EXCLUSIV! Răsturnare de situaţie! Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp nu au divorţat: "I-am scris şi aseară"

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp © Facebook

Răsturnare de situaţie în cazul divorţului dintre Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp! Cei doi nu au semnat actele de divorţ şi putem vorbi despre o posibilă împăcare.

Toţi oamenii au fost şocaţi să audă că unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc se destramă. Ei bine, iată că vine şi o veste mai bună! Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp nu au semnat actele de divorţ, iar cunoscutul interpret speră că se vor împăca.

Citeşte şi - Carmen de la Sălciua, implicată într-un accident rutier în urmă cu doar câteva minute

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp păstrează legătura, se văd la eveniment, iar lucrurile par să se fi liniştit între ei astfel că el crede că tot răul este spre bine. 

"Noi nu am semnat niciun act de divorţ! Toată lumea a scris că am divorţat, dar nu este adevărat! Probabil o să fie, Dumnezeu ştie ce va fi. Eu am mai încercat să nu punem capăt căsniciei, i-am zis să încercăm să facem ceva să fie bine şi ea a zis că nu mai vrea. Noi vorbim când ne vedem la evenimente şi în cursul săptămânii îi mai dau câte un mesaj, i-am scris şi aseară", a spus Culiţă Sterp în exclusivitate pentru Agenţia VIP de la Antena Stars. 

Întregul interviu care dă totul peste cap, dar şi multe alte detalii din viaţa lui Culiţă Sterp, puteţi vedea în această seară începând cu ora 22:45 pe Antena Stars în cadrul emisiunii "Agenţia VIP". Tot atunci îi puteţi vedea întreaga familie a lui Culiţă Sterp, şi ce spun fraţii lui despre căsnicia cu Carmen de la Sălciua. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro