EXCLUSIV! Regele Barbutului, scandal cu Adi Minune! Ce l-a scos din sărite pe bărbatul care și-a pierdut palatul la zaruri

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV! Regele Barbutului, scandal cu Adi Minune! Ce l-a scos din sărite pe bărbatul care și-a pierdut palatul la zaruri © spynews.ro

Este mare, mare scandal în lumea muzicii de petrecere! Celebrul Oneață, supranumit „regele barbutului” și Adrian Minune au ajuns la cuțite. Motivul? Dezamăgirea pe care o simte Oneață, față de omul pe care susține că l-a ajutat cel mai mult în viață și care i-a „copt-o” fix când nu se aștepta. Spynews.ro are informații bombă în scandalul momentului, dar și declarații incendiare!

Oneață, cel supranumit „regele barbutului”, este foc și pară pe Adrian Minune! Contactat de reporterii spynews.ro, bărbatul care și-a pierdut palatul la zaruri a făcut declarații incredibile despre celebrul manelist. Au mâncat împreună, au făcut Sărbătorile împreună și prietenia lor părea de neclintit. 

Mai mult, Oneață ne-a povestit, în exclusivitate, că Adrian Minune este cel care îl acuză de lucruri grave, lucruri pe care nu le-a făcut și din cauza acestei situații, a dat tot adevărul pe față. Oneață a declarat, în exclusivitate pentru spynews.ro, că mărul discordiei dintre el și celebrul Adrian Minune este faptul că manelistul îl acuză pe „regele barbutului” că l-a dat pe mâna procurorilor. 

„Adi Minune a fost crescut de mine, înviat de mine. Am avut tot respectul pentru el. Eu vorbesc cu probe! L-am iubit mult, enorm. În timp, mi-a luat peste 2 milioane de euro. Eu sunt un jucător de jocuri de noroc, am avut mulți bani, dar am ajuns și în jos. Nașul meu e Niro, Nicolae Dumitru, toată lumea îl știe. 

Până în 2008, eu și Adrian Minune a fost prieteni buni, făceam Sărbătorile împreună. După 2008, eu am început să mă duc la fund, am pierdut vile, bani mulți, mașini...Atunci eu trăiam cu o fată Alina. La o nuntă, am văzut o fată Oana și de acolo m-am cuplat cu această Oana. Am plecat în Iordania, Oana îmi tot spunea că se ține cineva de capul ei, că o sună cineva, după mi-a zis că Adrian e peste tot. La orice terasă mergea ea, venea și el. 

La un moment dat, Adi Minune a trimis oameni și au luat-o pe Oana. E cu ea de atunci. Oana e femeia cu care se afișează peste tot, toată lumea știe, toți lăutarii, inclusiv Dan Bursuc. Eu când am auzit de ei, am venit acasă. El se ferea de mine, a pus băieții să mă cheme la o petrecere, acolo a venit la mine să mă pupe, să discutăm. 

Am discutat frumos, eu am dat-o chiar în caterincă. I-am zis că o lună o țin eu pe Oana și o lună el, el era ăla gelos. Am început să ne distanțăm. Acum 2 zile, am postat eu pe Facebook un mesaj și el mi-a comentat că l-am dat pe mâna procurorilor. A scris acolo unde a văzut toată lumea. Dacă voiam, îl dădeam, dar nu am făcut așa ceva. E urât din partea lui, un om pe care l-am crescut și ajutat, să se comporte așa acum. 

Înainte primeam 2000 de mesaje de la lăutari, de Sărbători. Acum nici măcar unul nu am primit!” a declarat Oneață, în exclusivitate pentru spynews.ro. 

Mai mult, foc și pară, bărbatul care și-a pierdut palatul la zaruri a postat și un clip video pe contul său de Facebook în care îi explică lui Adrian Minune că nu este deloc bine modul în care procedează. 

Ion Parnică, zis Oneaţă este cunoscut în lumea interlopă drept "Regele barbutului", fiind un personaj extrem de influent. De-a lungul timpului, Oneață a învârtit banii pe degete, fiind un împătimit iubitor al jocurilor de noroc. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro