Feli, anunț îngrijorător pentru fani! Artista se confruntă cu niște probleme ce au determinat-o să ia o pauză de la activitatea profesională

+3 click pentru
galerie

Feli, anunț îngrijorător pentru fani! Artista se confruntă cu niște probleme ce au determinat-o să ia o pauză de la activitatea profesională © Instagram

Feli le-a transmis fanilor un mesaj ce i-a pus pe gânduri. Artista a recunoscut public că se confruntă cu niște probleme din cauza cărora a fost nevoită să facă o pauză de la activitatea sa profesională.

Feli este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Frumoasa artistă își ține fanii la curent cu tot ce se petrece în viața sa, fie că vine cu vești bune sau unele mai puțini bune.

De curând, artista a postat pe contul său de Instagram un mesaj care i-a îngrijorat pe admiratori. Feli le-a povestit acestora că de câteva timp se confruntă cu niște probleme la nivelul gâtului care nu o lasă să cânte.

„Tot vreau sa va cant de cateva zile dar nu ma tine gatul. Probabil sunt obosita si nu imi dau seama dar pur si simplu imi “scapa vocea” si atunci m-am gandit sa fac un pic de pauza de la cantat si sa stau si altfel io cu mine mai ales ca azi o fost soare si fain afara”, a scris Feli pe Instagram.

Artista a văzut însă și o parte bună. Feli le-a spus fanilor că acum are mai mult timp pentru cealaltă pasiune a sa, cititul.

„De cand m-am trezit am tot citit printre treburile casei si somnul de amiaza al Norei Luna mai bine de jumatate din cartea de care tot fug de vreo 2 ani. M-am oprit atunci din citit pe la pagina 14 ca m-am lovit de niste adevaruri despre mine pe care nu as fi vrut sa le am sau sa le vad. Cred ca pandemia asta ne ajuta sa iesim din zona de minciunele pe care ni le spunem ca sa trecem de la o zi la alta in ignoranta ca, de ce nu, ii mai la indemana sa fugi de tine decat sa stai cu tine”, a continuat cântăreața.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro