Feli, mesaj emoționant pentru fiica sa, înainte să se fi născut: „Ai să cazi, dar ai să te ridici că și când a fost o nimica toată”

+3 click pentru
galerie

Feli, mesaj emoționant pentru fiica sa, înainte să se fi născut: „Ai să cazi, dar ai să te ridici că și când a fost o nimica toată” © instagram

În urmă cu aproape un an, Feli a devenit mămică, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Vedeta trăiește cele mai frumoase clipe alături de micuța Nora Luna, dar și de iubitul ei, Cătălin. Cântăreața a postat un mesaj ce i-a lăsat fără cuvinte pe multi utilizatori. 

Feli este o artistă desăvârșita și are parte de mulți oameni care o iubește. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin, iar împreună au o scumpete de fetiță de aproape un anișor. Feli a reușit să-și impresioneze fanii cu o postare ce a stârnit foarte multă emoție. În timp ce micuța Nora se afla în burtică, mama acesteia a vrut să-i transmită gândurile sale înainte ca ea să se fi născut. Acum, artista a decis să facă publice cuvintele, iar fanii aproape că au rămas fără cuvinte:

„Tu sa fii mândra de tine mami! Vei fi o fată harnică și bună, caldă și întelegătoare, ai să știi să fii impunătoare ca o FEMEIE care știe cine e, ce vrea și câte bune merită, ca să te aperi când toți sunt împotriva ta cand tu, în adâncul tău, știi că ești OM curat. Să nu trăiești cu supărari. Ai să întâlnești oameni și OAMENI. Tu să fii cum simt și eu că ești în suflet. Pură. Să nu lași să te întunece nimeni. Niciodată. Și tu să ierți mami. Aia e Bucuria, aia e suflet și viața liniștită. Ai să cazi, dar ai să te ridici ca și când a fost o nimica toată Că ești mândra și semeni cu muma-ta!
Tu nu ai să urmezi turma superficială când ( și pe atunci) trend-ul va fi să arăți PERFECȚIUNE. Așa ceva nu există. Și ai să crești mami mai luptatoare în viată de la o experiență la alta. Tu să îți dai voie să iubești! Fără regrete și DIN TOATĂ INIMA! Înaltă și dreaptă ca bradul să fii! Să arunci cu bunătate în lumea întreagă. Să o faci un loc mai bun! Tu ai puterea asta! SIMT!”
, a scris artista în mesajul postat pe contul său de instagram. 

Postarea a strâns rapid mii de aprecieri, iar fani au scris multe comentarii pozitive.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro