Familia MPFM s-a mărit. Alexandra şi Dragoş au devenit părinţi pentru a doua oară

+5 click pentru
galerie

Familia MPFM s-a mărit. Alexandra şi Dragoş au devenit părinţi pentru a doua oară © Facebook

Bucurie mare pentru fanii Mireasă pentru fiul meu, la început de an. Alexandra şi Dragoş, doi dintre cei mai apreciaţi foşti concurenţi, au devenit părinţi pentru a doua oară. Frumoasa veste a fost dată de fani, pe un grup dedicat emisiunii.

Alexandra şi Dragoş au făcut parte din primul sezon Mireasă pentru fiul meu. Cei doi s-au cunoscut în competiţie şi au decis destul de repede să formeze un cuplu, după ce şi-au dat seama că sunt făcuţi unul penrru celălalt. Relaţia lor nu doar că a durat în competiţie, ci şi după ieşirea din casă.

Ba chiar mai mult decât atât, Alexandra şi Dragoş au decis să-şi unească destinele în urmă cu şapte ani. Dragostea lor a înflorit, parcă pe zi ce trece, iar doi ani mai târziu, cei doi au devenit părinţii unui băieţel superb, pe nume Raul. În plus, Alexandra a dat vestea că este însărcinată chiar în direct la Mireasă pentru fiul meu.

Şi pentru că şi-au dorit foarte mult ca familia lor să se mărească, acum, Alexandra şi Dragoş de la MPFM sunt din nou părinţi, după ce frumoasa blondină a adus pe lume o fetiţă.

Vestea i-a bucurat cum nu se poate mai mult pe fanii emisiunii Mireasă pentru fiul meu, care vor să fie mereu la curent cu informaţii despre preferaţii lor, oameni pe care i-au admirat şi susţinut în timpul competiţiei.

"Felicitări, să vă trăiască îngerasii și să fiți sănătoși.👏💝❤️🍭🍭🍭, Să vă trăiasca, să fie sănătoasă, Să vă trăiască, să vă bucurați de copilași, Felicitări. Sunteți o familie împlinită. Am crezut în voi de la început. Să vă bucurați de copii și ei de voi și de bunici. La mulți ani", sunt câteva dintre mesajele transmise de fani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro