Familia MPFM s-a mărit! Nicoleta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos!

+3 click pentru
galerie

Familia MPFM s-a mărit! Nicoleta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos! © facebook

Nicoleta și Cătălin, foștii concurenți ai emisiunii Mireasă pentru fiul meu sunt în culmea fericirii! Tânăra a născut ieri și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos! 

Veste mare pentru toți fanii emisiunii Mireasă pentru fiul meu! Nicoleta, fosta concurentă a emisiunii difuzate pe Antena 1, a devenit ieri mămică pentru prima dată, iar acum tânăra este în culmea fericirii. 

Ea și soțul său, Cătălin, tot un fost concurent al emisiunii, s-au căsătorit în urmă cu doar câteva luni, iar acum iată că familia lor s-a mărit și au și primul copil pe care l-au așteptat cu mare bucurie. 

Marea veste a fost dată chiar de soțul acesteia, care la scurt timp după naștere a publicat pe pagina sa de socializare anunțul că este tătic de băiețel, însoțit bineînțeles de o fotografie reprezentativă. 

”Bine ai venit pe lume Denis Ștefan, viața și inima noastră 18.05.2020 ❤️❤️❤️”, a scris Cătălin pe pagina sa de Facebook, bucuros peste măsura de noul rol! 

Imediat fotografia a primit sute de reacții din partea prietenilor virtuali, dar și zeci de comentarii cu felicitări pentru tinerii părinți, dar mai ales pentru micuțul care a venit pe lume. 

Astăzi, probabil după ce a trecut de efectele de după naștere, Nicoleta a postat și ea o imagine din spital, purtând la mână brățara specifică pentru orice proaspătă mămică! 

Acum aceasta este nevoită să mai stea pentru câteva zile în spital, iar imediat după refacere va putea merge acasă unde va începe o nouă viață alături de soțul și fiul lor

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro