EXCLUSIV! Primele declaraţii ale bărbatului care l-a apărat pe Salam! Ce s-a întâmplat în seara atacului? Este sau nu salvatorul lui Salam din clanul Cordunenilor

+3 click pentru
galerie

Florin Salam, scandal © spynews.ro

La scurt timp după ce s-a spus că Florin Salam a fost bătut şi răpit la Milano şi a apărut un val de reacţii în mediul online, cel care l-a apărat pe cunoscutul manelist face declaraţii în exclusivitate pentru www.spynews.ro. Ce s-a întâmplat, de fapt, în seara atacului? Avem adevărul, spus chiar de prietenul lui Florin Salam. 

Citeşte şi - Interlopul "Mircea Nebunu" susţine că manelistul ar fi fost răpit! "Daţi-i drumul lui Salam să ştim de el"

Florin Arabu', bărbatul care îi este prieten de ani de zile lui Florin Salam, a mers să îl ajute pe cântăreţ, nefiind sub nicio formă vorba de o răpire. Live-ul făcut de cântăreţ a fost realizat din restaurantul lui Florin Arabu' din Milano, după incident.

Da, acolo se afla şi Costel Corduneanu. Florin Arabu' îl cunoaşte pe Costel Corduneanu, însă nu face parte din clanul lui. Într-adevăr, şi acesta se afla la Milano, dar nu era acolo ca să îl salveze pe Florin Salam, ci având propriile treburi. 

Citeşte şi - Interlopul care l-a lovit pe Salam şi-a cerut scuze în mod public: "Am fost băut şi drogat"

Florin Arabu' a vorbit în exclusivitate pentru www.spynews.ro şi a spus adevărul despre tot ce s-a întâmplat în seara respectivă. 

"Locuiesc în Milano, am o afacere aici restaurant românesc şi o firmă de pază de mai mulți ani. Voiam să vă spun că eu nu sunt omul nimănui (cum s-a scris că eu aș fi omul lui Costel Corduneanu), nu am nici o legătura așa cum a speculat presă. În legătură cu Florin Salam, vă pot spune că ne cunoaștem de mulți ani și suntem foarte buni  prieteni. Florin m-a sunat sambătă seară că a avut loc un mic incident și eu m-am dus după el la hotel, mi-a povestit cum s-a întâmplat după care am venit la mine la restaurant. Costel Corduneanu se afla în Milano la shopping, eu cu el mă cunosc de mulți ani de câte ori vine în Milano eu având restaurant românesc vine  la mine să mănânce, dar el nu are nici o legătură cu Florin Salam nu l-a salvat nu a venit în Italia pentru asta etc. Florin Salam nu a fost sechestrat de nimeni și nici bătut, (a fost doar atins) tot scandalul ăsta l-a provocat Mircea Nebunu în sensul că a fost o invenție de-a lui! Florin Salam este prietenul meu și m-am dus să-l ajut fără nici o obligație sau pus de cineva, efectiv prietenește", a spus Florin Arabu' în exclusivitate pentru www.spynews.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro