Feli le-a împărtăşit fanilor un mesaj tulburător: "Atunci când iubești suferi și tu cot la cot cu cel lovit-iubit"

+3 click pentru
galerie

Feli le-a împărtăşit fanilor un mesaj tulburător: "Atunci când iubești suferi și tu cot la cot cu cel lovit-iubit" © Instagram

Feli a trecut recent printr-un mix de trăiri. Cântăreaţa şi-a îngrijorat fanii atunci când a postat un mesaj pe reţelele de socializare, prin care le-a împărtăşit o suferinţă cumplită. Iată ce le-a transmis cântăreaţa!

Feli păstrează o legătură foarte strânsă cu admiratorii săi, ţinându-i la curent cu tot ce se mai întâmplă în viaţa sa, prin intermediul reţelelor de socializare. La fel de transparentă a fost şi de data aceasta, când artista le-a povestit acestora despre stările sale schimbătoare, trecând de la bucurie la tristeţe în urma situaţiilor întâmpinate.

"Azi mă doare capu' din cauză că mi-a trecut inima de la o stare la alta la distanță de maxim două ore între întâmplări. Mi-am inceput dimineața zâmbind, cu veselie și iubirea primită de la Nora Luna, apoi am pufnit in plâns din alte trăiri la cealaltă extremă preț de vreo 3 ore, apoi mi-am revenit și apoi vești șoc din exterior primite de oameni pe care îi iubesc m-au întors tare pe dos. Pentru că atunci când iubești suferi și tu cot la cot cu cel lovit-iubit", a povestit Feli pe contul său de Instagram. 

Cântăreaţa şi-a liniştit însă imediat fanii, menţionând că este sigură că toate lucrurile se vor îndrepta spre bine. De asemenea, Feli le-a mai dat acestora o veste surprinzătoare. Artista va pleca în vacanţă alături de fiica şi soţul ei. 

"Am ajuns acasă și la ora 18:00 aveam impresia ca e 2:00 noaptea. Mi-am spălat copila si acuma mama o adoarme. Eu fac bagaje ca maine plecam in altă țară . Prima vacanţă lungă in 3. Eu... Cu frica mea de avion și paranoia tipica unui geamăn. Am facut bagajul Norei. Acum când trebuie sa fac bagajul meu, mă uit pe pereți. Merg să îmi fac un ceai de tei. P. S. Cred cu tărie că toate astea de azi pana la urmă duc undeva bun. Cum aflu, vă scriu. Că știți că-s gură spartă și că îmi împart multe sentimente cu voi. ❤️", a mai spus Feli pe reţeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro