Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Francisca vorbește pentru prima dată despre legătura dintre ea și Tj Miles. Sunt sau nu un cuplu: ”El e un om minunat, a fost alături de mine...”

EXCLUSIV. Francisca vorbește pentru prima dată despre legătura dintre ea și Tj Miles. Sunt sau nu un cuplu: ”El e un om minunat, a fost alături de mine...”

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 15.02.2023 la 23:35 Actualizat pe 15.02.2023 la 23:35

După 10 ani de mariaj, Francisca a divorțat anul trecut de fostul ei partener de viață, Bogdan Lățescu, iar cântăreața a vorbit recent despre despărțirea și motivele care au dus la separare. Zvonurile din ultima vreme erau că între Tj Miles și brunetă ar exista o relație, cei doi fiind văzuți mai tot timpul împreună, însă dacă până acum nu a ales să vorbească despre acest lucru, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Francisca spune adevărul despre presupusa relație cu Tj Miles. Sunt sau nu împreună?

  • Sunt sau nu împreună Francisca și Tj Miles?
  • Bruneta, singurele declarații despre presupusa relație
  • Ce planuri are pentru viitor, după divorțul de fostul soț

Anul trecut, Francisca și fostul ei soț, Bogdan Lățescu, au decis să pună punct mariajului lor care se întindea de 10 ani. Cei doi s-au separat, divorțul fiind unul amiabil, însă abia recent cântăreața a făcut publică această informație.

Cu toate că a trecut printr-o perioadă mai grea, Francisca și-a găsit liniștea pe plan profesional, astfel că artista ne-a declarat că are foarte multe proiecte la care lucrează și e destul de ocupată în carieră.

Deși cumva a stat departe și a preferat să fie mai discretă cu viața sa, Francisca spune că nu ”a plâns în casă”, ci a avut grijă să lureze, să stea în studio și să facă ceea ce îi place cel mai mult.

”Sunt foarte bine, am foarte multe proiecte, am multă treabă. Am fost plecată mult, am fost și eu într-o vacanță, după care m-am ocupat, am avut filmări. Facem content foarte mult, am o echipă bună și misto cu care lucrez și care cred acum în mine și mă ocup strict de content, de muzică, stau mult în studio, am deja trei piese pregătite, am lucrat la chestia asta, am trei piese gata aproape și vreau să le scot una după alta. Am stat cumva închisă, dar n-am stat închisă ca și cum am plâns în casă. Am stat în studio, a trebuit să muncesc, că nu face nimeni asta nimeni pentru noi”, a spus Francisca, pentru Spynews.ro.

Dacă pe plan profesional lucrurile îi merg ca la carte, pe plan personal Francisca spune că, de asemenea, e foarte bine, că e o persoană puternică și nu vede un capăt de lume faptul că a trecut printr-un divorț. Ea mărturisește că atâta timp cât toată lumea este bine, nu are de ce lucrurile să nu fie în regulă.

Cântăreața e de părere că cel mai grav moment este atunci când pierzi cu adevărat pe cineva, adică moartea, însă aici vorbim doar despre un divorț, o separe, chiar dacă după 10 ani de iubire. Francisca se bucură că toată lumea este sănătoasă, că toți cei dragi i-au fost alături în această perioadă mai grea și că a reușit să treacă peste

”Pe plan personal sunt foarte ok, sunt bine, sunt puternică, cel mai important e că eu sunt ok cu mine, sunt ok cu oamenii pe care îi am alături de mine, ei au fost foarte înțelegători și foarte toleranți cu perioada asta și tot, în sensul că uneori n-am avut disponibilitate să vin la anumite filmări, a fost o perioadă puțin mai agitată și mai încărcată, am încercat să împac totul, și partea profesională și cea personală. Pe partea personală sunt bine atâta timp cât n-a murit nimeni și suntem sănătoși, doamne ajută, că pentru mine cel mai rău e să piezi un om la modul, doamne ferește, să moară cineva, dar atâta timp cât n-a murit nimeni, nici cățelelul, nici purcelul, nici, doamne ferește, cineva drag, e totul ok”, a mai zis ea.

Francisca vorbește despre legătura dintre ea și Tj Miles. Formează sau nu un cuplu?

Cum în ultima perioadă s-a tot vehiculat și au apărut zvonuri cum că Francisca și Tj Miles ar fi împreună, ba chiar la un moment dat se spunea că bărbatul ar fi motivul divorțului dintre ea și fostul soț, Francisca vorbește acum pentru prima dată despre legătura dintre ea și acesta, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cântăreața susține că cei doi fac echipă pe plan profesional, se înțeleg de minune, sunt prieteni foarte buni, dar nu au și o relație. Totuși, ea dă de înțeles că niciodată să nu spui niciodată și nu exclude și ceva mai mult pe viitor între ea și Tj Miles.

”Noi lucrăm cu aceeași echipă, eu cu Miles mă înțeleg foarte bine, întotdeauna ne-am înțeles foarte bine, suntem prieteni, dar există un contract la mijloc, mi-ar plăcea să vorbesc mai mult, dar clauzele alea din contract nu le plătește nimeni, e un contract între noi cu echipa. Noi avem foarte multă activitate pe Tik Tok, pe Instagram, avem colaborări comune, facem chestii comune, ne înțelegem foarte bine, dar lucrăm și suntem prieteni. Deocamdată nu ( n.r. nu sunt un cuplu)., suntem prieteni, nu e vorba despre o relație, dar dacă era vorba de așa ceva vă spuneam, ieșeam noi și spuneam asta, dar vă zicem noi când va fi cazul. Niciodată în viață să nu spui niciodată”, a mai zis Francisca, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Francisca are numai cuvinte de laudă la adresa lui Tj Miles și spune că acesta i-a fost alături în toată această perioadă grea și a susținut-o, știind că aceasta nu e tocmai bine, după divorțul prin care a trecut.

Vedeta mărturisește că ea și Tj Miles au o chimie specială, iar din acest motiv reușesc să și strângă multe vizulizări pe rețelele de socializare în proiectele în care cei doi sunt implicați alături de toată echipa.

”Miles e un om minunat, a fost alături de mine în perioada asta, în limita posibilităților și a bunului simț, a fost înțelegător, au fost filmări la care nu am putut ajunge, am avut nevoie să merg și eu într-o vacanță, ne înțelegem foarte bine, avem mare noroc de managerul nostru Bogdan cu care avem o conexiune foarte mișto și ține echipa unită, el e creierul pentru absolut tot. E o prietenie, de înțelegem bine, ieșim, putem să stăm la aceeași masă să mâncăm, putem să facem o strategie împreună, să facem muzică împreună, e o chimie la nivelul ăla, ca e normal să fie, ca dacă n-ar fi nu ar genera nici Tik tok-urile noastre milioane așa cum generează, ne înțelegem foarte bine”, mai zice ea.

Francisca susține că ea niciodată nu a pus presiune în nimic și lasă lucrurile să vină de la sine. Astfel, nici în relația de prietenie pe care o are cu Tj Miles nu forțează în niciun fel situația, iar dacă se va ajunge de la prietenie la o relație de iubire va rămâne de văzut.

”Eu nu am pus niciodată sub presiune absolut nimic în jurul meu, am lăsat lucrurile să vină și să curgă natural, așa cum a fost cu tot ce s-a întâmplat în viața mea, nu am încercat niciodată să forțez nimic”, ne-a mai zis frumoasa cântăreață.

Francisca își dorește să se recăsătorească, dar și să devină mamă

Chiar dacă a trecut printr-un divorț, Francisca crede în continuare în căsătorie, în iubire și în noțiunea de familie. Vedeta spune că e normal să creadă că aceste lucruri există și pot fi posibile și mărturisește că nu a fost marcată de divorț.

Între ea și fostul ei soț există respect și comunicare și consideră că asta e cel mai important după o separare.

”Deocamdată am nevoie de mine pentru mine, niciodată să nu spui niciodată (n.r. la recăsătorie), cred în iubire, în familie, căsătorie, copii, am crescut într-o familie cu ambii părinți care sunt căsătoriți și în ziua de astăzi, care m-au făcut pe mine și pe fratele meu, adică e normal să cred în chestiile astea, nu m-a marcat divorțul, există respect, comunicare în limita normalului, nu m-a marcat nimic la nivelul de traumă”, a mai zis ea.

Bineînțeles, Francisca vrea să devină și mămică, dar acum nu consideră că e pregătită să facă acest pas. Așa cum ne-a spus și anterior, vedeta vrea ca lucrurile să vină de la sine în tot ceea ce va face pe viitor și să nu pună nicicum presiune.

”Da, toată lumea își dorește la un moment dat. Toate vor să fie mirese, să devină mămici, doar că eu nu pun nimic sub presiune, n-am pus niciodată presiune, n-am pus vreo relație sub presiune, o sarcină sub presiună, la mine dacă se întâmplă lucrurile înseamnă că se întâmplă natural, nu zic nu, dar nu sunt pregătită acum în momentul acesta. Am alte priorități. Deocamdată atât este moment, am trecut printr-un divorț și am nevoie de mine pentru mine”, a mai spus Francisca, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și: Francisca, prima fotografie alături de TJ Miles după ce s-a spus că ar avea o relație. Ce a postat fosta soție a lui Bogdan Lățescu / FOTO

În articolul
EXCLUSIV. Francisca vorbește pentru prima dată despre legătura dintre ea și Tj Miles. Sunt sau nu un cuplu: ”El e un om minunat, a fost alături de mine...”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Banc: „Bulă dă examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste
Beauty & Lifestyle • la 08:30
Banc: „Bulă dă examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste
  • Bancul zilei
  • Cele mai amuzante bancuri
Când vor putea românii să călătorească fără vize în America. Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, anunț important
Stiri interne • la 08:15
Când vor putea românii să călătorească fără vize în America. Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, anunț important
  • Data la care românii ar putea călători fără vize în America
  • Anunţul făcut de Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA
Trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată până la sfârșitul lunii aprilie. Acești nativi se vor afla în locul potrivit pentru a se îndrăgosti
Horoscop • la 07:40
Trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată până la sfârșitul lunii aprilie. Acești nativi se vor afla în locul potrivit pentru a se îndrăgosti
  • Zodiile care vor întâlni dragostea adevărată până la sfârșitul lunii aprilie
  • Acești nativi se vor afla în locul potrivit pentru a se îndrăgosti
Calendar Ortodox 25 aprilie 2024 - Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului şi Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu. Rugăciunea pentru vindecare pe care e bine să o rostești azi
Stiri interne • la 07:27
Calendar Ortodox 25 aprilie 2024 - Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului şi Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu. Rugăciunea pentru vindecare pe care e bine să o rostești azi
  • Cine au fost Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului şi Sfântul Evanghelist Marcu
  • Rugăciunea vindecătoare pe care este bine să o rostești astăzi
Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de grindină și vijelii puternice în România. Care sunt zonele vizate
Meteo • la 07:09
Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de grindină și vijelii puternice în România. Care sunt zonele vizate
  • Alertă meteo în zeci de localități din România
  • Specialiștii ANM au emis Cod galben de grindină și vijelii puternice
Xtra Night Show. Care sunt zilele norocoase din luna mai pentru fiecare zodie. Gemenele Adina și Oana Timofte: „Vin anumite rezultate, se deschid uși”
Emisiuni TV • la 00:51
Xtra Night Show. Care sunt zilele norocoase din luna mai pentru fiecare zodie. Gemenele Adina și Oana Timofte: „Vin anumite rezultate, se deschid uși”
  • Care sunt zilele norocoase din luna mai pentru fiecare zodie
  • Previziunile lunii mai, cu Adina și Oana Timofte
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
recomandare pe observatornews.ro
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
recomandare pe antena3.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
recomandare pe antena3.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
recomandare pe playtech.ro
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
recomandare pe dailybusiness.ro
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close