EXCLUSIV! Fulgy se însoară! Nuntă mare în familia Clejanilor

+4 click pentru
galerie

Fulgy se însoară © Facebook

Bombă în showbiz-ul românesc! Va fi nuntă mare în familia Clejanilor, căci mezinul familiei a decis să se căsătorească. Da, Fulgy se însoară, iar sursele www.spynews.ro ne-au dezvăluit toate detaliile evenimentului.

Fulgy, în vârstă de 21 de ani, s-a decis! Vrea să se însoare şi deja a pregătit totul. În exclusivitate sursele www.spynews.ro, au dat detaliile celui mai important eveniment din viaţa lui Fulgy. Nunta va avea loc în curând, însă, până atunci, Fulgy mai are câteva lucruri de făcut. Fiul Clejanilor va merge cu părinţii lui la părinţii fetei pentru a o cere, respectând astfel tradiţia. Cu siguranţă Viorica şi Ioniţă de la Clejani se bucură enorm şi abia aşteaptă să fie socri mari. 

Noua iubită, despre care nimeni nu a ştiut nimic şi pe care a ţinut-o ascunsă până acum, a reuşit să îl facă pe Fulgy să se îndrăgostească iremediabil. Fiul Clejanilor s-a cuminţit şi este sigur pe el: vrea să se însoare cu această tânără! 

Fulgy a avut parte numai de bucurii în ultimele luni. A reuşit să promoveze examenul de bacalaureat, drept răsplată a primit o maşină scumpă, şi iată că acum lucrurile se aşează şi în viaţa lui sentimentală, căci în curând va fi un bărbat însurat, la casa lui. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro