Exclusiv! Veste bombă, la un an şi jumătate de la moartea Ilenei Ciuculete. Cornel Galeş se însoară!

+3 click pentru
galerie

Cornel Galeş se însoară cu blonda Vivi, la un an şi jumătate de la moartea Ilenei Ciuculete © Facebook

Cornel Galeş, văduvul Ilenei Ciuculete, se însoară! La doar un an şi jumătate de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş, fostul soţ, se căsătoreşte. Spynews.ro a aflat în exclusivitate cea mai proaspătă veste din showbiz. Sursele noastre bine informate ne-au precizat că bat clopote de nuntă pentru fostul soţ al Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş, şi blonda Vivi, femeia cu care se iubeşte de câteva luni bune.

Deşi a trecut abia un an şi jumătate de la decesul îndrăgitei artiste, Cornel Galeş este gata să se căsătorească din nou. Marele eveniment ar urma să aibă loc chiar anul acesta, în toamnă. Cornel Galeş este decis să o ia de nevastă pe blonda Vivi, cu care trăieşte o poveste de dragoste de luni bune.

CITEŞTE ŞI: FOTO/Câtă dragoste! Cornel Galeş şi sefa/iubi, ipostaze pline de romantism în public

CITEŞTE ŞI: VIDEO PAPARAZZI / Credincios unei singure femei! Viviana a ordonat, iar Cornel Galeş a executat

CITEŞTE ŞI: VIDEO / A trecut un an de la moartea Ilenei Ciuculete. Cornel Galeș, primele declaraţii după parastas: "Viaţa nu mi s-a schimbat"

Cornel Galeş, relaţie cu şefa lui

Cornel Galeş se iubeşte cu şefa lui, blonda Vivi, aşa cum a fost numită, de care este nedespărţit şi cu care s-a afişat la scurt timp după moartea Ilenei Ciuculete.  Deşi cei doi nu şi-au recunoscut relaţia iniţial, adevărul a început apoi să iasă la iveală, mai ales că plecau în multe vacanţe împreună. Vestea că fostul soţ al Ilenei Ciuculete se căsătoreşte vine la doar un an şi jumătate de când artista de muzică populară a murit. Ileana Ciuculete a murit pe data de 14 martie 2017, în urma unor complicaţii apărute din cauza deteriorării stării sale de sănătate. Chiar dacă după pierderea soţiei părea îndurerat, Cornel Galeş a început destul de repede să intre în contact cu Vivi, cea care urmează să-i devină soţie, iar mai apoi cei doi să înceapă o relaţie.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Ce face Cornel Galeş toată ziua cu şefa de la muncă? Dezvăluiri incredibile: "Un înger bun în viaţa mea"

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Martor la infidelitatea lui Cornel Galeş din timpul mariajului. "A cunoscut-o pe Viviana în 2015"

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Cornel Galeş nu mai tace: "Am ascuns mici secrete de familie"! A venit la TV şi a făcut dezvăluiri uluitoare

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro