Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Mihai Zmărăndescu, cel mai implicat tată după ce i s-a născut băiatul. Cum l-a transformat venirea pe lume a fiului său: ”Schimb și scutece”

EXCLUSIV. Mihai Zmărăndescu, cel mai implicat tată după ce i s-a născut băiatul. Cum l-a transformat venirea pe lume a fiului său: ”Schimb și scutece”

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 02.02.2023 la 11:11 Actualizat pe 02.02.2023 la 11:11

Mihai Zmărăndescu e cel mai fericit tată după ce în urmă cu două săptămâni i s-a născut băiețelul. Fiului sportivului Cătălin Zmărăndescu face primele declarații despre copil, despre botez, dar vorbește și despre dezmăgirea că tatăl său, cel cu care a rupt orice legătură, nu i-a transmis nici măcar ”felicitări” la venirea pe lume a băiatului lui.

mihai zmarandescu si fiul lui

Mihai Zmărăndescu a devenit tată pentru prima dată

instagram

  • Mihai Zmărăndescu, primele declarații după ce a devenit tată
  • Își ajută partenera și e foarte implicat în creșterea micuțului
  • Când va avea loc botezul

De două săptămâni, viața lui Mihai Zmărăndescu și a partenerei lui, Alexandra, s-a schimbat complet, căci cunoscutul sportiv și iubita lui lui au devenit părinți pentru prima dată, ei având un băiețel.

Mihai Zmărăndescu, primele declarații după ce i s-a născut băiatul. Sportivul schimbă scutece și e foarte implicat

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu face primele declarații despre băiatul lui și susține că e cu totul alt om după ce copilul i s-a născut. El mărturisește că e foarte grijuliu și tot timpul vrea ca cel mic să fie în regulă, să nu-i lipsească nimic și mărturisește că deja sentimentul de tată e unul foarte puternic.

”Ați sunat bine că de două zile sunt pe somn redus. Eu sunt o fire puțin mai rece așa dacă te uiți la mine, când vine vorba de sentimente sunt mai introvertit. Eu nu credeam că în momentul în care o să vină bebe acasă eu nu o să pot să dorm de grija lui. Mi-a zis iubita mea, Alexandra, că dormi tu în noaptea asta cu el ca să pot să mă odihnesc și să mă trezesc să-i dau de mâncare, am zis ok că așa facem, noi știind amândoi că dacă tai lemne pe mine nu simt. Ai cuvântul meu de onoare că în prima oră cât am dormit cu el, de la 12 la 1, m-am trezit fleașcă de la emoții, stres, și am dormit din 10 în 10 minute, la cel mai mic zgomot mă trezeam. Efectiv sentimentul de tată cred că intră și crește în tine din zi în zi”, ne-a spus Mihai Zmărăndescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Mihai și iubita lui au găsit și o bonă, dar sunt ajutați și de familie în creșterea celui mic. Sportivul mărturisește că deși e greu, fac totul cu mare plăcere și susțin că sunt atât de fericiți atunci când îl privesc în ochi pe micuțul său.

Deși la prima vedere nu am crede că Mihai Zmărăndescu ar putea să schimbe scutece sau să facă băiță copilului său, iată că acest lucru se întâmplă, iar el e un tată foarte implicat și vrea să-i fie cât mai mult aproape fiului lui, dar să-și ajute și partenera, astfel că își împart responsabilitățile.

”Am reușit să găsim o bonă pentru că am stat prima seară să vedem cum este, am căzut amândoi la pat, am găsit o bonă, ne mai ajută familia iubitei, familia mea, ușor-ușor o să ne descurcăm, dacă au putut și alții sigur putem să facem și noi, plus că o faci de drag, când îi duc suzeta imediat tace, zici că îi dau calmant. Nu simt efort, simt că obosesc, dar nu simt efortul. El e regele meu. Schimb și scutece, aseară i-am făcut și prima mea băiță. Sunt foarte atent, și soția mea e foarte atentă la orice detaliu. Știu cum trebuie să-l pui, cum să-l schimbi, să-l dai cu unguent, să-i pun scutecul. Azi am fost și la prima plimbare de 5 minute în afara casei. Din punctul meu de vedere cred că sunt foarte implicat, dar mama lui merită tot respectul pentru că o văd cât de mult poate să-l iubească. Înainte vedeam doar iubirea mamei față de mine, acum văd iubirea soției mele față de băiatul meu. E total un alt sentiment, dar la fel de frumos”, a mai spus el.

Când va avea loc botezul celui mic. Va fi o petrecere cu mulți invitați

Evident, Mihai Zmărăndescu și iubita lui s-au gândit deja și la botezul celui mic, iar evenimentul va avea loc la începutul verii, în iunie. Petrecerea va fi una destul de mare, cu toate că mama băiețelului prefera un eveniment cu familia, însă pentru că Mihai Zmărăndescu are foarte mulți prieteni, au ales să-i invite pe toți și cu toții să ia parte la aceast eveniment important din viața micuțului.

La petrecere vor fi aproximativ 200 de persoane, au deja stabilită locația, însă momentan nu au decis data și nici nu au rezervat sala de eveniment pe care o iau în calcul pentru botez.

”Ne-am gândit și la botez, ar trebui în iunie să-l facem. Momentan ne-am gândit doar să fie bebe sănătos, n-am vorbit încă, dar avem deja și locația în cap, dar nu am vorbit încă. Ideea e că Alexandrei nu prea îi place camera, să fie în centrul atenției, nu îi plac petrecerile mari și dacă ar fi fost după ea ar fi trebuit să facem un botez cu 50 de persoane maxim, adică familia, dar eu având băieți la antrenamentele personale destul de mulți, atâtea cunoștințe în mediul online, prieteni, familie, o să depășim un număr destul de măricel, 150-200 de persoane pentru un botez. Dacă nu aș chema pe cineva sigur s-ar supăra pe mine și n-aș vrea să stric relațiile cu oamenii, plus că e un motiv de fericire”, a mai zis el.

Întrebat ce își dorește pentru fiul său atunci când va fi mare, Mihai susține că nu ar vrea neapărat ca băiețelul lui să-l urmeze în carieră, căci e foarte greu, dar își dorește pentru acesta să facă un sport, să facă autoapărare, dar și să cunoască cel puțin două limbi străine.

Totodată, mărturisește că îl va susține că băiețel în tot ceea ce își va dori să facă și îi va fi alături la fiecare pas și la orice decizie pe care vrea să o ia în viață.

”Să știi că văd deja când îl schimb și cum mă strânge de deget, strânge foarte tare și e foarte încăpățânat, e și Capricorn, dar are și cu cine să semene, a luat de la amândoi. Vreau să facă ce își dorește el, eu o să-l duc și în sala de sport, eu consider că un băiat trebuie să știe și puțină autoapărare pentru el, pentru familie, o să-l duc la competiții de începători să vadă cum e, dar nu aș vrea să facă performanță pentru că nu o să-i lipsească nimic și nu e cazul să se chinuie. Vreau să știe două limbi străini, să aibe note bune la școală, să facă o facultate bună, să urmeze o meserie care lui să-i placă. Dacă el vrea să se bată în competiții vreodată eu o să-l susțin, e băiatul meu, dar din punctul meu de vedere nu și-ar avea rostul pentru că are și o să aibă tot ce-i trebuie”, a mai spus el.

Cătălin Zmărăndescu e bunic, dar nu și-a văzut nepotul. Fiul lui, Mihai Zmărăndescu, cuvinte dure la adresa sa

Se știe foarte bine că sportivul Cătălin Zmărăndescu nu are deloc o relație bună cu Mihai Zmărăndescu și cu sora lui, copiii din mariajul precedent. Între aceștia au existat mereu certuri și replici dure, iar nici cu ocazia venirea pe lume a primului său nepot, luptătorul nu i-a transmis nimic fiului său.

Mihai Zmărăndescu susține că nu-i vine să creadă câtă dușmănie are tatăl său încât nu l-a interesat de nepotul lui.

”Nu, efectiv aici s-a văzut inumanitatea din el. Nu mă așteptam, dar nu ești singurul care m-a întrebat chestia asta. Am stat și m-am gândit și zic bă, până și aici frate? După spusele lui eu sunt cel mai nenorocit, dar să ții atât de multă dușmănie să nu-l suni pe fii-tu de băiatul lui, nepotul tău mi se pare că nu e uman. Nu poți să te mai încadrezi în categoria asta. Eu mor de el numai pot, numai când se uită în ochii mei (n.r. despre băiețel)”, a mai zis el.

În schimb, mama sa e foarte atașată de micuț și e fericită că e bunică și că are un nepoțel. Mihai Zmărăndescu are o relație foarte bună cu cea care i-a dat viață și susține că dacă până acum femeia a făcut tot ce putut pentru a le da o educație și o creștere bună lui și surorii sale, acum sportivul spune că e rândul lui să-i ofere o viață mai bună mamei sale.

”Ieri a venit la noi și a stat vreo 7 ore încontinuu toată noaptea cu el. E foarte fericită. Mie ieri mi-a fost rău și am stat în pat și special când a venit mama m-am ridicat să-i văd eu reacția, prima impresie când îl vede pe cel mic. Mama e foarte atașată de mine, de sora mea, acum și de iubita mea, pentru ea suntem toți copiii ei. S-a chinuit și ea o viață și acum consider că e timpul meu să-i ofer de acum o viață mult mai bună pentru că asta e datoria mea și răsplata mea față de ea pentru că a avut grijă de mine până la vârsta asta”, ne-a mai spus Mihai Zmărăndescu.

Citește și: Mihai Zmărăndescu, moment prețios alături de copilul lui după naștere. Fiul celebrului sportiv, un bărbat împlinit / FOTO

În articolul
EXCLUSIV. Mihai Zmărăndescu, cel mai implicat tată după ce i s-a născut băiatul. Cum l-a transformat venirea pe lume a fiului său: ”Schimb și scutece”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Acces Direct. Narcis, bătut crunt și mutilat pentru tot restul vieții, de un bărbat periculos. A făcut dezvăluiri cutremurătoare: ”M-am trezit lângă...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 18:10
Acces Direct. Narcis, bătut crunt și mutilat pentru tot restul vieții, de un bărbat periculos. A făcut dezvăluiri cutremurătoare: ”M-am trezit lângă...” / VIDEO
  • O seară de distracție s-a terminat la spital pentru Narcis
  • Tânărul a fost bătut crunt și are răni pe viață
Știrile Antena Stars. Roxana Vancea și-a retras copilul de la școala privată. Ce a determinat-o să își ducă fiul la o instituție de stat: „S-a schimbat total”
Emisiuni TV • la 17:42
Știrile Antena Stars. Roxana Vancea și-a retras copilul de la școala privată. Ce a determinat-o să își ducă fiul la o instituție de stat: „S-a schimbat total”
  • Roxana Vancea și-a retras copilul de la școala privată
  • Ce a determinat-o să își ducă fiul la o instituție de stat
Fiica Bellei Santiago îi calcă pe urmele mamei! A cucerit Internetul cu talentul la cântat: ”Nu are telefon cum au toți...” / VIDEO
Showbiz intern • la 17:30
Fiica Bellei Santiago îi calcă pe urmele mamei! A cucerit Internetul cu talentul la cântat: ”Nu are telefon cum au toți...” / VIDEO
  • Bella Santiago are o fiică cum mulți părinți și-ar dori
  • Cât de talentată este Kescielle, la doar 12 ani
Tânăra însărcinată ucisă după ce a fost luată cu mașina la ocazie a fost înmormântată. Imagini dureroase din ziua în care a fost condusă pe ultimul drum / FOTO
Stiri interne • la 17:09
Tânăra însărcinată ucisă după ce a fost luată cu mașina la ocazie a fost înmormântată. Imagini dureroase din ziua în care a fost condusă pe ultimul drum / FOTO
  • Tânăra însărcinată ucisă după ce a fost luată cu mașina la ocazie a fost înmormântată
  • Imagini dureroase din ziua în care a fost condusă pe ultimul drum
Acces Direct. Rândunica a plecat de acasă și nu vrea să se mai întoarcă. Cum reacționează fostul soț, după ce a fost acuzat că ar fi bătut-o: ”Mi-a dat foc la...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:56
Acces Direct. Rândunica a plecat de acasă și nu vrea să se mai întoarcă. Cum reacționează fostul soț, după ce a fost acuzat că ar fi bătut-o: ”Mi-a dat foc la...” / VIDEO
  • Rândunica își dorește să trăiască o viață liniștită
  • Femeia trece printr-un calvar de când a plecat de acasă
Lolrelai, victorie impotriva stomatologului. Ce pedeapsă poate primi agresorul vedetei. Ce a decis instanța de judecată
Showbiz intern • la 16:35
Lolrelai, victorie impotriva stomatologului. Ce pedeapsă poate primi agresorul vedetei. Ce a decis instanța de judecată
  • Lolrelai, victorie impotriva stomatologului
  • Ce pedeapsă poate primi agresorul vedetei
  • Ce a decis instanța de judecată
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
recomandare pe observatornews.ro
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
recomandare pe antena3.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
recomandare pe antena3.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
recomandare pe playtech.ro
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești bune pentru pensionari! Guvernul a făcut anunțul mult așteptat!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești bune pentru pensionari! Guvernul a făcut anunțul mult așteptat!
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close