EXCLUSIV SPYNEWS.RO! Cine este bărbatul care a făcut-o pe Bianca să îi spună "Te pup! Pa! Pa!" lui Victor Slav

+8 click pentru
galerie

Tristan, iubitul Biancai Dragusanu © spynews.ro

Bianca Drăguşanu a fost prinsă aseară de paparazzii spynews.ro cu un alt bărbat. La doar câteva zile după ce a anunţat despărţirea de Victor Slav, Bianca Drăguşanu a fost prinsă sărutându-se cu un bărbat cu care se cunoaşte de dinainte de a spune oficial că nu mai este cu băiatul de la Meteo. 

Vezi şi: SUPER MEGA EXCLUSIVITATE! I-am prins! Avem imaginile cu Bianca Drăguşanu şi şmecherul pentru care l-a părăsit pe Slav! Dovada: se sărută cu pasiune!

Noul iubit al Biancăi Drăguşanu, implicat în accident rutier! Imagini cu maşina răsturnată şi rănile lui

Dragostea pluteşte în aer pentru frumoasa Bianca Drăguşanu. Când credea că nu mai poate să zâmbească cu gura până la urechi şi să aibă fluturaşi în stomac, iată că viaţa i l-a adus în cale pe el. Prinţul (aoleu, ăsta era din altă poveste de dragoste. Una trecută şi îngropată), călare nu pe un cal alb, ci pe mulţi mulţi cai putere. Căci ce are domnul... în garaj... 
V-am ameţit, nu e aşa? Aşadar, Bianca Drăguşanu a anunţat că se desparte de Victor Slav. Înainte însă, l-a cunoscut pe Tristan Tate, un englez mutat în România de aproximativ trei ani. Dacă vreţi să vedeţi cât de îndrăgostită este Bianca de Tristan, daţi click aici. 

Citeşte şi: Ruptura dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a fost una anunțată: „Ei nu mai stăteau împreună de mult timp”
Şi să vă spunem mai multe despre noul bărbat din viaţa Biancăi. Tatăl lui este american get, beget. Campion la şah. Mama lui Tristan este o englezoaică foarte hotărâtă. Căci de la ea a luat Tristan dorinţa de a fi cel mai bun. Şi a fost, şi este. Căci noul iubit al Biancăi este campion la kickboxing. Are două centuri. Şi cum nu a putut renunţa la microbul acestui sport superb, acum Tristan este comentator la Galele RXF. 

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au confirmat despărţirea: "Suntem doi oameni maturi, care îşi asumă decizia luată"
Nu vă închipuiţi că trăieşte din sport. Nu! Simpaticul englez face tranzacţii cu bitcoin şi aşa s-a îmbogăţit. Îi plac şi investiţiile cu cap, aşa că este fericitul proprietar al unui hotel în Thailanda. Şi cum bănuţii curg gârlă, Tristan Tate are in garaj maşini de speste 1 milion de euro. Garajul vine "la pachet" cu o super vilă într-o zonă de fiţe. 
Le urăm să fie într-un ceas bun şi să jucăm la nuntă! Dar nu aici! Ci tocmai în Thailanda, că nu degeaba are iubi hotel 

Citeşte şi: „Ştii că te iubesc, nu?” Bianca Drăguşanu, declaraţie neaşteptată la scurt timp după despărţirea de Victor Slav

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro