Atac dur la adresa lui Gino Iorgulescu! Familia victimei lui Mario cere demisia preşedintelui LPF: "Nu a ştiut să-şi conducă propriul fiu"

Atac dur la adresa lui Gino Iorgulescu! Familia victimei lui Mario cere demisia preşedintelui LPF: "Nu a ştiut să-şi conducă propriul fiu" © spynews.ro

Rudele victimei lui Mario Iorgulescu, Dani Vicol, sunt sfâşiate de durere şi vor dreptate pentru tânărul de 24 de ani. Banii nu sunt o opţiune, iar unchiul lui Dani Vicol a izbucnit când a auzit propunerea lui Dumitru Dragomir.

După ce Dumitru Dragomir a propus ca Gino Iorgulescu să scoată din buzunar câte 500.000 de euro pentru fiecare dintre copiii lăsaţi orfani de tată în urma accidentului provocat de Mario, unchiul lui Dani Vicol a atacat dur.

Vali Guţu, unchiul lui Dani Vicol, a criticat propunerea lui Dumitru Dragomir ca familia să încaseze un milion de euro de la Gino Iorgulescu, iar cazul să fie închis. Durerea este prea mare, spune acesta, şi nicio sumă de bani nu poate şterge cu buretele ce s-a întâmplat ori amintirea lui Dani Vicol. 

"Am văzut că Dragomir avansează sume. Nu exista sume cu care să cumperi viaţa unui om. Sa înceteze cu speculaţiile! Ţin să fac o precizare. Nimeni din familia noastră nu a cerut vreun ban familiei Iorgulescu. Am primit un singur telefon de la fratele lui Gino, Vicenţiu, care ne-a întrebat dacă se poate implica la înmormântare şi altele, dar a fost refuzat categoric, Vrem dreptate, atât! (...) Banii lor sunt bani furaţi, nu avem nevoie de ei, noi muncim de dimineaţa până seara să avem bani, nu să furăm. Tot ce a apărut legat de bani e fals! Durerea este imensă, nu o poate cumpăra nimeni cu bani. Ştim că atunci când faci crimă cu premeditare trebuie să plăteşti! Este crimă cu premeditare pentru că era beat şi drogat la volan! Am mai auzit ceva revoltător, că Gino vrea să-l protejeze pe fiul lui şi să nu-i spună încă cine a comis crima (...) Mă întreb când va afla şi Mario că a comis o crimă, el este protejat”, a declarat unchiul victimei, la Radio Sport 1, potrivit Adevărul.

De asemenea, Vali Guţu, unchiul lui Dani Vicol, a vorbit în lumele întregii familii şi a cerut demisia de onoare a lui Gino Iorgulescu de la LPF. 

"Noi, familia lui Daniel, cerem acum demisia de onoare a lui Gino de la LPF. Ce autoritate mai poate avea el dacă nu a ştiut să-şi conducă propriul fiu? Cum poate conduce 14 cluburi? După crimă, gestul de onoare ar fi fost demisia! Sau aşteaptă o nouă licitaţie a drepturilor TV, să mai facă rost de 3 milioane de euro?", a mai spus acesta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro