EXCLUSIV / Hannelore de la „Insula Iubirii”, primele declarații după scandalul cu artista de muzică populară Silvana Rîciu. Avem informații exclusive!

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Hannelore de la „Insula Iubirii”, primele declarații după scandalul cu artista de muzică populară Silvana Rîciu. Avem informații exclusive! © Spynews.ro

A izbucnit un scandal monstru între Hannelore și Silvana Rîciu, cunoscuta interpretă de muzică populară. Fosta concurentă din celebrul reality-show de la Antena 1 a făcut declarații exclusive pentru spynews.ro despre unul dintre cele mai grele momente din cariera sa de coregraf. Pe de altă parte, cântăreața de muzică populară are o versiune cu totul diferită de cea a blondinei. 

Cu toții știm că Hannelore muncește foarte mult și are în grijă zeci de copii, în cadrul școlii sale de dans, din Timișoara. Și, dacă tot se apropie Sărbătorile de Iarnă, blondina de la „Insula Iubirii” a pregătit mai multe spectacole cu copiii săi, pentru care a avut nevoie de multe repetiții, ca totul să iasă așa cum și-a dorit. 

Acest lucru se pare că a atras atenția unei cântărețe de muzică populară de la noi: Silvana Rîciu. Iar de aici, până la declanșarea unui scandal monstru între cele două nu a mai fost decât un pas!

Hannelore a fost acuzată și umilită din cauza repetițiilor pe care le avea cu elevii școlii sale de dans. Cum? Vă spunem imediat!

Zilele trecute au apărut informații în presă potrivit cărora Silvana Rîciu ar fi fost jignită de către Hannelore, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”. Artista avea de filmat o ediție pentru o emisiune tv și susține că Hannelore i-a cam încurcat planurile și a venit cu copiii de la școala ei de dans pentru a face repetiții în restaurantul în care aceasta filma în ziua respectivă.

Mai mult, Silvana Rîciu susține că a fost jignită de Hannelore și forțată să-și încheie filmările, pentru a putea repeta ea, cu elevii săi. Se pare că soțul Silvanei ar fi încercat să aplaneze conflictul dintre cele două, dar Hannelore i-ar fi jignit pe amândoi și le-ar fi vorbit foarte urât.

“In timpul filmărilor, o femeie, Hannelore, cea care a fost la “Insula Iubirii”, a venit cu scandal la artiști, spunându-le să încheie mai repede filmările, pentru că ea trebuie să intre în sală cu elevii, la cursuri de dans. Probabil aveau oră de dans, era cu elevii. A ieșit un circ mare, o oră a fost scandal, ceartă, multe cuvinte grele aruncate, ca la ușă cortului”, susțin surse din lumea muzicii populare, potrivit ciao.ro.

Contactată de reporterii spynews.ro, Hannelore a spus tot adevărul despre situația neplăcută

Hannelore a dat cărțile pe față și a spus adevărul! Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” ne-a oferit detalii exclusive despre scandalul în care a fost implicată, iar versiunea poveștii sale este total diferită de cea expusă în spațiul public de către Silvana Rîciu. Hannelore susține că este răspunzătoare pentru repetițiile făcute cu elevii școlii sale de dans și, mai mult de atât, blondina ne-a povestit, în exclusivitate, cum au stat lucrurile, în ziua cu pricina. 

Hannelore a mărturisit, de asemenea, că Silvana Rîciu și soțul ei au întârziat pentru filmările pe care le aveau de făcut și i-au dat acesteia programul peste cap. Cum avea un cuvânt în fața familiilor copiilor cu care colaborează, fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a încercat să respecte programul pe care îl făcuse și în care micuții erau implicați.

„Nu am fost singură în acea zi. Am închiriat un autobuz de la RATT și am avut peste 70 copii în responsabilitate. Programul e program, iar noi respectăm. Faptul că ei au întarziat, nu e vina mea. Cu atât mai mult era vorba că le duc părinților copiii acasă la ora 20. Am ajuns la 22.20” a declarat Hannelore, în exclusivitate pentru spynews.ro.

„E cuvântul meu în fața atâtor familii. Eu trebuia să dau explicații pentru problemele lor. Nu mergeam fără programare cu o armată de copii. Nu ne-au băgat în seamă și efectiv nu i-a interesat că așteaptă atâția copii. Soțul acelei cântărețe mi-a aruncat-o în față că mă cunoaște, m-a făcut să îmi pierd orice răbdare și bun simț, după o oră de așteptat.

O oră în care efectiv ne-au spus că mai durează 10 minute, încă 15 minute și tot așa. Mai mult de atât, i-am explicat foarte frumos că dacă m-a văzut într-un show tv, nu înseamnă că mă cunoaște. A spus în presă că nu răspund la telefon, dar eu nu am fost sunată de nimeni” a declarat Hannelore, în exclusivitate pentru spynews.ro. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro