EXCLUSIV! Elena Merişoreanu, primele declaraţii după ce a fost operată: "Mi-a zis că am un nodul pe partea stângă"

+3 click pentru
galerie

Elena Merişoreanu a fost operată © Facebook

Elena Merişoreanu a suferit o intervenţie chirurgicală recent, iar fanii s-au îngrijorat când au auzit această veste. În exclusivitate pentru Antena Stars, cunoscuta cântăreaţă a povestit ce i s-a întâmplat.

Elena Merişoreanu a fost nevoită să se opereze, deoarece după ce a cântat la un eveniment s-a simţit tot mai rău şi nu mai putea vorbi. Medicii i-au spus că are un nodul pe partea stângă în zona gâtului, aşa că a fost operată şi totul a decurs foarte bine. 

"Am fost la un eveniment, aproape de Baia Mare, unde am cântat pe răguşeală. Am cântat la un cort, unde era căldură mare şi aer condiţionat. Am cântat peste o oră şi ceva cu orchestra. Am plecat a doua zi spre casă şi am mers în maşina cu aerul condiţionat în faţă. Am ajuns acasă mută. M-am dus la doctor şi mi-a zis că am un nodul pe partea stângă şi că trebuie să mă operez. M-am operat acum aproape 2 săptămâni, totul a decurs foarte bine, mă simt foarte bine acum. Sunt în repaus vocal pentru o perioadă, fac exerciţii fonetice şi aerosoli. Fanilor mei le transmit că îi iubesc şi că nu voi renunţa la muzică. Pe 4 septembrie voi avea un eveniment, de altfel toată luna septembrie va fi plină de evenimente", a spus Elena Merişoreanu în exclusivitate pentru Antena Stars.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro