EXCLUSIV / Șoc pentru o vedetă de la noi! A primit un diagnostic neașteptat, care i-a pus cariera muzicală în cui

+4 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Șoc pentru o vedetă de la noi! A primit un diagnostic neașteptat, care i-a pus cariera muzicală în cui © Instagram.com

Este o vedetă extrem de iubită și îndrăgită de oameni și o cântăreață de succes. Este tânără, blondă, frumoasă și focoasă, dar se confruntă cu mari probleme de sănătate. 

Nepoata lui Adi de la Vâlcea, Roxana Dobrițoiu trece prin momente cumplite. Spynews.ro a aflat, în exclusivitate, că vedeta traversează o perioadă foarte proastă din punct de vedere al stării de sănătate, dar și din punct de vedere al carierei muzicale.

Roxana Dobrițoiu lipsește din industria muzicală pentru o perioadă determinată

Roxana Dobrițoiu a primit un diagnostic cumplit din partea medicilor, care, pentru moment, a făcut-o să renunțe la cariera muzicală.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de spynews.ro, Roxana Dobrițoiu are câțiva noduli pe corzile vocale, ceea ce nu-i mai permite să cânte, pentru o perioadă de aproximativ 2 săptămâni, după cum i-au spus medicii. 

Mai mult, Roxana Dobrițoiu nici nu poate vorbi, pentru o perioadă de 5 zile. Cu toate acestea, artista este extrem de grijulie cu indicațiile primite din partea medicilor și de-abia așteaptă să-și reînceapă activitatea muzicală. 

Roxana Dobrițoiu a povestit, în exclusivitate pentru spynews.ro prin ceea ce trece. 

„De câteva luni răgușeam foarte tare, nu mai aveam rezistență în comparație cu un an în urmă. Acum după un program abia mai puteam vorbi, am crezut că sunt doar puțin obosită și nu m-am gândit că, de fapt, se întampla ceva mult mai grav.

În urmă cu 2 săptămâni am încercat să-mi folosesc vocea de cap și nu am mai putut, am început să-mi folosesc mult mai puțin din ambitus și în acel moment m-am panicat și am făcut un consult de specialitate, sunt puțin în stare de șoc ,specialistul mi-a spus că am 2 noduli, unul pe fiecare coardă, însă spune doamna doctor că dacă fac repaus vocal total sunt șanse bune să pot cânta până de sărbători” a spus Roxna Dobrițoiu, în exclusivitate pentru spynews.ro. 

Roxana Dobrițoiu, la un pas de moarte

Nu este prima cumpănă prin care trece focoasa Roxana Dobrițoiu. În urmă cu doar un an, blondina a fost implicată într-un accident auto și a fost la un pas de moarte, după ce un bărbat i-a lovit autoturismul. Din fericire, Roxana a scăpat cu viață și s-a ales doar cu o sperietură cumplită, precum și cu câteva răni superficiale. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro