EXCLUSIV / Maria Constantin, dragoste cu pumni şi... ceartă! Bătută de soţia noului iubit?! Un nou scandal zguduie showbiz-ul românesc!

+3 click pentru
galerie

În urmă cu doar câteva zile, Maria Constantin a fost surprinsă de paparazzii SpyNews.ro în timp ce se afișa cu un bărbat misterios, alături de care avea gesturi tandre. Cei doi au făcut mai multe activități împreună, însă noi vă spunem că relația este cu năbădai.

Maria Constantin s-a despărțit recent de fotbalistul Dacian Varga, însă acum iubește din nou, deoarece paparazzii SpyNews.ro au surprins-o în urmă cu doar câteva zile alături de un bărbat misterios. Cei doi au mers la magazin, s-au ținut de mână, s-au luat în brațe și s-au iubit cu foc... dar relația nu este una simplă nici pe departe.

Potrivit surselor SpyNews.ro, bărbatul de care Maria Constantin este îndrăgostită până peste cap... este însurat, ba mai mult, are chiar și un copil. 

Se pare că Maria Constantin a ieșit cam ”șifonată” din situație, pentru că în momentul în care soția celui de care e îndrogostită a aflat că aceasta are o amantă nu i-a picat bine deloc, ba chiar ar fi luat-o la bătaie pe cântăreața de muzică populară.

Tot potrivit surselor noastre, Maria Constantin și bărbatul se cunosc de mai mult timp, ea cântându-i acestuia chiar la un eveniment important din viața familiei sale. În momentul în care soția ar fi  agresat-o fizic pe Maria Constantin, bărbatul s-a văzut neputincios și a plecat de acasă!  

S-a dat de gol că e singură, chiar în direct 

Vestea despărţirii dintre Maria Constantin şi Dacian Varga a venit chiar în platoul emisiunii Acces Direct.

În timp ce a fost personajul principal dintr-un material cu Viorel și Veronica Stegaru, cântăreața i-a dezăvăluit bărbatului că e singură și disponibilă. "Viorele, să ştii că sunt liberă!" , a spus ea fără să ofere mai multe detalii, însă lucrurile par să se fi schimbat de atunci, iar acum să iubească din nou!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro