Homepage » Monden » Showbiz intern » Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi

Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 14.08.2024 la 22:50 Actualizat pe 08.09.2024 la 12:13

După 12 ani de relație, povestea de dragoste dintre Marina Almășan și Georgică Cornu s-a terminat cu mare scandal. Prezentatoarea a obținut un ordin de protecție împotriva bărbatului, iar acum Spynews.ro vine cu încă o informație exclusivă din scandalul momentului! Am aflat dacă vedeta a primit bani de la Georgică Cornu în timpul relației lor. Iată ce ne spun apropiații!

marina almasan langa niste flori

Câți bani a primit Marina Almășan de la Georgică Cornu. Informații exclusive

arhiva

  • Spynews.ro a aflat tot!
  • I-a dat Georgică Cornu bani Marinei Almășan?
  • Informații exclusive!

În urmă cu doar câteva zile, Marina Almășan a obținut un ordin de protecție împotriva bărbatului cu care a avut o poveste de dragoste timp de 12 ani, afaceristul Georgică Cornu. Cei doi au ajuns la mare scandal, după ce prezentatoarea TV a decis să pună punct relației lor. Vedeta a obținut astfel în instanță acest ordin de protecție prin care îi interzice bărbatului să se mai apropie de ea, la o distanță mai mică de 200 de metri, dar totodată nici nu va avea voie să o mai urmărească la domiciliul acesteia, cât și la locul de muncă.

Georgică Cornu va purta timp de patru luni de zile o brățară electronică de monitorizare care în cazul în care se va apropia de Marina Almășan va transmite un semnal pe dispozitivul electronic primit de prezentatoare și de îndată va fi anunțată poliția. Totuși, cu această decizie nu este de acord milionarul, care a făcut apel și astfel el și Marina Almășăn urmează să se întâlnească la tribunal pentru a sta față-n față, pe data de 2 septembrie, în primul termen al procesului.

I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu bani Marinei Almășan

Reporterii Spynews.ro au obținut informații exclusive despre subiectul momentului, iar conform acestora, ceea ce fosta soție a lui Georgică Cornu spunea pare că s-ar confirma. În momentul în care milionarul a decis să divorțeze de femeie, fosta soție a lui Georgică Cornu spunea că relația lor s-a terminat din cauza Marinei Almășan, care a intervenit în căsnicia lor. Fosta soție o acuza pe Marina Almășan că i-a stricat familia, dar spunea că și o parte din banii din casă i-au fost transferați prezentatoarei TV de către Georgică Cornu.

Georgică Cornu i-ar fi transferat Marinei Almășan suma de 200.000 de euro, bani care ar fi ajutat-o pe vedetă să achite o parte din casa pe care ea și fostul ei soț, regretatul Victor Socaciu, o aveau și în care ea a rămas, după divorțul de cântăreț.

Victor Socaciu ar fi intrat în posesia sumei de bani, nicidecum Marina Almășan

În momentul în care Marina Almășan a divorțat de Victor Socaciu, prezentatoarea TV a rămas cu apartamentul în care cei doi au locuit, însă în urma partajului ea a trebuit să-i plătească cântărețului partea ei pentru ca apartamentul să-i rămână acesteia. Banii i-ar fi primit de la Georgică Cornu, cel cu care forma un cuplu.

Pe de altă parte, potrivit informațiilor pe care le-am obținut, în exclusivitate pentru Spynews.ro, apropiații celor doi spun că banii respectivi, suma de 200.000 de euro, erau bani pe care Georgică Cornu nu avea cum să-i justifice în fața legii și ar fi pus-o pe Marina Almășan să jure că niciodată nu va spune nimănui despre acești bani, mai ales că el începuse să aibă probleme cu legea.

Se pare că acești bani nu i-au fost niciodată dați Marinei Almășan, ci fostului ei partener de viață, regretatului Victor Socaciu, iar suma nu e una exactă. Apropiații celor doi spun că în momentul în care Victor Socaciu, fostul soț al Marinei Almășan, a aflat de relația ei cu Georgică Cornu, deși artistul o înșelase deja de un an cu o altă femeie, acesta și-a ieșit din minți. A realizat că o va pierde și că ea nu va putea să treacă peste infidelitatea sa, iar într-un exces de disperare, crezând că e singurul lucru care o va opri să se despartă, a amenințat-o că la divorț îi va lua băiatul, pe Victoraș.

Se pare că Marina Almășan l-a crezut, căci Victor Socaciu era parlamentar și era bun prieten cu liderii de atunci și ar fi putut să aibă putere să-i ia copilul. Vâzând disperarea ei, dar și disperarea lui Georgică Cornu de a o avea, regretatul Victor Socaciu ”a plusat” și a acceptat să semneze un divorț amiabil, la notar, în care custodia fiului lor îi va fi oferită ei, în schimbul sumei de 200.000 de euro pe care Georgică Cornu să i-o dea.

Deoarece nu ar fi avut cum să justifice suma uriașă primită în fața legii, Victor Socaciu ar fi considerat ca această sumă să fie trecută la partaj ca fiind jumătatea din banii pe care Marina Almășan urma să-i datoreze lui pentru ca ea să rămână cu apartamentul în care au locuit împreună în timpul căsniciei. În realitate însă toate bunurile erau împărțite de ceva vreme, ea trebuia să rămână în apartamentul lor, căci urma să locuiască cu fiul pe care îl aveau împreună, căci rămăseseră mamă singură.

Astfel, potrivit surselor noastre, suma pe care Victor Socaciu i-a cerut-o lui Georgică Cornu era doar o sumă din răzbunarea fostului soț care i-a părut rău că și-a pierdut soția. Georgică Cornu s-a grăbit să-i dea banii lui Victor Socaciu și de aici vorbim de suma fabuloasă care nu ar fi intrat niciodată în posesia Marinei Almășan, ci în posesia regretatului Victor Socaciu.

În ceea ce privește spusele fostei soții ale lui Georgică Cornu, declarațiile pe care femeia le-a făcut de-a lungul vremii cu privire la faptul că Marina Almășan le-ar fi ”spart casa”, am aflat că de fapt fosta soție a lui Georgică Cornu ar fi avut deja un amant înainte cu trei ani de zile de povestea dintre prezentatoarea TV și Georgică Cornu, bărbat cu care fosta soție a afaceristului trăiește și astăzi, așadar nu ar fi avut cum Marina Almășan să le strice casa.

I-ar fi asigurat tot confortul și răsfățul prezentatoarei în timpul relației de 12 ani

Mai mult decât atât, conform informațiilor noastre, dar și declarațiilor pe care Georgică Cornu le-a făcut de-a lungul timpului în presă, tot el ar fi fost cel care i-ar fi asigurat prezentatoarei, dar și copiilor ei, vacanțe în locații exclusiviste. Totodată, bărbatul i-ar fi pus la dispoziție Marinei Almășan și sumele necesare pt susținerea copiilor ei la studii în străinătate, dar i-ar fi cumpărat vedetei și un autoturism.

Pe de altă parte, apropiații celor doi afirmă că niciodată nu s-ar fi pus problema de vacanțe exclusiviste, iar Marina Almășan ar fi mers cu Georgică Cornu în afara țării în câteva deplasări pe care bărbatul le-ar fi făcut împreună cu Camera de Comerț Timiș pe care el o conducea, deci în interes de serviciu, nicidecum la răsfăț.

Într-adevăr, ar fi mers în câteva excursii scurte în destinații deloc exclusiviste cu companii aeriente low-cost și au stat în hoteluri obișnuite, nicidecum pe lux și opulență, iar în cei 12 ani de relație vorbim de câte o singură escapadă pe an de acest fel în orașe precum: Budapesta, Larnaca, Bratislava, Varșovia, Zagreb, Bari, Belgrad, Ruse, Roma, Viena, Plevna, Veliko Târnovo, Liubliana. În rest singurele plecări ar fi fost la țară, în satul natal al lui Georgică Cornu.

Apropiații spun că Marina Almășan a văzut întreaga lume și a călătorit mult, dar în niciun caz vacanțele fiind plătite de Georgică Cornu, ci totul și-a organizat ea singură și pe banii ei. Aici vorbim despre destinații cu totul speciale, la distanțe uriașe față de România, printre care enumerăm: Tokyo, New York, Seoul, Shanghai, Beijing, Lisabona, Tunis, Londra, Paris, dar și multe altele.

Georgică Cornu nici nu s-ar fi priceput de altfel să gestioneze el vacanțele în care a mers cu Marina Almășan și ea a fost mereu cea care s-a ocupat de organizarea acestora, de la bilete de avion și până la rezervărea camerei de hotel. Totodată, vacanțele cu Georgică Cornu nu erau cele mai perfecte pentru prezentatoarea TV, asta pentru că Georgică Cornu are o problemă de sănătate care i-ar interzice să se deplaseze mult pe jos, deși ea și-ar fi dorit să poată să facă asta împreună.

Nu toate vacanțele în care vedeta ar fi mers cu Georgică Cornu erau pe placul ei, însă am aflat că bărbatul ar fi insistat ca Marina Almășan să posteze fotografii pe Facebook, deși ea nu neapărat își dorea, iar mereu aveau discuții aprinse pe această temă.

Mai mult decât atât, studiile copiilor ei nu ar fi fost niciodată plătite de Georgică Cornu, căci am aflat că aceștia au învățat în România, la Stat, astfel că totul a fost gratis, și doar au mers la un master în afara României, iar toate taxele au fost plătite de Marina Almășan, dar și de fostul ei soț, nicidecum de Georgică Cornu. Prietenii spun că e posibil ca și Georgică Cornu să fi contribuit cu o sumă modică, câteva sute de euro, dar nicidecum câteva mii așa cum a plătit prezentatoarea TV.

De ce i-a cumpărat Georgică Cornu o nouă mașină Marinei Almășan

Referitor și la mașină pe care Georgică Cornu i-ar fi cumpărat-o Marinei Almășan, ei bine, din informațiile noastre, chiar bărbatul ar fi insistat să-i schimbe vedetei mașina la împlinirea vârstei de 55 de ani. Georgică Cornu i-ar fi înlocuit autoturismul vechi luat de fostul ei soț și unul la fel, doar diferită nuanța de gri, însă ea cu greu ar fi acceptat căci se aștepta ca ulterior să-i ”scoată ochii” pentru acest dar.

Mașina ei cea veche nu avea niciun defect și nu ar fi trebuit să fie înlocuită, însă Georgică Cornu și-ar fi dorit ca partenera lui să nu mai stea la volanul mașinii cumpărate de fostul ei soț, Victor Socaciu, așa că a decis înlocuirea autoturismului.

Să nu uităm și de cadourile pe care Georgică Cornu i le-ar oferit Marinei Almășan din dragoste în timpul relației: haine, bijuterii sau accesorii, însă este firesc ca un bărbat să-i facă cadouri femeii iubite. Sursele Spynews.ro ne-au mai declarat că nu s-a pus vreodată problema de cadouri în diamante sau haine scumpe, ci lucruri normale, haine, pantofi, poșete, la prețuri decente. Evident, la rândul ei și Marina Almășan i-a făcut lui lui cadouri, așa cum ar trebui să se întâmple în orice cuplu normal. Totuși, prietenii spun că bijuteriile care au valorat mai mult decât restul cadourilor i-au fost returnate lui Georgică Cornu.

Citește și: Marina Almășan, primul interviu după problemele pe care le-a avut cu fostul iubit, Georgică Cornu: „Să îmi mai spăl puțin creierul”. Destinația în care a plecat vedeta TVR

În articolul
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Criminalul din Constanța a încercat să își acopere urmele după ce le-a ucis pe cele două tinere. Ce le-a spus fiul concubinei celui care își spunea „Șacalul” oamenilor legii
Stiri interne • la 10:50
Criminalul din Constanța a încercat să își acopere urmele după ce le-a ucis pe cele două tinere. Ce le-a spus fiul concubinei celui care își spunea „Șacalul” oamenilor legii
  • Noi informații în cazul crimelor din Constanța
  • Criminalul a încercat să își acopere urmele după ce le-a ucis pe cele două tinere
Cu ce cadou și-au surprins Dani și Gabriela Oțil fiul, de ziua lui de naștere. Tiago a fost impresionat: ”Urmează tata” | FOTO
Showbiz intern • la 10:47
Cu ce cadou și-au surprins Dani și Gabriela Oțil fiul, de ziua lui de naștere. Tiago a fost impresionat: ”Urmează tata” | FOTO
  • Ce cadou a primit Dani Oțil de ziua lui
  • Tiago a împlinit trei ani
TikToker celebru, mort la vârsta de 35 de ani. Tânărul a decedat în timpul unui maraton, după ce a trecut linia de sosire / FOTO
Stiri internationale • la 09:56
TikToker celebru, mort la vârsta de 35 de ani. Tânărul a decedat în timpul unui maraton, după ce a trecut linia de sosire / FOTO
  • Cekebrul tiktoker a murit la vârsta de 35 de ani
  • Tânărul ar fi primit asistență medicală la scurt timp după ce a trecut linia de sosire
Fructele și legumele care s-au scumpit la începutul toamnei, în 2024. Murăturile vor costa mai mult în acest an
Stiri interne • la 09:54
Fructele și legumele care s-au scumpit la începutul toamnei, în 2024. Murăturile vor costa mai mult în acest an
  • Cât costă fructele și legumele în anul 2024
  • Și-au dublat prețul la începutul toamnei
Sărbătoare în familia lui Radu Vâlcan. Mama prezentatorului TV a împlinit 70 de ani. Imagini de colecție / FOTO
Showbiz intern • la 09:23
Sărbătoare în familia lui Radu Vâlcan. Mama prezentatorului TV a împlinit 70 de ani. Imagini de colecție / FOTO
  • Sărbătoare mare în familia lui Radu Vâlcan
  • Mama prezentatorului TV a împlinit 70 de ani
  • Imagini de colecție
Nicole Cherry a plecat în vacanță cu fiica și soțul ei! În ce loc spectaculos au ajuns. Fetița ei e fascinată | FOTO
Showbiz intern • la 09:13
Nicole Cherry a plecat în vacanță cu fiica și soțul ei! În ce loc spectaculos au ajuns. Fetița ei e fascinată | FOTO
  • Nicole Cherry a plecat cu familia în vacanță
  • Artista trăiește momente de vis
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Ciclonul islandez a ajuns în România. Sunt anunţate ploi, furtuni şi temperaturi cu până la 15 grade mai mici
recomandare pe observatornews.ro
Ciclonul islandez a ajuns în România. Sunt anunţate ploi, furtuni şi temperaturi cu până la 15 grade mai mici
Dramă amoroasă pentru fiul milionarului român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”! A „rupt” relaţia
recomandare pe as.ro
Dramă amoroasă pentru fiul milionarului român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”! A „rupt” relaţia
Cum arată casa de vacanță a Mihaelei Bilic. Este în inima pădurii și pare ruptă din basme. Nu are electricitate și nici apă curentă sau gaze
Romania TV
Cum arată casa de vacanță a Mihaelei Bilic. Este în inima pădurii și pare ruptă din basme. Nu are electricitate și nici apă curentă sau gaze
ULTIMA ORĂ! Doliu uriaș în România! S-a mai stins o stea!
Romania TV
ULTIMA ORĂ! Doliu uriaș în România! S-a mai stins o stea!
Cine erau Denisa și Delia, cele două tinere ucise la Constanța pentru mașinile lor. „Șacalul” și iubita lui au fost arestați
recomandare pe antena3.ro
Cine erau Denisa și Delia, cele două tinere ucise la Constanța pentru mașinile lor. „Șacalul” și iubita lui au fost arestați
Indignare generală după ce un bărbat care a lucrat 104 zile la rând a murit pentru că i-au cedat organele
recomandare pe antena3.ro
Indignare generală după ce un bărbat care a lucrat 104 zile la rând a murit pentru că i-au cedat organele
Medic acuzat că a ucis un băiat pe care l-a operat urmărind tutoriale pe YouTube
recomandare pe antena3.ro
Medic acuzat că a ucis un băiat pe care l-a operat urmărind tutoriale pe YouTube
Cât a costat rochia îmbrăcată de Carmen Ionannis în prima zi de școală. Modelul este deja sold out
recomandare pe playtech.ro
Cât a costat rochia îmbrăcată de Carmen Ionannis în prima zi de școală. Modelul este deja sold out
Elena Udrea, mesaj sfâșietor în prima zi de școală a fetiței sale. Strigăt copleșitor din spatele gratiilor
recomandare pe playtech.ro
Elena Udrea, mesaj sfâșietor în prima zi de școală a fetiței sale. Strigăt copleșitor din spatele gratiilor
Copiii vedetelor au defilat la început de an școlar. Nici mămicile celebre nu s-au lăsat mai prejos. Ce ținute au ales Bianca Dragusanu, Cristina Șișcanu, Iulia Albu și Oana Roman
recomandare pe redactia.ro
Copiii vedetelor au defilat la început de an școlar. Nici mămicile celebre nu s-au lăsat mai prejos. Ce ținute au ales Bianca Dragusanu, Cristina Șișcanu, Iulia Albu și Oana Roman
Drum lin, campioana noastra! Astăzi, ne luăm rămas bun de la una dintre cele mai emblematice figuri ale gimnasticii românești
recomandare pe redactia.ro
Drum lin, campioana noastra! Astăzi, ne luăm rămas bun de la una dintre cele mai emblematice figuri ale gimnasticii românești
Adela Popescu trece printr-o criză de nervi și îl bate pe Radu Vâlcan, în fata întregii echipe. Imaginile momentului
recomandare pe Ciao.ro
Adela Popescu trece printr-o criză de nervi și îl bate pe Radu Vâlcan, în fata întregii echipe. Imaginile momentului
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
recomandare pe shtiu.ro
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
recomandare pe bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Ajutor de încălzire URIAȘ. Sute de lei în PLUS la pensie! Cum poți beneficia de ei
recomandare pe dailybusiness.ro
Ajutor de încălzire URIAȘ. Sute de lei în PLUS la pensie! Cum poți beneficia de ei
Schimbare MAJORĂ pentru mame și tați. Când vor putea ieși la pensie
recomandare pe dailybusiness.ro
Schimbare MAJORĂ pentru mame și tați. Când vor putea ieși la pensie
Opriți mâncarea falsă: originea pe etichetă. Top 10 cele mai falsificate produse
recomandare pe Jurnalul.ro
Opriți mâncarea falsă: originea pe etichetă. Top 10 cele mai falsificate produse
Andrei Rotaru de la Insula Iubirii sezonul 8, mesaj plin de semnificație după ce fosta soție, Cristina, s-a pozat la piscină
recomandare pe a1.ro
Andrei Rotaru de la Insula Iubirii sezonul 8, mesaj plin de semnificație după ce fosta soție, Cristina, s-a pozat la piscină
Close