Exclusiv / Denisa Despa, dansatoarea preferată a maneliştilor, are probleme grave de sănătate. ''Mi-au spus că sunt de operat''

+3 click pentru
galerie

Exclusiv / Denisa Despa, dansatoarea preferată a maneliştilor, are probleme grave de sănătate. ''Mi-au spus că sunt de operat'' © Instagram

Denisa Despa, dansatoarea preferată a maneliştilor, trece prin clipe grele. Tânăra are probleme grave de sănătate. Denisa Despa a făcut primele declaraţii, în exclusivitate, pentru Spynews.

Denisa Despa a trecut prin clipe grele şi chiar a ajuns pe mâinile medicilor, din cauza unor probleme cu spatele. Îndrăgita dansatoare a rezistat ce a rezistat, până când durerea nu i-a mai dat pace. Ajunsă pe mâinile cadrelor medicale, veştile nu au fost deloc bune. Doctorii i-au spus că trebuie să se opereze.

După ce a făcut un RMN, însă, veştile au fost ceva mai bune, pentru că medicii au decis că situaţia nu este totuşi atât de gravă încât să fie nevoie de operaţie.

''Aveam dureri foarte mari în zona lombară. M-am speriat foarte tare, iar în primă fază medicii mi-au spus că sunt de operat. Apoi am fost la un consult şi am făcut un RMN să ştiu mai exact ce am la coloană. Astăzi am fost la Spitalul Militar, iar domnul doctor mi-a spus că nu sunt de operat momentan, doar că nu am voie să ridic greutăţi, nu am voie să fac efort şi nici sală, doar cardio şi urmează să iau un tratament'', a spus Denisa Despa, în exclusivitate, pentru Spynews.

Problemele de sănătate pe care Denisa Despa le are îi influenţează direct şi meseria. Vedeta a precizat că nu poate sta mult timp pe tocuri şi nici nu are voie să depună mult efort, însă, chiar şi aşa, va merge la toate evenimentele unde a fost solicitată şi va dansa atât cât va putea, din respect pentru oamenii care o îndrăgesc.

"Pot să dansez, dar că nu am voie să depun foarte mult efort, nu pot sta foarte mult încălţată pe tocuri şi o să-mi onorez evenimentele, pentru că am foarte multe", ne-a spus Denisa Despa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro