EXCLUSIV! Nelu Ploieşteanu nu se mai poate ridica din pat! Clipe grele pentru artist, la şase luni de la moartea fiului

+3 click pentru
galerie

Nelu Ploieşteanu © Facebook

Clipe grele pentru îndrăgitul Nelu Ploieşteanu! Cunoscutul cântăreţ se confruntă cu probleme de sănătate şi nu se mai poate ridica din pat. 

Potrivit surselor exclusive www.spynews.ro, Nelu Ploieşteanu este de pat de aproximativ două săptămâni. Cântăreţul de muzică lăutărească a ajuns imobilizat, i s-au atrofiat muşchii şi se află sub tratament. 

Citeşte şi - Familia lui Nelu Ploieșteanu, lacrimi de durere la mormântul lui Mihăiță. S-au împlinit 6 luni de la moartea lui

Artistul Nelu Ploieşteanu, în vârstă de 67 de ani, a a ajuns pe mâna medicilor, a primit tratamentul necesar într-o astfel de situaţi şi face recuperare. 

Totul se întâmplă la aproximativ şase luni de când Nelu Ploieşteanu şi-a pierdut fiul. Mihăiţă a murit la 32 de ani. El era imobilizat la pat, iar Elena, soţia lui Nelu Ploieşteanu, îl îngrijea zi de zi. Mihăiță a venit pe lume perfect sănătos, dar un banal vaccin i-a cauzat suferința. De la vârsta de două luni are tetrapareză spastică și encefalopatie. Încă de atunci, băiatul a fost imobilizat la pat, incapabil să vorbească, să meargă sau să se descurce singur.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro