Exclusiv! Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva şi-au creştinat fiul în secret

Exclusiv! Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva şi-au creştinat fiul în secret © arhivă

Ziua şi bomba în showbiz! Spynews.ro a aflat în exclusivitate că Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva au făcut botezul fiului lor în secret. 

În luna mai a acestui an, Lavinia Pîrva a adus pe lume primul ei copil, un băieţel perfect sănătos. Micuţul a primit numele Alexandru. Vedeta a scăpat repede de kilogramele acumulate în timpul sarcinii şi a început organizarea evenimentului alături de soţul ei, Ştefan Bănică Jr.

Iată că, Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva au preferat să se bucure de acest moment important al vieţii lor departe de ochii lumii.

Însă, Spynews.ro a aflat toate detalii!

Potrivit informaţiilor obţinute în exclusivitate de Spynews.ro, evenimentul a avut loc pe 22 septembrie la un restaurant cu ştaif din nordul Capitalei. Sute de invitaţi? Nici vorbă de aşa ceva! La creştinarea băieţelului lui Ştefan Bănică Jr. şi al Laviniei Pîrva au fost invitaţi doar apropiaţii.

De altfel, ne puteam aştepta la un botez secret, dat fiind faptul că Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva nu au oferit detalii în spaţiul public despre organizarea evenimentului, spre deosebire de alte cupluri celebre. 

Devenit tătic pentru a treia oară în luna mai, nu este un secret faptul că Ştefan Bănică Jr. se descurcă de minune în acest rol! De-a lungul ultimelor luni, Lavinia Pîrva a avut numai cuvinte de laudă la adresa celebrului ei soţ.

Povestea din spatele numelui ales

Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva au ales pentru băieţelul lor numele Alexandru în memoria fratelui artistului, care a murit în urmă cu 18 ani în urma unui grav accident produs în Sector 3 din Capitală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro