EXCLUSIV / Primele declarații ale fiicei lui Liviu Vârciu, după ce s-a afișat cu iubitul pe internet

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Primele declarații ale fiicei lui Liviu Vârciu, după ce s-a afișat cu iubitul pe internet © instagram

Anii au trecut mai repede decât s-au așteptat, iar fiica lui Liviu Vârciu a crescut și deja s-a afișat cu iubitul pe internet. Noi vă oferim în exclusivitate primele declarații ale Carminei!

Dacă în urmă cu câțiva ani Ami Teiceanu vorbea despre fiica sa că este este doar un copil, iată că acum Carmina a devenit deja o domnișoară în toată firea și deja s-a afișat cu iubitul pe internet. Cei doi sunt extrem de fericiți și nu își ascund sentimentele de dragoste. Noi vă oferim în exclusivitate primele declarații ale adolescentei despre povestea ei de iubire. 

Carmina știe exact ce vrea de la viață, iar în curând va împlini vârsta de 18 ani, motiv pentru care deja se gândește la viitorul ei, atât pe plan profesional, dar și pe plan personal. 

Așa cum este normal, deja au apărut și primii fluturași în stomac, iar dragostea nu a ocolit-o pe adolescentă. Aceasta s-a afișat pe internet cu iubitul, un tânăr chipeș, iar relația dintre ea și băiat este foarte serioasă. 

Carmina a vorbit în exclusivitate cu noi și ne-a spus cum a reușit tânărul să o cucereasă. 

”E o fire foarte romantică și mereu mă surprinde cu câte ceva. Când am o zi proasta, nu se lasă pâna nu mă face să zâmbesc, pe scurt nu ma lasa să fiu tristă. E mereu acolo când am nevoie și tin sa punctez că e foarte sincer și înțelegător”, a spus aceasta. 

Întrebată dacă au planuri de viitor, cei doi deja se gândesc la ce vor face mai departe, însă se focusează mai mult pe ceea ce le oferă prezentul. 

”Ne gândim la cum o sa fie , dar alegem să ne focusam pe prezent pentru ca trecutul a trecut și nu-l mai putem schimba, iar viitorul nu-l cunoaște nimeni ... nu-ți aduce anul ce ți aduce ceasul. Vedem ce va fi, și până atunci we live in the moment.”, a mai adăugat ea în exclusivitate pentru SpyNews.ro 

Din ce ne-a povestiti și Ami, mama Carminei, ea și tânărul se cunosc de mai mult timp, anul trecut cei doi deja formând o relație, dar au luat o mică pauză, urmând să reia toată povestea de dragoste în urmă cu două luni. Tânărul a fost testat îndelung de Ami, iar atunci când și-a dat seama că totul este în regulă, mama Carminei le-a oferit binecuvântarea.

”El este același băiat de acum un an, au fost împreună acum un an. A fost o relație mai copilăroasă, iar părinții au decis că mai bine fac o pauză, au fost niște discuții despre compatibilitate. între timp s-au mai văzut la petreceri, la majorate, atunci au început să reia legătura.”, a adăugat Ami Teiceanu.

Tânărul cu care adolescenta se iubește este cu un an mai mare decât ea, Carmina are aproape 18 ani, iar el 19. Ami Teiceanu este foarte mulțumită de felul în care băiatul se comportă cu fiica ei, motiv pentru care a decis să le fie alături mai tot timpul. Carmina este extrem de fericită și se bucură din plin de momentele petrecute cu chipeșul băiat.

"Îi văd bine. Nu știu cum o să fie cu facultatea. Carmina pleacă afara, nu știu ce o să fie, acum se bucură de moment. Se înțeleg foarte bine. O protejează, e lângă ea, o respectă, o iubește, vorbește frumos, e crescut bine.", a mai spus mama Carminei în exclusivitate pentru SpyNews. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro