EXCLUSIV! Probleme de sănătate pentru Octavian Bellu! Celebrul antrenor se tratează, în secret, în Austria!

Veste cumplită în lumea sportului românesc! Ajuns la 67 de ani, reputatul antrenor Octavian Bellu se confruntă cu probleme medicale serioase. Disperat, tehnicianul, de al cărui nume se leagă cele mai importante rezultate internaţionale obţinute de gimnastica noastră, se tratează în Austria.

Speriat de problemele din sistemul medical din România, Octavian Bellu a ales să se lase pe mâinile medicilor unei renumite clinici private din Viena. Antrenorul a efectuat deja o serie de investigaţii, iar doctorii austrieci i-au prescris un tratament şi i-au recomandat să vină periodic la control, conform unor surse bine informate.

În aceste momente de cumpănă, tehnicinaul încearcă să fie cât mai discret şi evită să apară în public. Ba mai mult, el ţine la secret boala de care suferă. Apropiaţilor săi, Octavian Bellu le-a spus doar că are „unele probleme” şi „nimic mai mult”.

Totuşi, semnele de îngrijorare ale celor din jurul antrenorului sunt din ce în ce mai mari, mai ales că unitatea medicală din Austria în care se tratează acesta se ocupă, printre altele, de boli cardiovasculare şi de afecţiuni oncologice.

Medicii români i-au descoperit boala?

Din câte se pare, primele probleme medicale ale lui Octavian Bellu au apărut în urmă cu mai bine de un an. În septemrie 2017, antrenorul de gimnastică a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp cese pregătea să intre într-o clinică privată din Capitală, alături de Mariana Bitang, partenera sa de viaţă.

Grăbiţi şi posomorâţi, Octavian Bellu şi soţia sa au intrat val-vârtej în unitatea sanitară. Mariana Bitang ţinea în mâini un dosar ticsit cu acte medicale.

După mai bine de o jumătate de oră petrecută în faţa doctorului, Octavian Belu şi partenera sa au părăsit clinica cu capetele plecate şi îngânduraţi (IMAGINI, AICI).

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini exclusive de la parastasul soacrei lui Cosmin Olăroiu! Cu teancul de bani la vedere, antrenorul a fost cuprins de durere

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / El e şomerul de lux al fotbalului românesc! Dovada că Victor Piţurcă e unul dintre cei mai bogaţi antrenori

Octavian Bellu s-a născut la data de 17 februarie 1951, în Ploieşti. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport (IEFS), promoția 1974, specializarea gimnastică. El are palmares de 16 medalii olimpice de aur şi un total de 305 la Campionatele Mondiale, campionatele Europene şi la Jocurile Olimpice. World Recors Academy l-a declarat „cel mai de succes antrenor din lume”. În perioada 2005-2006, a fost consilier de stat la Administraţia Prezidenţială.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro