Familia Regală, mesaj dureros la aflarea morţii Cristinei Ţopescu. “Condoleanțe familiei îndoliate”

Familia Regală, mesaj dureros la aflarea morţii Cristinei Ţopescu. “Condoleanțe familiei îndoliate” © Facebook

Cristina Ţopescu a fost iubită şi apreciată de întreaga ţară. Realizatoarea TV a fost un exemplu atât în rândul colegilor de breaslă, cât şi în rândul tinerilor, ţinând cont de activitatea sa profesională. Pe lângă cei apropiaţi, Familia Regală a transmis un mesaj sfâşietor în amintirea sa.

Fosta jurnalistă a murit la doar 59 de ani, singură, în locuinţa sa. Întreaga ţară a fost zguduită atunci când s-a aflat că realizatoarea TV s-a stins din viaţă. Custodele Coroanei, Margareta, alături de principele Radu au avut un mesaj extrem de emoţionant şi în acelaşi timp dureros pentru apropiaţii Cristinei Ţopescu.

"Vestea morții premature a jurnalistei Cristina Țopescu a fost primită cu nespusă tristețe de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și de Alteța Sa Regală Principele Radu. Intelectual rafinat și jurnalist de televiziune de vocație, Cristina Țopescu a avut o respectată carieră publică de patru decenii, în care a dovedit o neobișnuită discreție, noblețe sufletească și profunzime a spiritului.

În mai 2005, Cristina Țopescu a realizat unul dintre cele mai de succes filme documentare despre Familia Regală, numit "Regele Mihai – Nihil Sine Deo" și produs de La Fix Media Production.

În iunie 2012, Cristina Țopescu a fost învestită cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, într-o ceremonie care a avut loc la Sala Regilor din Palatul Elisabeta.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu transmit condoleanțe familiei îndoliate și întreaga lor compasiune colegilor de breaslă ai Cristinei Țopescu!", este mesajul transmis de Familia Regală a României, postat pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro