Momente cumplite pentru Feli, imediat după ce a născut. Drama pe care nimeni nu a știut-o: „Plângeam întruna”

+3 click pentru
galerie

Momente cumplite pentru Feli, imediat după ce a născut. Drama pe care nimeni nu a știut-o: „Plângeam întruna” © Instagram

Feli este o artistă de succes, dar de-a lungul timpului, viața i-a oferit numeroase momente grele, care au marcat-o pentru totdeauna. După ce și-a pierdut tatăl și a traversat o perioadă extrem de dificilă, Feli a mai întâmpinat o mare problemă, după ce a născut: depresia postnatală. 

Feli nu a fost ocolită de depresia postnatală, astfel că imediat după ce a născut, a avut mereu probleme, griji și frici legate de absența ei, în viața fiicei sale. În cadrul unei emisiuni tv, artista a mărturisit că a avut numeroase momente în care pleca plângând la concerte și îi era extrem de greu să stea departe de micuța Nora Luna. 

„Da, am avut depresie postnatală. Plângeam întruna și de la orice. Eram foarte, foarte sensibilă. Și, când am plecat pentru prima oară la concert, nici nu mai puteam vorbi de atât de mult plâns. Îmi era tare dor de Nora Luna și nu puteam face nimic. M-a întrebat un coleg pe Whats App ce am pățit și nici nu am putut să-i răspund. I-am trimis doar poză cu mine ca să-i arăt ce față umflată am, de atâta plâns. Am învâțat-o și pe mama să filmeze și să mi-o arate pe Luna mereu. Așa au fost primele două luni, după naștere”, a povestit Feli la o emisiune de televiziune. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro