Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Cum l-a ajutat Medana, iubita lui Alin Oprea, pe cântăreț să treacă peste patima alcoolului. Artistul a renunțat definitiv la băutură: ”Eram sceptică la început”

EXCLUSIV. Cum l-a ajutat Medana, iubita lui Alin Oprea, pe cântăreț să treacă peste patima alcoolului. Artistul a renunțat definitiv la băutură: ”Eram sceptică la început”

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 16.10.2022 la 23:42 Actualizat pe 16.10.2022 la 23:42

Alin Oprea și Medana formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, iar cântărețul de la Talisman și-a găsit fericirea după o periodă în care a fost încercat de viață, având parte de o căsnicie toxică și care s-a terminat cu un divorț scandalos. Deși preferă să stea departe de lumea mondenă, Medana ne-a oferit un interviu exclusiv despre relația pe care o are de trei ani cu Alin Oprea, despre cum l-a ajutat să treacă definitiv peste consumul de alcool, în care artistul se refugia, dar și despre nunta care va urma!

EXCLUSIV. Cum l-a ajutat Medana, iubita lui Alin Oprea, pe cântăreț să treacă peste patima alcoolului. Artistul a renunțat definitiv la băutură: ”Eram sceptică la început”

Medana l-a ajutat pe Alin Oprea să renunțe la alcool

Spynews.ro

  • Interviu exclusiv cu Medana, iubita lui Alin Oprea
  • Cântărețul a fost ajutat de parteneră să renunțe la alcool
  • Cei doi au planuri de nuntă

Pe Alin Oprea toată lumea îl cunoaște de ani de zile din trupa Talisman, însă de o perioadă numele cântărețului a apărut pe primele pagini ale ziarelor și în scandalul pe care artistul l-a avut cu fosta sa soție. Pentru interpret a fost o perioadă grea, însă cum de fiecare dată după ploaie răsare și soarele, de această dată soarele lui Alin Oprea a fost reprezentat de Medana, femeia care l-a făcut din nou să zâmbească și să vadă partea frumoasă a lucrurilor.

Interviu exclusiv cu Medana, iubita lui Alin Oprea! Cum l-a ajutat pe cântăreț să renunțe definitiv la alcool

Reporterii Spynews.ro au obținut declarații exclusive de la partenera de viață a lui Alin Oprea, căci Medana susține că încearcă pe cât posibil să stea departe de lumina reflectoarelor și de scandaluri, însă pentru Spynews.ro a ales să vorbească cu inima deschisă.

”Mulțumim frumos! Mă bucur mult că aceasta este părerea oamenilor legată de cuplul nostru ( n.r. că sunt foarte frumoși). Prietenii noștri din mediul online au contribuit și ei la povestea vieții noastre, înfrumusețând-o cu susținerea și dragostea pe care ne-o oferă mereu. Eu personal, le și mulțumesc pe această cale pentru aceste daruri atât de valoroase. Am în jurul meu o echipă de femei fantastice pe care le iubesc și cărora le sunt profund recunoscătoare”, ne-a spus iubita lui Alin Oprea, în exclusivitate.

Atunci când Medana s-a cunoscut cu Alin Oprea, în urmă cu trei ani, ea l-a văzut pe cântăreț extrem de trist, el fiind într-o perioadă încărcată și în care avea multe regretate. Femeia și-a dorit să-l ajute în primul rând pe iubitul ei să vadă partea frumoasă a vieții, faptul că totul are o rezolvare și că niciodată nu trebuie să-și găsești refugiul în anumite vicii, așa cum Alin Oprea făcea.

Artistul prefera ca atunci când era trist sau avea zile mai grele să consume băuturi alcoolice, însă cu ajutorul Medanei a reușit să treacă definitiv peste această patimă, iar acum cântărețul nu mai consumă deloc alcool nici măcar ocazional.

”Când eu l-am întâlnit pe Alin, am cunoscut un om trist, un om devitalizat, un om neîmplinit și cu multe regrete. Un om cu o mare capacitate de sacrificiu, capabil să renunțe la el pentru binele celor dragi.

Prima mea dorință a fost să aduc îmbunătățiri în viața lui și să îl pun în prim-plan. Avea o mentalitate rigidă și credea că viața lui nu mai poate fi schimbată în vreun fel. Primul aspect la care am lucrat împreună, a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa. Spre surprinderea mea, a fost mult mai ușor decât mi-am imaginat, deși eram sceptică la început. Văd că și la ora actuală se mai dezbate încă acest aspect și chiar îmi doresc să precizez faptul că Alin nu consumă băuturi alcoolice absolut deloc, de când am apărut în viața lui, nici macar ocazional. Repet: DELOC!”, a spus Medana, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Alin Oprea s-a ținut de promisiune, iar Medana ne-a spus că e foarte mândră că iubitul ei a reușit să treacă peste această perioadă grea din viața sa și că într-adevăr i-a arătat că se poate. De altfel, cântărețul nu a fost niciodată un om alcoolic, ci se refugia în băutură la o anumită perioadă.

”A fost promisiunea lui față de mine pe care o respectă cu sfințenie și în ziua de azi, motiv pentru care îi sunt recunoscătoare și foarte mândră de el. A fost mult exagerat acest capitol referitor la alcool, pentru că el niciodată nu a fost un alcoolic. Pentru el alcoolul era un refugiu și asta se întâmpla cam o dată la doua luni.

Cert este că în momentul în care această etapă a fost închisă definitiv, am putut să lucrez mult mai ușor cu el, în absolut toate aspectele din viața lui”, ne-a mai spus Medana.

Chiar dacă mulți ar vrea să o vadă mai des în lumina reflectoarelor, în emisiuni alături de el, Medana consideră că în prim-plan trebuie să rămână Alin Oprea și nu ea, chiar dacă au o relație de trei ani și planuri serioase pentru viitor. Pe de altă parte, Medana nu e doar iubita lui Alin Oprea, ci o femeie realizată din toate punctele de vedere și care a reușit să-și îndeplinească tot ce și-a propus.

”Așa cum bine ai precizat, a început să zâmbească, a început să fie motivat, a început să înflorească. Iubirea, respectul și tandrețea, dau aripi oricărui om din lumea aceasta și capacitatea de a evolua zi de zi. Dorința mea, a fost ca de această dată el să fie în prim-plan, motiv pentru care eu încă nu am nicio apariție televizată, deși suntem împreună de atâția ani. Eu sunt partenera lui de viață și atât. Nu cred că devii valoros prin ceea ce este partenerul tău. Ești valoros prin ceea ce ești tu, prin ceea ce ai realizat tu, prin ceea ce ai devenit tu. Nu este meritul meu că el cântă atât de frumos. Meritul meu este faptul că am reușit să îi redau zâmbetul unui om trist, unui om care renunțase să mai lupte. Am domeniul meu de activitate de care sunt mândră, pentru că e unul serios, sunt o femeie realizată, împlinită și independentă finaciar, așa că nu am simțit nevoia să apar în mass-media. De data aceasta poate vorbi liniștit tot ceea ce simte, gândește și dorește el. Va veni și momentul apariției mele, când voi simți asta. Când iubești și ești iubit, simți că viața merită trăită și că lumea ta devine mult mai frumoasă”, ne-a mai povestit iubita lui Alin Oprea.

Alin Oprea și Medana, planuri de nuntă! Deja și-au ales ținutele pe care le vor purta

Alin Oprea și partenera lui de viață sunt foarte fericiți împreună, iar cum fiecare își urmează cursul firesc al vieții, evident așa se va întâmpla și în cazul lor. Cei doi au planuri serioase și bineînțeles că va urma ca în viitor să aibă loc și nunta, însă nu au vrut să se grăbească în niciun fel.

”Noi în prezent suntem fericiți și vom contribui permanent la asta, astfel încât să rămânem la fel și în viitor. Relația aceasta este un vis împlinit și am constatat că până și imposibilul devine posibil când ai credință și când îl ai pe Dumnezeu alături. Destinul își urmează cursul lui și orice schimbare, idiferent cât de dură ar fi ea, este mereu pentru binele nostru suprem dacă avem răbdare, încredere și curaj.

Alin mi-a spus de la bun început că visul lui este ca eu să devin soția lui. Nu suntem căsătoriți și nu am avea nici un motiv să ascundem așa ceva, ba dimpotrivă…Urmează și acest pas și viața m-a făcut să înțeleg că absolut totul este foarte bine planificat în traseul destinelor nostre și că totul vine natural. O căsătorie este o mare responsabilitate și am preferat să trec prin toate etapele evocate de studiile psihologilor, să mă asigur că nu eșuăm”, ne-a mai spus Medana, iubita lui Alin Oprea.

Iubita lui Alin Oprea ne-a povestit cum a decurs fiecare an în parte din relația lor, căci amândoi au avut de învățat din fiecare etapă câte ceva, iar astăzi se consideră mai pregătiți ca oricând să facă pasul cel mare. Iubirea dintre cei doi e nemărginită, iar Medana ne-a precizat că de la o zi la alta se iubesc și mai mult și prin dragostea pe care și-o poartă au reușit să treacă peste orice obstacol ce l-au întâmpinat.

”Am trecut peste primul an “de miere” cel dedicat “fluturilor în stomac” în care “dragostea e oarbă”. Un an atât de frumos și atât de intens, în care noi doi am fost nedespărțiți. De abia după un an te trezești la realitate și ai capacitatea să vezi în sfârșit omul real, nu cel imaginar, cu toate calitățile și defectele pe care le are. Dacă reușesti să mergi mai departe cu defecte cu tot, înseamnă că există iubire și o mare compatibilitate. Bărbatul nu trebuie schimbat. Bărbatul trebuie iubit așa cum este el, în măsura în care nu are vicii și poți rezona într-un procent foarte mare, natural și fără compromis. Din acest punct, se spune că dragostea durează trei ani. Noi am depășit acest termen iar sentimentele noastre sunt la fel de intense, respectul a crescut iar loialitatea și fidelitatea rămân în continuare o prioritate pentru noi. Avem convingerea că iubirea adevărată rezistă în timp. Că acesta este drumul nostru, corect ales, împreună și la bine și la greu. Zâmbind vieții, ținându-ne de mână cu siguranță vom face față tuturor provocărilor și de acum înainte, iar pașii care urmează sunt asumați, sunt bine gândiți și simțiți din tot sufletul”, a mai spus iubita lui Alin Oprea.

Și cum orice femeie visează la rochia de mireasă, nici Medana nu a uitat de ținuta pe care o va purta în ziua nunții cu partenerul său de viață. Ținutele celor doi există deja, însă preferă să nu ni le arate acum, ci abia în ziua marelui eveniment, atunci când vor spune DA în fața ofițerului de stare civilă și în fața lui Dumnezeu.

”Majoritatea femeilor visează să fie mirese încă din copilărie iar atunci visele se raportează la noțiunea de basm, la noțiunea de zână. Atât rochia mea de mireasă cât și costumul lui Alin de mire, există deja, dar prefer să păstrez surpriza pentru marele eveniment. Pot doar să îți spun că este o rochie de zână, pentru că eu trăiesc propriul meu basm și chiar dacă provin din mediul de business, nici banii și nici vârsta nu m-au schimbat”, ne-a mai spus Medana, în exclusivitate.

În încheiere, Medana spune că e recunoscătoare pentru tot ceea ce viața i-a oferit, e recunoscătoare lui Dumnezeu că Alin Oprea a venit în viața ei și că a reușit ca împreună cu el să-și clădească familia la care a visat dintotdeauna.

”Deși se vehiculează că sunt mult mai tânără decât Alin, să știți că asta nu este adevărat! Sunt o femeie matură, o femeie responsabilă, o femeie asumată. Dar recunosc că faza asta cu “tinerica” m-a amuzat mi-a plăcut enorm. Am păstrat în schimb copilul interior și îmi doresc să îl păstrez până în ultima clipă a vieții mele. Sunt fericită pentru că am reușit să îl aduc și pe Alin în “basmul meu” și că, într-o lume superficială noi putem trăi cu emoție, cu profunzime și cu entuziasm. Fiecare zi este un prilej de bucurie pentru noi și suntem recunoscători vieții pentru tot ceea ce ne oferă, atât pentru bune cât și pentru rele, pentru că asta înseamnă de fapt evoluție. Iubind, iertând și dăruind, putem simți viața în toată splendoarea ei”, a mai spus Medana pentru Spynews.ro.

Citește și: Alin Oprea și Larisa au divorțat oficial. Artistul se simte acum eliberat: „Am fost trădat, încornorat și tratat ca un sclav”

În articolul
EXCLUSIV. Cum l-a ajutat Medana, iubita lui Alin Oprea, pe cântăreț să treacă peste patima alcoolului. Artistul a renunțat definitiv la băutură: ”Eram sceptică la început”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Planta care ajută la creșterea părului. Cum se poate consuma
Beauty & Lifestyle • la 01:07
Planta care ajută la creșterea părului. Cum se poate consuma
  • Planta care ajută la creșterea părului
  • Cum se poate consuma
Xtra Night Show. Alex Dobrescu i-a cerut scuze, în mod public, reporterului pe care l-a agresat. Horațiu nu a făcut plângere la poliție: „Am lacrimi în ochi”
Emisiuni TV • la 00:37
Xtra Night Show. Alex Dobrescu i-a cerut scuze, în mod public, reporterului pe care l-a agresat. Horațiu nu a făcut plângere la poliție: „Am lacrimi în ochi”
  • Alex Dobrescu i-a cerut scuze, în mod public, reporterului pe care l-a agresat
  • Reportul Xtra Night Show nu a făcut plângere
Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Ce concurent a părăsit competiția. A plecat un om din echipa lui Orlando Zaharia / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:59
Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Ce concurent a părăsit competiția. A plecat un om din echipa lui Orlando Zaharia / VIDEO
  • Concurentul care a părăsit competiția
  • Orlando Zaharia s-a despărțit de un om
Mireasa – Capriciile Iubirii. Laura, în lacrimi! Concurenta este dezamăgită pentru că nu și-a găsit un partener în emisiune: „Vreau să vină un băiat care să...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:56
Mireasa – Capriciile Iubirii. Laura, în lacrimi! Concurenta este dezamăgită pentru că nu și-a găsit un partener în emisiune: „Vreau să vină un băiat care să...” / VIDEO
  • Laura, dezamăgită că nu și-a găsit un partener în emisiune
  • Concurenta a izbucnit în lacrimi
Xtra Night Show. Cristina Cioran, detalii din sala de judecată! Ce s-a întâmplat între vedetă și Alex Dobrescu: „A venit să mă intimideze” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:53
Xtra Night Show. Cristina Cioran, detalii din sala de judecată! Ce s-a întâmplat între vedetă și Alex Dobrescu: „A venit să mă intimideze” / VIDEO
  • Cristina Cioran, detalii din sala de judecată!
  • Ce s-a întâmplat între vedetă și Alex Dobrescu
Rețetă de prăjitură cu prune și miere. Desert de post pentru întreaga familie
Retete • ieri la 23:39
Rețetă de prăjitură cu prune și miere. Desert de post pentru întreaga familie
  • Prăjitură cu prune și miere
  • Ingrediente
  • Mod de preparare
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Prima de Paşte 2024: câţi bani primesc angajaţii în plus de sărbători. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
recomandare pe observatornews.ro
Prima de Paşte 2024: câţi bani primesc angajaţii în plus de sărbători. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
recomandare pe as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Surse: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, atât cele prin Poştă cât şi cele de pe card! Hotărâre de guvern emisă special în acest sens
recomandare pe antena3.ro
Surse: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, atât cele prin Poştă cât şi cele de pe card! Hotărâre de guvern emisă special în acest sens
Lista camerelor fixe pentru rovinietă şi RCA. Toţi şoferii trebuie să ştie asta
recomandare pe antena3.ro
Lista camerelor fixe pentru rovinietă şi RCA. Toţi şoferii trebuie să ştie asta
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
recomandare pe playtech.ro
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
recomandare pe bzi.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Atenție! Ce se întâmplă cu românii care au contoare electrice
recomandare pe dailybusiness.ro
Atenție! Ce se întâmplă cu românii care au contoare electrice
Apare o nouă monedă în România! Anunțul BNR
recomandare pe dailybusiness.ro
Apare o nouă monedă în România! Anunțul BNR
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
recomandare pe Jurnalul.ro
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close