Feli, confesiune emoţionantă despre cum îşi linişteşte micuţa: "Doamne, dar ce fain e!"

+3 click pentru
galerie

Feli, confesiune emoţionantă despre cum îşi linişteşte micuţa © captură video

În urmă cu două luni, Feli a primit cel mai frumos dar de la Dumnezeu! Artista a devenit mămică! Îi stă extrem de bine în rolul de mamă, iar astăzi, Feli Donose a făcut o confesiune emoţionantă despre cum îşi linişteşte micuţa. 

Pentru că are o voce extraordinară, desigur că îi cântă! Dar nu orice. Fetiţei sale îi cântă muzică populară! Feli Donose este extrem de fericită când o vede pe Nora Luna încântată de acest gen muzical şi îi face o deosebită plăcere să-şi petreacă timpul astfel, cu ea.

"Îi cânt populară! Doamne da ce fain e! Rămâne aşa atentă. Melodia pe care am scris-o pentru ea, nu pot să i-o cânt. Mă simt ca şi o fetiţă care se joacă cu păpuşile, câteodată mă simt ca o soră mare, câteodată mă simt mamă. Şi atunci mă simt cea mai puternică femeie din Univers.", a mărturisit Feli, în platoul unei emisiuni tv.

De asemenea, artista îşi doreşte enorm să îi oferei fiicei sale un frăţior sau o surioară. 

Feli s-a întors la muzică

Feli este o mămică model și are grijă cum poate mai bine de fetița ei, iar în paralel, frumoasa artistă a început deja să se ocupe, din nou, de marea ei pasiune, muzica. Feli s-a întors în studio, iar în curând le pregătește o surpriză muzicală de excepțiefanilor.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest