Ce plan are Feli pentru fetița ei, Nora Luna: "Am suferit mult că nu am avut amintiri de când eram mică"

+3 click pentru
galerie

Ce plan are Feli pentru fetița ei, Nora Luna: "Am suferit mult că nu am avut amintiri de când eram mică" © Instagram

Feli a născut în urmă cu şapte luni o fetiţă perfect sănătoasă, iar de atunci viaţa ei s-a schimbat radical. Artista este topită după micuța ei și își dedică tot timpul creșterii sale. 

Feli are un plan pentru fetița ei și vrea ca Nora Luna să aibă multe amintiri din copilărie. 

"Nu mai ştiu cum să o iau, cum şi ce să scriu despre ea. Eu am suferit foarte mult pentru că nu am avut amintiri de când eram mică şi atunci am zis că Nora Luna va avea toate amintirile care cel puţin pe mine ca si mama, m au marcat stii? Ii scriu o poezioara pe lună. Îi fac acolo caieţelul ei şi cutia ei cu amintiri.

Când deja doarme şi stă cu mânuţele asa si sforăie...deja incep sa mi fac planuri, cum o imbrac ce fac. Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg pentru că nici mami nu se hotărăşte asupra unei ţinute, deci nu.", a declarat Feli, la Antena Stars. 

Chiar dacă îl ține departe de ochii lumii și preferă să nu dea foarte multe detalii despre viața ei personală, Feli a vorbit și despre tatăl copilului său, dar și despre cât de bine se înțelege cu fiica sa. 

"Cătălin e foarte fericit şi împlinit şi nu ratează atunci când simte să-şi deschidă inima...Cătălin e aşa ..carte deschisă.", a mai spus Feli

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro