Fata cea mică a Anamariei Prodan, accidentare serioasă la baschet. Primele imagini de pe patul de spital. FOTO

+3 click pentru
galerie

Fata cea mică a Anamariei Prodan, accidentare serioasă la baschet. Primele imagini de pe patul de spital. FOTO © Instagram

Sarah, fata cea mică a Anamariei Prodan, a suferit o accidentare serioasă pe terenul de bachest, în timpul unui meci. Tânăra a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii nu au avut vești prea bune.

Fata cea mică a Anamariei Prodan s-a ales cu piciorul rupt după accidentarea din timpul meciului. Sarah s-a fotografiat pe patul de spital, cu piciorul în ghips și, cel mai probabil va trebui să ia o pauză destul de lungă de la sport. Totodată, pe pagina oficială a echipei unde evoluează Sarah Dumitrescu a fost anunțat faptul că adolescenta nu va mai juca în acest sezon. Colegele de echipă ale lui Sarah și-au arătat deja susținerea pentru ea și speră că se va întoarce foarte repede pe teren. 

Sarah joacă baschet la una dintre cele mai bune echipe din America

Sarah Dumitrescu a dat lovitura peste Ocean în urmă cu câteva luni. Pasionată şi talentată la baschet, fata cea mică a Anamariei Prodan şi-a anunţat toţi prietenii din mediul online că urmează să joace în echipa Universităţii Mississippi. "Sunt recunoscătoare că am ocazia să joc sportul pe care îl iubesc, la un alt nivel. Aş vrea să le mulţumesc tuturor şcolilor care m-au selectat. Acestea fiind spuse, sunt fericită să anunţ că voi juca la Universitatea Mississippi.", a transmis Sarah pe Twitter.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro