Familia fostului preşedinte Traian Băsescu s-a mărit! Elena, fiica cea mică, a dat marea veste!

+3 click pentru
galerie

Familia fostului preşedinte Traian Băsescu s-a mărit! Elena, fiica cea mică, a dat marea veste! © Instagram

Bucurie mare în familia fostului preşedinte Traian Băsescu. Raluca Băsescu, nepoata sa, a devenit mamă.

Luna februarie a venit cu veşti cum nu se poate mai bune pentru familia Băsescu, Raluca, fiica lui Mircea Băsescu, a deveni mamă. Raluca Băsescu, acum Nica, a născut chiar în prima zi a lunii februarie un băieţel perfect sănătos. Cea care a dat vestea a fost chiar Elena Băsescu, veriaşoara sa. Fiica lui Traian Băsescu a postat şi primele imagini cu bebeluşul, pe care îl strânge cu multă dragoste la piept.

''Nepot. Nou-născut. Este băieţel. O zi pe care o să ne-o aducem mereu aminte. 1.02.2020. Bine ai venit în familia noastră cea mare'', este mesajul transmis de Elena Băsescu.

Fanii şi prietenii au reacţionat imediat şi au transmis mesaje care mai de care mai frumoase pentru venirea pe lume a micuţului.

''Să vă trăiască, Să fie sănătos, Bine ai venit ,Îngeraș! Dumnezeu să te binecuvânteze'', a scris Elena Băsescu pe Instagram.

Elena Băsescu este mama a trei copii

Elena Băsescu, care în luna aprilie va împlini 40 de ani, înţelege cum nu se poate mai bine împlinirea şi fericirea de care are parte verişoara ei, pentru că şi ea este mama trei copii superbi. Elena Băsescu are doi copii din mariajul cu Bogdan Ionescu, Traian Jr. şi Sofia Anais, şi pe mezina Anastasia, din fosta relaţia cu Cătălin.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro