Feli, fotografie emoționantă alături de mama și fiica sa / FOTO

Fotografie de familie inedită © Arhiva

Feli este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, piesale sale de suflet ajungând imediat să fie apreciate și foarte ascultate de toată lumea.

Artista a fost mereu discretă atunci când a venit vorba de viața personală și doar de câteva ori a împărtășit cu fanii momente inedite din cadrul familiei ei.

Cu ocazia zilei de 8 martie, zi în care sunt sărbătorite toate femeile și mamele de pe glob, Feli a scos din ”arhiva familiei” o fotografie inedită.

Artista a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie extrem de emoționantă în care apare alături de mama și fiica sa, spre bucuria internauților, care erau foarte curioși de înfățișarea micuței Nora Luna.

Artista a ales să fie o persoană discretă și pentru soțul ei, care nu este o persoană publică și căruia nu îi face deloc plăcere să fie în lumina reflectoarelor. Totuși, la ceva timp, artista mai postează câte o fotografie de familie, care ajunge mereu să fie pe placul celor care o urmăresc în mediul online.

Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când artista a profitat de ziua de 8 martie și a împărtășit cu fanii o fotografie de suflet, dar și un mesaj extreme de emoționant.

”Tocmai am vazut Cenușăreasa. "Fii curajoasa și bună" o sfătuia mama ei.
Am auzit "Fii curajoasă și bună" pe tot parcursul filmului.
Las o poză simplă aici.
Așa cum sunt și eu dincolo de ecran sau pozele in care prietenii mă transformă intr-o Zână glam-fashion-fancy și toți termenii folosiți in "lumea modei" cum zice și mama mea.
Poza asta e scoasă din cufarul cu amintiri de care am zis ca nu mă ating să il impart virtual.
Dar nu pot să nu îmi arat fericirea. Nu pot și nu vreau! Chiar îndrăznesc să mă și laud!
Am facut poza asta vara trecută. Vara trecută încă mă clătinam in rolul nou de mamă și îmi puneam des întrebarea "Oare sunt o mamă bună pentru Nora Luna mea?"
Mama cred ca are superputeri pentru că , de fiecare dată când aparea întrebarea asta apăsătoare in gândul meu, mama spunea cu voce tare " Esti o mamă bună, zâna lu' mama! Nu mai duce atâtea gânduri urâte in spate!" Mai pun uneori presiune pe mine când mă frustrez că iar plec pe drumuri deși drumurile mereu mă duc spre muzică.
Dar să știți, că atunci când mă uit la mama mea, simt o putere de nedescris! Când mă uit la mama mea vad exemplu de curaj, de un copil interior vesel deși mama face anul asta 64 de ani... și am cel ma bun exemplu de inimă pură!
Sunt curajoasă și bună. Cum m-ai învățat tu, Susana mea!
Nora Luna, mulțumesc că m-ai ales! Te iubesc!
Fetelor-frumoaselor, fiti curajoase și bune!”,
a fost mesajul postat de Feli. 

Trei generații într-o singură fotografie, asta au putut vedea și aprecia fanii vedetei de pe Instagram

Bineînțeles că butonul de like a fost înroșit, iar comentariile au curs pe bandă rulantă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tocmai am vazut Cenușăreasa. "Fii curajoasa și bună" o sfătuia mama ei. Am auzit "Fii curajoasă și bună" pe tot parcursul filmului. Las o poză simplă aici. Așa cum sunt și eu dincolo de ecran sau pozele in care prietenii mă transformă intr-o Zână glam-fashion-fancy și toți termenii folosiți in "lumea modei" cum zice și mama mea. Poza asta e scoasă din cufarul cu amintiri de care am zis ca nu mă ating să il impart virtual. Dar nu pot să nu îmi arat fericirea . Nu pot și nu vreau! Chiar îndrăznesc să mă și laud! Am facut poza asta vara trecută. Vara trecută încă mă clătinam in rolul nou de mamă și îmi puneam des întrebarea "Oare sunt o mamă bună pentru Nora Luna mea?" Mama cred ca are superputeri pentru că , de fiecare dată când aparea întrebarea asta apăsătoare in gândul meu, mama spunea cu voce tare " Esti o mamă bună, zâna lu' mama! Nu mai duce atâtea gânduri urâte in spate!" Mai pun uneori presiune pe mine când mă frustrez că iar plec pe drumuri deși drumurile mereu mă duc spre muzică. Dar să știți, că atunci când mă uit la mama mea, simt o putere de nedescris! Când mă uit la mama mea vad exemplu de curaj, de un copil interior vesel deși mama face anul asta 64 de ani... și am cel ma bun exemplu de inimă pură! Sunt curajoasă și bună. Cum m-ai învățat tu, Susana mea! Nora Luna, mulțumesc că m-ai ales! Te iubesc! Fetelor-frumoaselor, fiti curajoase și bune! ❤️ #eusuntfeli #felidinpoveste #bunadeiubit

A post shared by Feli din Poveste (@felidonoseofficial) on


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro