ceea ce este și ce scoate pe gură. Cum vreodată ar putea doi copii bine educați sau doi bărbați, în scurt timp, să aibă legături cu cineva care vorbește urât despre mama lor, nu știu care dintre noi amenință. Eu n-am nicio treabă să o ameninț, nu mă interesează de ea, chiar nu mă interesează. Pe mine mă interesează strict de copii”, a mai zis vedeta.

Claudia Pătrășcanu: ”Ea (n.r. Bianca Drăgușanu) umbla cu un bărbat însurat”

Claudia Pătrășcanu nu se oprește aici, căci vedeta a ținut să reamintească faptul că deși Gabi Bădălău nu era un bărbat divorțat, ci încă însurat cu ea, Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu el și au avut o relație, deși în acte el era căsătorit.

Vedeta mărturisește că o femeia demnă nu ar putea să facă acest lucru decât după ce bărbatul divorțează și își încheie toate socoteliile din mariajul de dinainte, susținând astfel că Bianca Drăgușanu nu a făcut acest lucru.

”Repet, eu n-am frustări și nici gelozii, n-am luat bărbatul nimănui în viața asta și dacă stăm bine să ne gândim Gabi era căsătorit trei ani de zile și ea umbla cu un bărbat însurat. O femeie echilibrată și cu adevărat demnă așteptată până acel om divorțează și apoi, să nu intrăm în polemici că n-am de ce să fiu frustrată și geloasă în viața asta și mai ales pe cineva care nu e la un nivel cu mine. Referitor la ce vorbește ea, niciodată n-am cum să fiu față-n față pusă cu cineva care nu știe să vorbească cu mine și care efectiv îmi pune copiii într-o situație nu bună pentru ei, o situație delicată, nu știu dacă ea, cât Gabi”, a mai zis ea de Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu spune că nu are nimic cu Bianca Drăgușanu, ci o deranjează foarte tare însă caracterul pe care vedetă îl are și comportamentul ei. Ea susține că nu o interesează ce relație ea cu Gabi Bădălău, însă nu vrea să vadă un comportament agresiv în preajma copiilor ei.

Cântăreața susține că jignirile pe care Bianca Drăgușanu i le-a adus sunt stradale și precizează că diva nu știe altceva să facă decât să jignească toate femeile din viața bărbaților ei.

”Dorința ei acum e să fiu față-n față cu ea pe o canapea la o emisiune, nu se va întâmpla lucrul acesta. Eu n-am nimic cu ea, pe mine nu mă deranjează ea ca om, mă deranjează caracterul ei, ieșirile ei, viața ei pe care a trăit-o și pe care o trăiește și comportamentul vis-a-vis de copiii mei și de tatăl copiilor mei în preajma copiilor. Ei se pot omorî, pot face ce vor ei, dar nu în fața copiilor mei. N-am cum să accept și poate asta e durerea ei. Eu n-am cum să accept și nici copiii când văd că tatăl lor e jignit. Nu am nimic cu ea, pe mine caracterul omului mă deranjează, iar dacă văd că un om are un caracter de speriat, atunci încerc să mă retrag și să nu intru în conflicte. Jignirile pe care ea mi le adresează sunt efectiv stradale, nu știu de ce zonă a pământului ăstuia, nu cred că există așa ceva. Altceva în afară să jignească mai știe? Cred că a jignit toate femeile din viața bărbaților ei, ea practic cu toate femeile a avut o problemă, ea are o problemă cu ea, nu cu altcineva”, a mai spus ea.

Cântăreața dă vina pe Gabi Bădălău pentru toate cele întâmplate

În final, Claudia Pătrășcanu precizează că și-ar dori să o vadă pe Bianca Drăgușanu să se prezinte altfel în fața publicului, nu prin scandaluri, dar totodată precizează că toate aceste scandaluri sunt din cauza fostului ei soț, Gabi Bădălău, care nu a luat atitudine și care a permis ca iubita lui să-și jignească mama copiilor săi.

”Mi-aș dori să vină să-și arate o operă de artă, să-și arate poate calitățile vocale, dar nu apare decât așa, acum m-a găsit pe mine, vrea să stea pe canapea cu mine. Șansa asta nu va exista niciodată, după tot ce a vorbit și după câte am trăit eu cu acest om. Eu zic că toată vina o are Gabi pentru că a permis așa ceva, eu în viața aceasta cu oricine aș fi nu voi permite niciodată unui bărbat să las să se ajungă în halul acesta, aici a fost vina lui Gabi pentru că a permis. Eu nu mai vreau să am ceartă și discuții cu nimeni, chiar nu vreau să mai intru în energiile și în stările nimănui”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Citește și: EXCLUSIV. Bianca Drăgușanu tună și fulgeră după acuzațiile făcute de Claudia Pătrășcanu. Cântăreața l-a sunat chiar și pe Victor Slav: ”E de-a dreptul penibilă, plecată cu pluta”

În articolul
EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după ce a fost jignită de blondină: ”Ea se manifestă prin bătăi, prin ieșiri necontrolate”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Cerințele atipice pe care le are David Popovici pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris. Campionul nu dorește să stea la competiție împreună cu ceilalți sportivi români 
Stiri interne • la 10:34
Cerințele atipice pe care le are David Popovici pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris. Campionul nu dorește să stea la competiție împreună cu ceilalți sportivi români 
  • David Popovici are cerințe atipice pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris
  • Campionul nu dorește să stea la competiție împreună cu ceilalți sportivi români 
Un român a mers la poliție să reînnoiască un permis de conducere cumpărat de pe Facebook! Ce pedeapsă a primit bărbatul
Stiri interne • la 10:23
Un român a mers la poliție să reînnoiască un permis de conducere cumpărat de pe Facebook! Ce pedeapsă a primit bărbatul
  • Un bărbat a mers la poliție să își reînnoiască permisul de conducere fals
  • Pedeapsa primită de român
Banc: ”O delegație merge la președinte”. Gluma care te va face să râzi în hohote
Beauty & Lifestyle • la 10:22
Banc: ”O delegație merge la președinte”. Gluma care te va face să râzi în hohote
  • Bancul zilei
  • Cele mai haioase bancuri
Cutremur puternic într-o destinație frecventată des de români. Ce magnitudine a înregistrat seismul
Stiri internationale • la 10:06
Cutremur puternic într-o destinație frecventată des de români. Ce magnitudine a înregistrat seismul
  • Cutremur puternic în Grecia
  • Ce magnitudine a avut seismul și unde a fost înregistrat
Star Matinal. Iuliana Marciuc, detalii despre credința sa. Vedeta recunoaște cât de mult a fost ajutată de Divinitate: ”Eram pe cale să....” / VIDEO
Emisiuni TV • la 09:59
Star Matinal. Iuliana Marciuc, detalii despre credința sa. Vedeta recunoaște cât de mult a fost ajutată de Divinitate: ”Eram pe cale să....” / VIDEO
  • Star Matinal. Iuliana Marciuc, detalii despre credința sa
  • Vedeta recunoaște cât de mult a fost ajutată de Divinitate
Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Am primit o cerere de la...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 09:56
Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Am primit o cerere de la...” / VIDEO
  • Ramona Olaru, bancul zilei
  • Ce a spus asistenta TV
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close