Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, terorizată de Gabi Bădălău și după pronunțarea divorțului. Cântăreața nu are liniște: ”Îmi oferă coșmar și mie, și copiilor”

EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, terorizată de Gabi Bădălău și după pronunțarea divorțului. Cântăreața nu are liniște: ”Îmi oferă coșmar și mie, și copiilor”

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 21.11.2022 la 12:35 Actualizat pe 21.11.2022 la 13:01

Deși divorțul a fost pronunțat, iar instanța a decis ca cei mici să râmână la domiciliul mamei, la Claudia Pătrășcanu, situația nu s-a încheiat în ceea ce privește scandalul dintre cântăreață și Gabi Bădălău. Artista face acuzații dure la adresa fostului ei partener de viață și susține că a pus oameni pe urmele sale, e urmărită zi de zi de două mașini și nu are liniște.

  • Claudia Pătrășcanu e terorizată de fostul soț
  • Gabi Bădălău ar fi pus mașini pe urmele sale
  • Acuzațiile grave făcute de cântăreață

Dacă v-ați fi gândit că odată cu pronuțarea divorțului lucrurile între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se vor încheia, v-ați înșelat amarnic, asta pentru că artista susține că nu are liniște nici acum, după ce în sfârșit e femeie singură din punct de vedere legal, iar instanța a stabilit și domiciliul copiilor la ea.

Claudia Pătrășcanu susține că e terorizată de Gabi Bădălău! Acuzații grave la adresa lui

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Claudia Pătrășcanu face acuzații grave în ceea ce-l privește pe fostul ei soț, asta pentru că artista susține că bărbatul a pus oameni pe urmele sale și care o urmăresc zi de zi în tot ceea ce face.

Cântăreața mărturisșete că și în timpul procesului a fost urmărită, dar deși poate atunci a mai înțeles de ce se întâmplă asta, acum nu își explică de ce în continuare omul de afaceri nu o lasă să fie liniștită.

”Era de așteptat din punctul meu de vedere ca cei mici să rămână lângă mine, era normal. Cu timpul mi-am dat seama că orice ar fi încercat să mi se facă, copiii clar trebuiau să rămână lângă mine. Ne-am bucurat foarte mult, ne vedem în continuare de treburile noastre, de viață. Dar deși, din păcate, divorțul s-a terminat, custodia s-a înțeles unde, tot mai sunt situații neplăcute și nu se trece peste, nu știu de ce. Nu cred că se va ajunge la un numitor comun. Având în vedere că am divorțat, sunt urmărită încontinuu. Încontinuu sunt urmărită, din timpul procesului am fost urmărită, dar am zis că urmărește să vadă ce fac, cum fac, n-am înțeles nici acum. Da, ies cu două mașini după mine zilnic de câteva luni buni...”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cântăreața mărturisește că nu a vrut până acum să iasă și să spună ce se întâmplă, dar nu mai poate să mai trăiască în așa teroare. Artista precizează că i-a explicat lui Gabi Bădălău să o lase în pace, dar aceasta continuă să-și pună oameni să o urmărească peste tot, inclusiv când merge cu copiii la plimbare, când merge să cânte, pe autostradă și oriunde are activitate.

”Nu m-a interesat să ies, să mai spun, am încercat să vorbesc cu el, i-am explicat să mă lase în pace, să-mi văd de creșterea și liniștea copiilor. Nu mai vreau să merg la poliție, nu mai vreau nimic, vreau doar liniște, dar nu înțelege sub nicio formă. Nu-mi explic de ce în continuare îmi oferă coșmar și mie, și copiilor. Nu pot linișită să merg cu ei undeva că hop unul după mine.

Pe autostradă la fel, n-am voie să muncesc, n-am voie să fac nimic. N-am voie să muncesc pentru copii, n-am voie să-mi văd de viața mea, să fiu fericită, n-am voie să fiu cu nimeni, n-am voie să fac nimic din punctul lui de vedere. Nu-mi explic de ce trimite două mașini după mine. Am înțeles cât a fost procesul, n-a găsit nimic, dar de ce continuă să facă lucrul ăsta. În loc să-l intereseze copiii, se pare că-l interesează de mine în continuare. Nu știu de ce face lucrul acesta”, a mai zis artista.

Îl acuză pe Gabi Bădălău că i-a adus copilul bolnav acasă

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu continuă să aibă reacții dure la adresa lui Gabi Bădălău, iar artista suține că omul de afaceri tot timpul a făcut strategii doar pentru a putea să-i facă rău și să o denigreze.

Gabi Bădălău a declarat la Antena Stars că deși lucrurile par a se mai fi liniștit, aceasta ar urma să inventeze noi lucruri, iar cântăreața a reacționat în exclusivitate pentru Spynews.ro la declarațiile fostului soț.

”Gabi e omul strategilor, ca atare gândiți-vă că trei ani de zile a fost învățat să facă strategii cât a putut el. Omul acesta n-a făcut decât să mă denigreze, să-mi facă viața un calvar și să mă chinuie ca pe hoții de cai. Eu n-am inventat nimic și s-a văzut, n-am făcut decât să mă ocup de creșterea copiilor, ca atare sunt lângă mine, n-am făcut decât să fiu alături de ei și voi fi toată viața, până când voi închide ochii, așa mi se pare normal. Eu nu sunt genul de părinte care se bate cu pumnul în piept și nu întreb de sănătatea lor”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Artista mărturisește că în acest weekend copiii au stat la Gabi Bădălău, iar ieri când i-a adus pe cei mici la Constanța, unul dintre băieți a venit bolnav, dar fără a fi tratat. Artista susține că fostul ei soț nu s-a implicat în a chema un doctor acasă sau a-l duce la medic, cu toate că susține că are multe relații cu diferite persoane.

”Mi l-a adus pe Gabriel bolnav, acum în acest weekend și n-a fost în stare să cheme un doctor de familie sau medicul pediatru să-l consulte. N-a putut să respire toată noaptea, am stat lângă el și l-am păzit. L-am rugat să mă ajute cu un medic pentru Nicolas, că are probleme cu nasul, un ORL-ist foarte bun din București, sunt 6-7 luni de când l-am rugat și n-a făcut nimic pentru copilul nostru. El știe doar circ, doar să mă urmărească, doar înjurături, dar nu înțeleg care mai e scopul. Ce mai vrea de la mine? Care e problema lui dacă aș avea o relație frumoasă extraordinară cu un om minunat, bun și sufletist? Aa, e gelos!? Că n-a putut el să facă un întreg pentru familia lui când n-a făcut-o și pentru copii?! Care e problema lui dacă eu mă recăsătoresc, care e problema lui? Dacă eu sunt fericită și sănătoasă înseamnă că cei mici sunt la fel. Am impresia că lui nu-i convine când copiii nu sunt bine, nu înțeleg”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău îi dorește Claudiei Pătrășcanu să fie ”lucidă”

Tot la Antena Stars, întrebat ce mesaj are pentru Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău a precizat că își dorește ca mama copiilor săi să fie sănătoasă, să poată să crească copiii liniștită și să fie lucidă.

Cântăreața susține că întotdeauna a fost lucidă și așa se va întâmpla și de acum încolo și precizează că acest lucru s-a văzut în creșterea și educația celor mici.

”Eu sunt foarte lucidă, sunt extrem de lucidă că dacă n-aș fi fost lucidă n-aș fi crescut doi copii frumoși și educați. Datorită mie Gabi Bădălău se mândrește cu copiii noștri, datorită mie. Datorită mie copiii sunt lângă Gabi Bădălău îmbrăcați impecabil și educați. Lucidă am fost și voi fi toată viața, cât despre el n-aș spune că a fost lucid atunci când a uitat că nu mai știa de copii și nu mai știa dacă mi i-a adus. Dacă el spune că vrea să fiu lucidă, întotdeauna am fost lucidă și o mamă impecabilă și implicată, că datorită mie se mândrește de acești copii cărora le face sute de poze și le urcă pe Instagram”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Vedeta însă precizează că la rândul său Gabi Bădălău nu ar fi fost lucid și și-a amintit episodul în care acesta i-a adus copiii și ulterior a sunat-o că nu mai știe ce a făcut cu ei și dacă i-a lăsat acasă.

Cântăreața e extrem de deranjată de faptul că fostul soț îi bagă bețe în roate și în cariera profesională și vorbește cu alți artiști să nu colaboreze cu ea.

”N-aș spunea spune despre el că a fost lucid în momentul în care m-a sunat la 11 noaptea că nu mai știe ce a făcut cu copiii. << Unde sunt copiii, ți i-am adus, că nu mai știu ce am făcut cu ei>> Copiii erau deja lângă mine în pat. Gabi nu știe exact ce scoate pe gură și ce vorbește, pentru că el are dezechilibrări de comportament, iar comportamentul lui se datorează anumitor factori și știe și el și nu vreau să dezvolt. Nu știu unde vrea să ducă, ce vrea să facă, dar cert e că a dat zvon peste tot că dacă află că fac o melodie cu un artist, sună și îi spune să nu fac melodie. S-a întâmplat și cu un artist de la noi, n-am mai făcut o melodie pentru că el l-a sunat și i-a zis că <<bă, nu face cu aia, că eu vreau să-i iau copiii de lângă ea, nu vreau să muncească și să facă bani>> Îmi pune bețe în roate, să nu muncescă, să nu mă duc la emisiuni, să nu ma ia nimeni, să stau efectiv”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Artista susține însă ca niciodată nu va înceta să muncească și să poată să-și crească copiii așa cum trebuie. Ea precizează că cei mici nu pot fi crescuți cu 300 de lei și e deranjată de adeverința pe care Gabi Bădălău a depus-o în instanță atunci când s-a discutat despre pensia alimentară pe care ar urma să o dea celor mici.

”N-am să stau niciodată, că asta e munca mea, cât a fost pandemia am muncit de acasă, pentru că datorită mie au educația asta și fac extrașcolare, meditații, sporturi, așa că el ar trebui să tacă că până la urma urmei e normal să muncesc. Că doi copii nu se cresc cu 300 de lei cât dă el unui copil, că a depus la instanță o adeverință de venit de 2000 de RON, păi un părinte care iubește copii și care nu mai poate după ei... În primul rând nici nu trebuai să existe această instanță de la început. Nu mai pot să trăiesc așa, de când s-a terminat divorțul el tot continuă, urmăriri ca în filme, ce mai vrea să vadă. Nu înțeleg ce mai vrea, de ce nu vine să ducă copiii la fotbal, Nicolas l-a rugat de 6 ori, de ce nu vine să se implice, pentru că nu-l interesează, pe el îl interesează să facă rău”, a mai zis artista.

În închiere, cântăreața a precizat că Gabi Bădălău ar trebui să-și vadă de viața lui și pe ea să o lase liniștită să-și vadă de drumul său în viață, iar singurul lor numitor comun să-l reprezinte creșterea frumoasă și armonioasă a celor doi băieți pe care îi au împreună.

”Nu poate să doarmă liniștit dacă eu mănânc bine, dacă sunt frumoasă, dacă am concerte, dacă sunt fericită, dacă vreau să trăiesc lângă cineva. Dacă eu voi avea o relație în viața asta nu o voi face public că nu mă interesează, nu sunt genul care să apar să arăt, am făcut deja o dată greșeala asta cu el, pentru că el îmi impunea lucrul ăsta și îi plăcea să apară”, a mai zis ea.

Citește și: Gabi Bădălău, mesaj pentru Claudia Pătrășcanu, după ce s-a stabilit domiciliul copiilor. Ce i-a transmis afaceristul fostei soții: „Să fim o familie puternică...” / VIDEO

În articolul
EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, terorizată de Gabi Bădălău și după pronunțarea divorțului. Cântăreața nu are liniște: ”Îmi oferă coșmar, și mie și copiilor”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Care sunt zilele norocoase din luna mai pentru fiecare zodie. Gemenele Adina și Oana Timofte: „Vin anumite rezultate, se deschid uși”
Emisiuni TV • la 00:51
Xtra Night Show. Care sunt zilele norocoase din luna mai pentru fiecare zodie. Gemenele Adina și Oana Timofte: „Vin anumite rezultate, se deschid uși”
  • Care sunt zilele norocoase din luna mai pentru fiecare zodie
  • Previziunile lunii mai, cu Adina și Oana Timofte
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Ce concurent părăsește competiția. Richard Abou Zaki a avut o reacție neașteptată: „Nu accept chestia asta” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:44
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Ce concurent părăsește competiția. Richard Abou Zaki a avut o reacție neașteptată: „Nu accept chestia asta” / VIDEO
  • Ce concurent părăsește competiția
  • Richard Abou Zaki a avut o reacție neașteptată
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Ce echipă a câștigat al treilea battle. Cine s-a calificat la duel: „Sunt foarte dezamăgit” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:23
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Ce echipă a câștigat al treilea battle. Cine s-a calificat la duel: „Sunt foarte dezamăgit” / VIDEO
  • Ce echipă a câștigat al treilea battle
  • Cine s-a calificat la due
Fosta iubită a lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Olt, a fost la mormântul lui. Ce mesaj a scris Narcisa pe coroană / FOTO
Stiri interne • la 00:13
Fosta iubită a lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Olt, a fost la mormântul lui. Ce mesaj a scris Narcisa pe coroană / FOTO
  • Fosta iubită a lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Olt, a fost la mormântul lui
  • Ce mesaj a scris Narcisa pe coroană
Tzancă Uraganu și Alina Marymar, într-o situație disperată, din cauza problemelor de sănătate din familia lor: „Fără să știm...”. Cei doi speră într-o minune / FOTO
Showbiz intern • ieri la 23:41
Tzancă Uraganu și Alina Marymar, într-o situație disperată, din cauza problemelor de sănătate din familia lor: „Fără să știm...”. Cei doi speră într-o minune / FOTO
  • Tzancă Uraganu și Alina Marymar, într-o situație disperată, din cauza problemelor de sănătate din familia lor
  • Cei doi speră într-o minune
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner, scos din sărite de Mario Mădălin Dumitru. Ce a făcut concurentul care a primit cuțitul de aur: „Nu înțelege că trebuie...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:40
Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner, scos din sărite de Mario Mădălin Dumitru. Ce a făcut concurentul care a primit cuțitul de aur: „Nu înțelege că trebuie...” / VIDEO
  • Alexandru Sautner, scos din sărite de Mario Mădălin Dumitru
  • Ce a făcut concurentul care a primit cuțitul de aur
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
recomandare pe observatornews.ro
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile &#8222;Zeiței de la Montreal&#8221;
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
recomandare pe antena3.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
recomandare pe antena3.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
recomandare pe playtech.ro
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
recomandare pe dailybusiness.ro
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close