Favorita lui Cătălin Botezatu a rămas însărcinată! "Ne-am logodit acum două luni"

Modelul preferat al lui Cătălin Botezatu a rămas însărcinată! "Ne-am logodit de două luni" © Captură video

O mai ţineţi minte pe Emma Dumitrescu? A câştigat prima ediţie a emisiunii de modeling Next Top Models, devenind manechinul favorit al lui Cătălin Botezatu. Au trecut nouă ani de zile de la acel moment, iar acum Emma se pregăteşte să devină mămică.

A câştigat concursul la doar 16 ani, apoi au urmat şase ani plini de reuşite în această frumoasă, dar dificilă lume a modei. A reuşit să vadă o mulţime de ţări şi a făcut bani frumoşi, cât să-şi întreţină micile plăceri ale vieţii.

"Am făcut bănuţi. Nu pot să spun că n-am fost mulţumită. Întotdeauna am făcut cât să mă întreţin şi cât să-mi pregătesc următorul pas. Scopul meu a fost să călătoresc şi să văd cât mai multe locuri, nu să fac averi", a spus Emma, invitată în emisiunea "Agenţia VIP", de la Antena Stars.

În urmă cu doi ani şi jumătate s-a întors în ţară, iar de atunci trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu fostul model, actualmente fotograf, Bogdan Braşoveanu. Iubirea lor s-a materializat în urmă cu opt luni, când Emma a rămas gravidă, iar acum aşteapă o fetiţă.

"Cel mai important om pentru mine a fost întotdeauna, fără să conştientizez atunci, chiar soţul meu. Ne-am cunoscut când am început să lucrez la agenţia de modeling, însă eram doar prieteni. M-am întors în ţară şi am zis hai să ieşim. Şi a venit cu motocicleta, primind o bilă albă. Acum sunt şi eu motociclistă. După mai multe ciondăneli, ne-am revăzut întâmplător în staţia de metrou Dristor, şi am mers la el să-l sărut şi ne-am împăcat definitiv. Ne-am logodit de două luni", a declarat Emma, cea care vrea să rămână în România, şi care, pe lânga cariera de modeling, a îmbrăţişat-o şi pe cea de fotograf de mâncare.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro