Exclusiv / Un actor celebru de la noi joacă la două capete. S-a căsătorit în secret cu iubita sa, însă flirtează de mama focului cu diferite tinerele

+4 click pentru
galerie

Exclusiv / Un actor celebru de la noi joacă la două capete. S-a căsătorit în secret cu iubita sa, însă flirtează de mama focului cu diferite tinerele © Facebook

Un actor celebru din showbiz s-a căsătorit recent cu iubita sa, însă nu evită să flirteze cu diferite domnişoare din anturajul său. Spynews a aflat, în exclusivitate, totul despre acţiunile celebrului actor, iar în continuare vă dăm toate detaliile.

Este tânăr, iubit şi apreciat de public, însă, se pare că îi place să joace la două capete. Pe de o parte are soţie, iar pe de altă parte nu evită să flirteze cu diferite domnişoare. Ei bine, nu vă mai ţinem în suspans şi vă dezvăluim despre cine este vorba.

Lucian Ionescu, unul dintre cei mai apreciaţi actori români, este protagonistul. Spynews a aflat în exclusivitate că tânărul actor s-a pus la casa lui, în urmă cu doar trei luni. Lucian Ionescu a decis să-şi unească destinul cu cel al iubitei sale, Cătălina. Cei doi s-au căsătorit în secret în urmă cu trei luni, astfel că doar foarte puţine persoane ştiu asta.

Lucian Ionescu şi Cătălina au ţinut să păstreze totul secret şi să se bucure doar ei de acest moment. Acesta să fie adevărul, sau Lucian Ionescu mai are un motiv pentru care alege să-şi ţină mariajul ferit de ochii curioşilor?

Spynews a aflat din surse foarte sigure că la ieşirile în oraş sau la diverse evenimente, Lucian Ionescu nu apare aproape deloc cu verigheta pe deget, iar însoţit de soţie vine decât foarte rar. De asemenea, pare-se că acesta evită să vorbească în public despre femeia cu care s-a căsătorit. În plus, Cătălina a ales să-şi păstreze numele de domnişoară pe Facebook, tocmai pentru a nu da de bănuit că cei doi au o relaţie oficială. În plus, sursele Spynews ne-au mai spus că actorul nu evită să flirteze inocent atunci când are ocazia cu diferite domnişoare din anturajul său, domnişoare care, cel mai probabil, nu ştiu că Lucian este om însurat şi la casa lui.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro