EXCLUSIV / Reacția lui Ilie Năstase, după ce a fost prins sărutându-se cu noua iubită: „Soția mea e prin Turcia cu un iubit. Eu să stau ca prostul, să mă uit?”

+4 click pentru
galerie

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt © Sorin Cioponea

Ilie Năstase trăiește iubirea la cote maxime! Celebrul tenismen a oferit o reacție exclusivă pentru www.spynews.ro, imediat după ce noi am pus mâna pe cele mai hot imagini cu el și cu noua cucerire. 

L-am prins pe Ilie Năstase „în fapt” cu noua iubită! Imediat după ce paparazzii noștri vigilenți și-au făcut treaba ca la carte, ca de fiecare dată și au prins cadrele perfecte cu Ilie Năstase și cu noua lui iubită, tenismenul ne-a oferit primele reacții, în exclusivitate. 

CITEȘTE ȘI - VIDEO PAPARAZZI / Imagini bombă cu Ilie Nastase şi noua iubită! I-am filmat când o muta deja în casa tenismenului

„Am sărutat-o? Eu credeam că ea m-a sărutat pe mine. Eu am fost înainte cu mai multe domnişoare, nu ştiu care este ultima cu care am fost. Arăta bine, nu? Eu mă încurc cu femei urâte?!
Dânsa este şoferiţa mea. Am angajat-o şoferiţă, că eu nu am voie să conduc pentru că eu nu am permis.
Acela este geamantanul cu care am dus nişte lucruri la fosta soţie, lucruri pe care i le-am furat de fapt.

După poze vă daţi seama dacă este iubită sau şoferiţă. O fi iubită, nu ştiu. Poate şi mai mult o să fie, nu ştiu. Noi începem aşa.
Divorţul este peste o lună. În momentul în care cineva bagă divorţ, nu mai ai nicio treabă. Dar pe soţia mea aţi văzut-o că e prin Turcia cu un iubit? Eu ce să fac? Să stau ca prostul pe aici să mă uit?

Eu nu prea pot la vârsta mea să fac nimic, doar să ţin pe cineva de mână, cel mai mult pot să sărut pe cineva. Eu nu pot să fac nimic, mi-a trecut timpul. Doar pot să admir o domnişoară şi să fiu drăguţ cu ea, atât.
Mie îmi place ca eu să fiu cele care ia legătura cu ele, nu ele.
Ne-am văzut o dată. Dacă eu mă văd cu o persoană asta nu înseamnă că e iubitul sau iubita mea. Ne-am sărutat prieteneşte. N-am mai sărutat pe buze de...ăhăăă, demult. Noi nu ne-am simţit buzele, am fost aproape de buze. Doar am întrebat-o dacă a fost bună mâncarea”
a spus Ilie Năstase, în exclusivitate, pentru www.spynews.ro

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro