EXCLUSIV / Răzvan Ciobanu, în stare de șoc! Atelierul de haine al designerului a fost prădat de hoți

+3 click pentru
galerie

Răzvan Ciobanu © Instagram

Răzvan Ciobanu a avut parte de o surpriză neplăcută în această dimineață. Ajuns la atelierul său de haine, designerul a constatat cu stupoare că a fost jefuit.

Speriat și enervat la culme, Răzvan Ciobanu a început imediat să vadă ce obiecte îi lipsesc din atelier. Designerului i-au fost furate mai multe ceasuri, haine, dar și un televizor scump. Răzvan Ciobanu este hotărât să își facă dreptate și să descopere cine sunt persoanele care i-au vrut răul.

Răzvan Ciobanu a sunat la numărul de urgență, iar polițiștii au ajuns imediat la locul incidentului. Aceștia au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de acest furt. 

"Sunt destul de șocat. Paguba nu este foarte mare, Doamne ferește. Momentule ste destul de neplăcut, îmi aminteam de o reclamă pe care am văzut-o aseară când viața ți se dă peste cap când ești prădat de hoți. Am ajuns în atelier și mi s-a părut că este mai frig decât de obicei, trebuia să las ceva portarului, dar am intrat că nu aveam bricheta la mine. Am aprins lumina, am intrat în bucătărie și mi s-a părut că e dezordine, mai gol decât era de obicei, toate dulapurile erau deschise și totul pus în mijlocul bucătărie. Există camere pe toată strada și în curtea imobilului unde se află atelierul. Cei care au făcut asta nu sunt foarte inteligenți. Au furat un televizor mare, un ceas care îi aparținea fostului meu prieten. Au furat un telefon și un smartphone mai vechi. Sunt câteva mii de euro, dar nu paguba este lucrul cel mai supărător, ci modul în care viața îți este dată peste cap de un astfel de eveniment. Au intrat pe geamul din bucătărie, nu știu cum l-au deschis că era rabatat, nu știu cum au ieșit. În ultima perioadă este adevărat că sunt tot felul de oameni care mă amenință cu tot felul de lucruri." , a declarat Răzvan Ciobanu, la Star Matinal de Weekend. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro