EXCLUSIV! Cum a ajuns drogul mescalina în paharul Mariei Andria! Familia artistei a fost în stare de şoc când a aflat

+4 click pentru
galerie

EXCLUSIV! Cum a ajuns drogul mescalina în paharul Mariei Andria! Familia artistei a fost în stare de şoc când a aflat © Instagram

Maria Andria este în stare de şoc, după aproape trei zile de când a ajuns la spital, sub influenţa unui drog puternic. Cineva i-a pus în pahar tinerei mescalină. 

Maria Andria nu îşi dă seama ce s-a întâmplat! Vedeta susţine că a ieşit afară şi a lăsat paharul în preajma unor femei care i-au propus să îi ghicească în palmă. S-a întors în club, a băut şi a început să i se facă rău. 

"Eu m-am dus într-un club. Mi-a zis băiatul cu care am venit din Cipru să ieşim, să cunoască o fată. Eu am băut un pahar de vodka cu energizant. Mi s-a terminat paharul, mi-am pus şi alt pahar. Eu lăsam paharul oriunde, ca la mine în ţară. Am ieşit să fumez. Am lăsat paharul lângă o doamnă. Mi-a luat mâna şi a zis să îmi ghicească norocul. Au venit încă cinci femei şi paharul era acolo. M-am dus apoi înauntru şi am băut din pahar", ne-a declarat în exclusivitate Maria Andria.

"Mama a plâns foarte mult. Sora mea mi-a spus să mă opresc din muzică, să rămân la mine în ţară că poate într-o zi o să fiu omorâtă", ne-a mai spus blondina.

Ce este mescalina, drogul găsit în sângele Mariei Andria​

Medicul Ovidiu Peneş a dezvăluit pas cu pas, ce este mescalina, cum se cosumă, ce provoacă în organismul uman, dar şi cât de repede se elimină.

"Acest drog a fost extras din cactus, sunt câteva specii de cactus care produc această substanţă. Seamănă cu LSD şi alte droguri psihotrope. S-a sintetizat chimic, în două forme. E o substanţă interzisă. Se găseşte sub forme de capsule, praf şi lichid. Dacă vrei să i-l dai cuiva trebuie să i-l pui în băutură. Are gust foarte amar şi îţi dai seama imediat. Bine de ştiut, ca să te fereşti de aşa ceva! 

Produce efecte simpatomimetice acţionează pe sistemul nervos , atât la nivl central, cât şi periferic. La acţiunea la nervii periferici dă şi creşterea apetitului sexual.

Persoana care consumă intră într-o stare de halucinaţie caracterizată prin efecte vizuale, curilorile devin foarte intense, creşte perceţia intensităţii culorilor. Printr-un sistem de închidere-deschidere a pleoapelor, senzaţiile devin foarte intense. Timpul pare că stă pe loc. Se consumă şi pentru partea de creştere a intensităţii sexuale şi a dorinţei sexuale, e necontrolată. Poate fi un drog al sexulului sau al violului. 

Timpul de eliminare este diferit de la o persoană la alta, durează. Intensitatea maximă este de câteva ore,aproximtiv 12. Sunt cazuri în care se elimină mai lent. 

Nu există risc după. Atunci pot fi variaţii de puls, crize de tensiune. Apare şi pierderea controlului corpului. Consumul repetat poate produce tulburări cardice, creşterea pulsului şi tensiunii. Pupilele se dilată. 

Au fost câţiva pictori care au consumat aceată substanţă pentru a le creşte percepţiile. Sunt făcute şi experimente în direct la TV", ne-a explicat medicul Ovidiu Peneş. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro