EXCLUSIV. Cui îi dădea Cristina Ţopescu mesajele disperate? "Mă simt vinovat!"

EXCLUSIV. Cui îi dădea Cristina Ţopescu mesajele disperate? "Mă simt vinovat!" © Facebook

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casă, după ce o vecină a sunat disperată la 112. Chiar dacă au trecut mai multe zile de când s-a stins din viaţă, fosta jurnalistă a fost găsită abia ieri. După aflarea veştii cutremurătoare a pieirii sale, un apropiat de-al vedetei a făcut publică ultima înregistrare cu ea. Iată cine era acesta!

Cristina Ţopescu a fost o mare iubitoare de animale. Fosta jurnalistă a iubit necuvântătoarele foarte mult, lucru resimţit de câinii ei, care i-au fost alături până în ultima clipă a vieţii. Astfel că, în momentul în care realizatoarea TV a fost găsită moartă, în casă se aflau şi câţiva dintre câinii săi.

După ce s-a aflat de moartea ei, Marius Chircă a făcut publică înregistrarea pe care Cristina Ţopescu i-a trimis-o şi în care i se plângea că este disperată de situaţii în care se află câinii, animale pe care le-a iubit atât de mult.

Marius Chircă era cel care o ajuta mereu pe Cristina Ţopescu cu îngrijirea animalelor, iubindu-i amândoi foarte mult. Acesta susţine că vedeta nu era în depresie, însă în ultima perioadă voia să aibă parte de foarte multă linişte. Ba chiar l-ar fi rugat pe acesta să-i găsească un spaţiu în care să se poată muta, în afara Bucureştiului, după ce s-ar fi retras din televiziune. Cristina Ţopescu era supărată din cauza strângerii câinilor pe pe stradă, efectuate de hingheri.

"Lucrurile nu s-au relaxat deloc pentru că aceste raiduri ale hingherilor se fac tot timpul, fără rost. Nu s-a rezolvat problema câinilor fără stăpâni. Nu era în depresie, era un om nepunticios, care şi-a epuizat toate fondurile. Nu i-am perceput niciun ban pentru nimic, iar ultimele discuţii pe care le-am avut, mi-a spus că îsi doreşte să încheie cariera de televiziune şi mă ruga frumos să îi găsesc un teren, acolo unde am cai, să îşi ia toţi câinii şi să se mute departe de zona Bucureştiului. Cred că voia linişte şi să se retragă cu animalele. Discuţia s-a purtat în octombrie, când am avut şi apeluri video. Iar ultimul mesaj pe care îl am mă roagă atunci când plec cu Elena cu soţia mea să meargă şi ea în Curtea de Argeş, ca să facă o schimbare în viitorul apropiat", a declarat Marius Chircă, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Deşi între ei a existat o relaţie de prietenie, Marius Chircă are un regret profund. Acesta ar fi avut nişte discuţii cu Valentin Istrate, de profesie medic veterinar, care se ocupa cu strângerea câinilor de pe străzi. Marius Chircă îl rugase pe acesta să îi lase câinii Cristinei Ţopescu.

"Mă simt vinovat pentru un lucru. Din cauza domnului Istrate am avut nişte probleme. Există nişte mesaje între mine şi Cristina, când îmi reproşa că nu i-am mai răspuns la telefon. În perioada aia, am primit multe mesaje de la Cristina, în care îmi solicita să îi răspund şi îi spuneam Elenei: „Uite, cât de disperată este. Nu mă pot ocupa de problemele mele şi vrea de ale ei”. Cu toate problemele care erau, mi se pare un om extrem de echilibrat", a mai spus Marius Chircă pentru aceeaşi sursă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro