EXCLUSIV. Poveste de film cu un triunghi amoros în showbiz! Ce s-a întâmplat, de fapt, înainte ca autoturismul Loredanei Chivu să fie incendiat

EXCLUSIV. Poveste de film cu un triunghi amoros în showbiz! Ce s-a întâmplat, de fapt, înainte ca autoturismul Loredanei Chivu să fie incendiat © arhivă

Spynews.ro aduce, din nou, informații exclusive în scandalul momentului! Loredana Chivu a rămas fără bolidul de 90.000 de euro dintr-o... confuzie! Ce s-a întâmplat însă înainte de acest incident poate fi, cu siguranță, parte a unui film! La mijloc este vorba despre un triunghi amoros, cu detalii care mai de care mai spectaculoase. 

Triunghi amoros. Ce s-a întâmplat înainte ca bolidul Loredanei Chivu să fie distrus de flăcări

Surse din apropierea bombei sexy ne-au dezvăluit lucruri uimitoare! Pare-se că fratele Loredanei Chivu a mers la Focșani, la o prietenă care locuia cu o altă femeie. Aceasta din urmă se vedea cu un bărbat care mai avea două relații: cu mama celor doi copii ai săi și cu o altă tânără de 25 de ani, mama copilului său de trei luni.

Potrivit surselor Spynews.ro, femeia de 25 de ani a văzut în telefon niște mesaje între el și tânăra cu care locuia prietena lui Răzvan Chivu, fratele Loredanei Chivu. 

După cum s-a putut observa și pe imaginile surprinse de camerele de vedere, femeia de 25 de ani a mers la benzinărie de unde a cumpărat combustibil, a văzut mașina Loredanei Chivu în fața porții și a dedus că este mașina celei cu care se vedea tatăl copilului său. 

Și așa, Loredana Chivu a rămas, nevinovată, fără bolidul de lux pe care îl deținea, după ce i l-a împrumutat fratelui său, Răzvan Chivu. 

Pe numele tinerei a fost deschis un dosar penal, pe motiv de distrugere prin incendiere. Aceasta riscă să petreacă între doi și șapte ani după gratii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro