Familia Corneliei Catanga, mai mare! Alex, fiul cântăreţei, a dat vestea

+3 click pentru
galerie

Familia Corneliei Catanga, mai mare! Alex, fiul cântăreţei, a dat vestea © Facebook

Un eveniment extrem de important şi fericit a avut loc în familia Corneliei Catanga! După câteva luni cu probleme, iată că soarele iese şi pe strada cunoscutei artiste. Fiul ei a anunţat pe reţelele de socializare că familia lor s-a mărit.

Alex Pădureanu a anunţat că începând de pe data de 27 octombrie are o nepoată şi toată lumea este extrem de fericită! Micuţa a primit numele Raluca Gabriela şi a adus odată cu ea o bucurie imensă. Fiul Corneliei Catanga a postat un mesaj extrem de emoţionant. 

"Nu pot descrie în cuvinte cât de fericit sunt!!! Azi 27 octombrie s-a născut comoara familiei Pădureanu!! Nepoata mea Raluca Gabriela!!!! Bine ai venit pe lume. REGINA NOASTRA!!!! Să se bucure mami, tati, Nico si George de tine, să te iubească şi să-ţi ofere tot ce este mai frumos si mai bun în viaţa asta!!! 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘 Te iubescccc rauuuuuuu de tooottt!!", a scris Alex Pădureanu pe reţelele de socializare. 

În scurt timp au apărut şi sutele de felicitări, oamenii bucurându-se pentru ceea ce se întâmplă în familia Corneliei Catanga. 

Între timp, Cornelia Catanga îşi doreşte foarte mult să organizeze o nuntă mare pentru fiul ei

Invitată la Antena Stars, Cornelia Catanga a vorbit despre viitoarea noră şi despre cât de mult îşi doreşte ca tânăra şi fiul ei să se căsătorească. 

"Iubita lui Alex este născută şi crescută la New York. Ea a vent după el, a lăsat frumuseţea de America. O iubesc. Alina, ascultă la mine, dacă începeţi să slăbiţi amândoi, vă duc la cununie. Şi-a lăsat toată familia ei acolo şi a venit după Alex. Nora mea îmi face în fiecare seară clătite", a spus Cornelia Catanga în urmă cu câteva zile la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest