EXCLUSIV. Imagini de colecție de la ziua de naștere a Valentinei Pelinel! Așa a surprins-o Cristi Borcea

+7 click pentru
galerie

Zi de sărbătoare în familia Valentinei Pelinel şi a lui Cristi Borcea. Afaceristul face tot ce îi stă în putere ca să-şi vadă soţia fericită şi.... chiar reuşeşte! Cum a surprins-o pe Valentina Pelinel de ziua de naştere şi cine îi este alături blondinei în această zi importantă, vă spunem acum!

Duminică, 8 decembrie, Valentina Pelinel împlineşte frumoasa vârstă de 39 de ani! Şi cum un asemenea eveniment trebuia sărbătorit în cel mai spectaculos mod, Cristi Borcea a luat măsuri! Ştim deja de vacanţa romantică a celor doi în oraşul iubirii, Florenţa...

Spynews.ro, cel mai tare site de ştiri mondene, vă prezintă informaţii şi imagini exclusive de la ziua de naştere a Valentinei Pelinel.

Cristi Borcea a rezervat două bilete de avion spre Florenţa pentru a-i face soţiei sale o surpriză de proporţii, aşa cum, de altfel, merită! Prima parte a vacanţei şi-au petrecut-o singuri-singurei, iar sâmbătă spre duminică, la miezul nopţii, când ceasul a arătat 00:00, situaţia s-a schimbat complet. 

Aflaţi la un restaurant cu ştaif din Florenţa, în peisaj au apărut apropiaţii, printre care şi Patrick Borcea cu iubita sa. Valentina Pelinel a primit un buchet maaaare, maaaare de trandafiri roşii şi un tort de aceeaşi culoare, decorat cu căpşuni, pe care scria "La mulţi ani, Valentina!".

Desigur, afaceristul nu s-a mulţumit doar să o privească, ci i-a fost alături cât a suflat în lumânări. Cristi Borcea i-a ţinut părul cât timp blondina şi-a pus o dorinţă. 

Ca scoasă din cutie, îmbrăcată cu o rochiţă neagră, extrem de elegantă. Aşa a apărut blondina! Nici Cristi Borcea nu s-a lăsat mai prejos când a venit vorba de vestimentaţia aleasă pentru ziua de naştere a soţiei sale.

Şi cum momentul nu putea rămâne nefotografiat, aşa că, în faţa bradului, cei patru şi-au "etalat" fericirea! 

La mulţi ani, Valentina Pelinel!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro