EXCLUSIV! Florin, fost concurent la MPFM, va deveni tată! Soţia lui e însărcinată

+3 click pentru
galerie

Florin şi Ramona vor deveni părinţi © Facebook

Veste foarte mare în familia "Mireasă pentru fiul meu"! Florin, fost concurent în cadrul show-ului matrimonial, este în culmea fericirii deoarece soţia lui este însărcinată.

Florin Ciobănică va deveni tată pentru prima dată anul viitor. Iată că visul cel mare i s-a îndeplinit fostului concurent la "Mireasă pentru fiul meu", căci nu demult vorbea în exclusivitate pentru www.spynews.ro despre faptul că după nuntă, aceasta este cea mai mare dorinţă a lui, să aibă şi un copil alături de frumoasa lui soţie, Ramona. 

"Vom fi trei. Sunt cel mai fericit!", a spus Florin, fost concurent la MPFM, pentru www.spynews.ro.

Florin şi Ramona s-au căsătorit anul acesta, în luna septembrie, iar evenimentul a fost unul spectaculos. "Ne-am cunoscut acum 4 ani, ea mi-a dat cerere după ce am ieșit din casa MPFM. Dintre miile de cereri, ea mi-a atras atenția. Am vorbit cu ea, ne-am văzut și ne-am plăcut pe loc. De trei ani și ceva m-am mutat de la Pitești la Craiova, la ea. Acum doi ani am stabilit nunta, iar pe 25 septembrie a avut loc cel mai frumos eveniment din viața noastră. Am fost aproximativ 200 de persoane, am vrut sa ne simțim bine, sa fie mâncare bună, muzică bună", a spus Florin, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", pentru www.spynews.ro. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro