Familia Corneliei Catanga, mai mare! Alex, fiul cântăreţei, a dat vestea

+3 click pentru
galerie

Familia Corneliei Catanga, mai mare! Alex, fiul cântăreţei, a dat vestea © Facebook

Un eveniment extrem de important şi fericit a avut loc în familia Corneliei Catanga! După câteva luni cu probleme, iată că soarele iese şi pe strada cunoscutei artiste. Fiul ei a anunţat pe reţelele de socializare că familia lor s-a mărit.

Alex Pădureanu a anunţat că începând de pe data de 27 octombrie are o nepoată şi toată lumea este extrem de fericită! Micuţa a primit numele Raluca Gabriela şi a adus odată cu ea o bucurie imensă. Fiul Corneliei Catanga a postat un mesaj extrem de emoţionant. 

"Nu pot descrie în cuvinte cât de fericit sunt!!! Azi 27 octombrie s-a născut comoara familiei Pădureanu!! Nepoata mea Raluca Gabriela!!!! Bine ai venit pe lume. REGINA NOASTRA!!!! Să se bucure mami, tati, Nico si George de tine, să te iubească şi să-ţi ofere tot ce este mai frumos si mai bun în viaţa asta!!! 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘 Te iubescccc rauuuuuuu de tooottt!!", a scris Alex Pădureanu pe reţelele de socializare. 

În scurt timp au apărut şi sutele de felicitări, oamenii bucurându-se pentru ceea ce se întâmplă în familia Corneliei Catanga. 

Între timp, Cornelia Catanga îşi doreşte foarte mult să organizeze o nuntă mare pentru fiul ei

Invitată la Antena Stars, Cornelia Catanga a vorbit despre viitoarea noră şi despre cât de mult îşi doreşte ca tânăra şi fiul ei să se căsătorească. 

"Iubita lui Alex este născută şi crescută la New York. Ea a vent după el, a lăsat frumuseţea de America. O iubesc. Alina, ascultă la mine, dacă începeţi să slăbiţi amândoi, vă duc la cununie. Şi-a lăsat toată familia ei acolo şi a venit după Alex. Nora mea îmi face în fiecare seară clătite", a spus Cornelia Catanga în urmă cu câteva zile la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro